Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj z Cernaku jezdi do MB autobus a stoji 65 kc. To je v pohode ne? Teda jestli cestujes sama
Ono se nejedná přímo o MB. Ale městečko poblíž MB a tam se vše řídí podle Škodovky. K máme přijede poslední autobus v 18h takže kolem 17:30 jede z MB. Což fakt nestíhám a nejsou ani peníze. V peněžence posedních 6,–
Na kdy to sháníš? A v kolik hodin?? U nás by to bylo možné, aby Tě tam manžel případně odvezl, ale jedině po šesté, kdy se nejdřív vrací z práce…
Bohužel nemůžu pomoct ![]()
ale chci aspoň popřát, ať odvoz seženeš a bude už jen dobře ![]()
Drž se
!
@quickyq No čím dřív tím lépe
přeci jen děti maj režim že v 7 už jsou v postýlkách a u staršího je poměrně důležité dodržet ten režim. Trpí epilepsií a prý ti mají mýt pevný režim. Ale nedalo by se nic dělat kdybych nic dřív nesehnala
@Anonymní píše:
Ahoj, sehnala by maminka dvou dětí dnes odvoz z Prahy do Mladé Boleslavi? Problém je ten že nemám abych někomu proplatila naftu/benzín. Odcházím od přítele který mi moc ubližoval.
nesháníš to trochu narychlo? ![]()
Tak zkus tu spolujízdu, a kdybys nic nesehnala, tak se ozvi do SZ. Manžela určitě přemluvím
Každopádně zítra odjíždíme na víkend… a přes týden domů chodí v šest, kdyby hodně spěchal, o půl šesté… dřív to nejde. Mně je teď tak špatně, že za volant nesednu. V každém případě, když nic jiného, tak se mi ozvi ![]()
@jdukolem No sháním ale nedá se nic dělat.. Je to chvilku co jsme se rozešli a pakt mě vytočil tak do běla že to nejde tu zůstat
@Anonymní píše:
@jdukolem No sháním ale nedá se nic dělat.. Je to chvilku co jsme se rozešli a pakt mě vytočil tak do běla že to nejde tu zůstat
tak držím palce abys našla
Ahoj, sehnala by maminka dvou dětí dnes odvoz z Prahy do Mladé Boleslavi? Problém je ten že nemám abych někomu proplatila naftu/benzín. Odcházím od přítele který mi moc ubližoval.