Allen Carr, podařilo se přestat s kouřením podruhé?

484
28.10.14 22:53

Allen Carr, podařilo se přestat podruhé?

Maminky zajímala by mě Vaše zkušenost s přestváním kouřit s touto knihou napodruhé. Poprvé se mi to povedlo, nekouřila jsem rok a přestávalo se mi snadno, ale kvůli stresu jsem začala znovu a v knize píše že napodruhé už to nefunguje, má někdo zkušenost s druhým odvykáním s touto knihou, snažím se jí co nejdříve dočíst ale nějak nestíhám a díky jeho poznámce že napodruhé nefunguje, tomu nedávám moc šancí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
29.10.14 08:32

Podle mě to fungovat bude :palec:
teda já s ní přestala jednou a držím se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
30.10.14 20:57

Děkuju za podporu :-). A gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
30.10.14 21:01

@Dana 07 ono si myslím, že tam jde o to, zase si v hlavě srovnat ten režim, mě hrozně pomáhaly mantry při chuti na cigáro: každá chuť trvá 5 minut, to vydržím atd. pak sem si třeba po každým týdnu nekouření koupila věc v hodnotě ušetřených peněz atd. atd. :-) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
30.10.14 21:04

Já mám dobrou motivaci dcera to vyloženě nesnáší a vždycky když jdu na balkon, tak histericky pláče, tak si vždycky jenom párkrát potáhnu a musím jít. Budu asi vypadat jak blbka, ale nevím přesně co myslíš tou mantrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
30.10.14 21:13

@Dana 07 prostě když dostaneš chuť na cigáro tak si opakuj že do pěti minut to přejde, nebo že když to vydržíš tak si zajdeš zítra koupit něco hezkýho a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.15 18:01

Dobrý den, mohla bych se zeptat, jak se to tedy povedlo? Mám stejný problém, začínám podruhé a také se bojím, že to nedopadne :((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
24.7.15 21:47

@karbouda Dobrý den, povedlo se, ale jen na 2 měsíce, pak jsem měla fakt hroznej stres a automaticky jsem šla do novinového stánku, koupila jsem si cigarety a zapálila jsem si, ani jsem nad tím nepřemejšlela, no a teď se zase zkouším přestat kouřit, ale už to fakt nejde. Takže za mě na podruhé to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.7.15 08:21

Dana07: Prý existuje knížka od Allena, která je určena pro ty, kteří už jednou „selhali“, ale bohužel po mém hledání si myslím, že není vydaná v češtině. Sice se o ní v první knize zmiňuje jako o „Nekuřákem navždy“, ale nenašla jsem ji. Na idnesu jsem se dočetla, že se jmenuje Jediná Cesta jak Přestat Kouřit Navždy" (The Only Way to Stop Smoking Permanently). Teď se pokouším ji najít alespoň v té angličtině no:/
Jinak já jsem tu knížku znovu dočetla v neděli a zatím v pohodě, ale taky mi to nepřijde tak snadné.. nebo víc se ve mně probouzí „monstrum“ a častěji si musím opakovat, že cigarety nepřináší nic..nicnicnic, jen odbourávají nikotinovou závislost..já jsem skálopevně přesvědčená, že už fakt nikdy a opravdu platí, že jedna cigareta stačí a všecko je v háji..postupem času…
U mě to napoprvé zkazila vodní dýmka:/ - to je také zlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
31.7.15 23:27

@karbouda O té knize vím, ale nějak jsem neměla zájem o další knihu myslím, že bude hodně opakovat to z té první. Já teď prostě cítím, že to nedám, nemám na to odvahu možná někdy jindy, tak jestli se ti tu knihu podaří najít, tak mi dej prosím vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.16 12:45

Jedina cesta prestat kourit navzdy

@karbouda taky mam stejny problem. Nekouril jsem 14 dnu a citil jsem se naprosto v pohode a pak jsem chtel ochutnat bulharsky tabak, ale i po vykoureni cigarety jsem byl jeste v pohode. Jakmile jsem se vratil do cr, tak jsem se nastval na nekoho a koupil si krabicku a uz pri koureni jsem pocitoval abstak. Nenasla jste nahodou tu druhou knihu v cestine, prosim? Klidne bych si ji koupil i za 1000,– :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.16 12:48

Jedina cesta prestat kourit navzdy

@karbouda muzete mi, prosim, napsat na e-mail ****, jestli jste ji nasla? Byl bych moc vdecny:)

26.2.2016 - edit admin: kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová