Chuť jídel kdysi a dnes

42
30.10.14 18:20

Chuť jídel kdysi a dnes

Ahoj,

po dlouhé době jsem ochutnala coca-colu. A říkám si, že najednou chutná fakt divně. Prostě to není coca cola jako kdysi. Je nevýrazná, řekla bych, že není rozdíl mezi ní a colou za podstatně menší cenu. A nevšimla jsem si toho jen u ní. Jsem divná, nebo některé výrobky dnes chutnají hůř než před lety? Viz Pribiňáček, Kofola aj.? :think: :)

Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
30.10.14 18:21

Zrovna coca cola mi přijde stejná, oni i tvrdí, že mají stejnou recepturu už přes 100let..pribiňák nevím, ten nekupuju, kupuju výjimečně lipánek, a ten je pořád dobrej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.10.14 18:22

@Poeema uz neobsahuje cukr ale ten srackoidni glukozovo, fruktozovy sirup :poblion:
 http://www.vimcojim.cz/…39x7855.html

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@slavuska1 píše:
Zrovna coca cola mi přijde stejná, oni i tvrdí, že mají stejnou recepturu už přes 100let..pribiňák nevím, ten nekupuju, kupuju výjimečně lipánek, a ten je pořád dobrej :)

uz ne :pocitac: :pocitac:ta cola…nedavno to zmrenili,,jeste se da nekde sehnat starsi s cukrem, ale uz temer ne.

Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:24

• Citovat
  • Upravit
1437

@Poeema Nevím jak u tebou vyjmenovaných jídel, ale mě naprosto jinak teď chutná veselá kráva, než cca před 10 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.10.14 18:23

Pribinacek chutna priserne…takhle nikdy drive nechutnal…je to brutus hnus…lipanek je ze vsech tech kremu nej! nejmene tucny a bez skrobu…pribinacek :poblion:

• Citovat
  • Upravit
13955
30.10.14 18:24

Ono asi zalezi i pro ktery stat je ta cola urcena. Ja pila colu v americe a to je teprv kentus :poblion: chutna to jak aro cola. Jinak coca cola v cesku mi konkretne pripada porad stejna :nevim:
Me prijde jiny treba termix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.10.14 18:25

Já nevím, fakt mi příjde že dost věcí chutná tak nějak hůř. Asi šetří na složení a nahrazujou, ale je to fakt horší, třeba u té Coca-coly, za tu cenu, to má být vtip ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.10.14 18:25

@Šarlota4 my prej v cesku mame nej vodu, proto je u nas lepsi…jinak to ted pohnojili s tim glokozovo…holt musi velka firma setrit :jazyk:

Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:26

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
30.10.14 18:26

Mne prijdou nejmarkantnejsi rozdily v klasickych cokoladach typu margot, ledove kastany, kofila atd..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@Chocoloco píše:
Mne prijdou nejmarkantnejsi rozdily v klasickych cokoladach typu margot, ledove kastany, kofila atd..

jasny cim dal horsi, vsude palmovy tuk :poblion:

• Citovat
  • Upravit
31672
@KackaDoup píše:
uz ne :pocitac: :pocitac:ta cola…nedavno to zmrenili,,jeste se da nekde sehnat starsi s cukrem, ale uz temer ne.Příspěvek upraven 30.10.14 v 18:24

fakt jo? tak to ani nevím :pocitac: fakt, že já si ji koupím svátečně tak 2 krát do roka, jinak piju spíš kofolu, minerálky, sirupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@Šarlota4 píše:
Ono asi zalezi i pro ktery stat je ta cola urcena. Ja pila colu v americe a to je teprv kentus :poblion: chutna to jak aro cola. Jinak coca cola v cesku mi konkretne pripada porad stejna :nevim:
Me prijde jiny treba termix

O termixu ani nemluv. Já ho dřív milovala. Teď už tu chemickou sračk. u nevezmu do huby. Chutná to jak mejdlo s mlíkem :zed: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
42
30.10.14 18:27

A Pribiňák jsem jako dítě milovala, teď je fuj, zato Lipánek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25071
30.10.14 18:27
@Šarlota4 píše:
Me prijde jiny treba termix

Ježiš ten jsem zrovna chtěla napsat. Že by to bylo modifikovaným škrobem a jedlou želatinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová