Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
po dlouhé době jsem ochutnala coca-colu. A říkám si, že najednou chutná fakt divně. Prostě to není coca cola jako kdysi. Je nevýrazná, řekla bych, že není rozdíl mezi ní a colou za podstatně menší cenu. A nevšimla jsem si toho jen u ní. Jsem divná, nebo některé výrobky dnes chutnají hůř než před lety? Viz Pribiňáček, Kofola aj.?
![]()
Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:28
Zrovna coca cola mi přijde stejná, oni i tvrdí, že mají stejnou recepturu už přes 100let..pribiňák nevím, ten nekupuju, kupuju výjimečně lipánek, a ten je pořád dobrej ![]()
@Poeema uz neobsahuje cukr ale ten srackoidni glukozovo, fruktozovy sirup ![]()
http://www.vimcojim.cz/…39x7855.html
@slavuska1 píše:
Zrovna coca cola mi přijde stejná, oni i tvrdí, že mají stejnou recepturu už přes 100let..pribiňák nevím, ten nekupuju, kupuju výjimečně lipánek, a ten je pořád dobrej
uz ne
ta cola…nedavno to zmrenili,,jeste se da nekde sehnat starsi s cukrem, ale uz temer ne.
Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:24
@Poeema Nevím jak u tebou vyjmenovaných jídel, ale mě naprosto jinak teď chutná veselá kráva, než cca před 10 lety.
Pribinacek chutna priserne…takhle nikdy drive nechutnal…je to brutus hnus…lipanek je ze vsech tech kremu nej! nejmene tucny a bez skrobu…pribinacek ![]()
Ono asi zalezi i pro ktery stat je ta cola urcena. Ja pila colu v americe a to je teprv kentus
chutna to jak aro cola. Jinak coca cola v cesku mi konkretne pripada porad stejna ![]()
Me prijde jiny treba termix
Já nevím, fakt mi příjde že dost věcí chutná tak nějak hůř. Asi šetří na složení a nahrazujou, ale je to fakt horší, třeba u té Coca-coly, za tu cenu, to má být vtip ne? ![]()
@Šarlota4 my prej v cesku mame nej vodu, proto je u nas lepsi…jinak to ted pohnojili s tim glokozovo…holt musi velka firma setrit ![]()
Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:26
Mne prijdou nejmarkantnejsi rozdily v klasickych cokoladach typu margot, ledove kastany, kofila atd..
@Chocoloco píše:
Mne prijdou nejmarkantnejsi rozdily v klasickych cokoladach typu margot, ledove kastany, kofila atd..
jasny cim dal horsi, vsude palmovy tuk ![]()
@KackaDoup píše:
uz ne![]()
ta cola…nedavno to zmrenili,,jeste se da nekde sehnat starsi s cukrem, ale uz temer ne.Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:24
fakt jo? tak to ani nevím
fakt, že já si ji koupím svátečně tak 2 krát do roka, jinak piju spíš kofolu, minerálky, sirupy ![]()
@Šarlota4 píše:
Ono asi zalezi i pro ktery stat je ta cola urcena. Ja pila colu v americe a to je teprv kentuschutna to jak aro cola. Jinak coca cola v cesku mi konkretne pripada porad stejna
O termixu ani nemluv. Já ho dřív milovala. Teď už tu chemickou sračk. u nevezmu do huby. Chutná to jak mejdlo s mlíkem
![]()
A Pribiňák jsem jako dítě milovala, teď je fuj, zato Lipánek ![]()
@Šarlota4 píše:
Ono asi zalezi i pro ktery stat je ta cola urcena. Ja pila colu v americe a to je teprv kentuschutna to jak aro cola. Jinak coca cola v cesku mi konkretne pripada porad stejna
Ježiš ten jsem zrovna chtěla napsat. Že by to bylo modifikovaným škrobem a jedlou želatinou?