Jak probíhá celoplošná deratizace

484
27.10.14 20:36

jak probíhá celoplošná deratizace

Maminky v našem městě probíhá celoplošná deratizace a mě by zajímalo jestli nevíte, jakým způsobem se takhle hlodavci hubí. Jestli to je granulema a nebo nějakým postřikem. Chci to vědět kvůli tomu, jestli mám s dcerou radši zůstat doma a nevylézat ani na chodbu paneláku, v případě nějakého postřiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
27.10.14 20:44

@Dana 07 Tipla bych to na návnady, postřiky se snad ani nedají na potkany použít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.10.14 20:45

No taky si nedovedu představit, jak bych postřikem zabila potkana 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
27.10.14 20:58

Já se v tom nevyznám, myslela jsem to tak, že se to nastřiká kolem zdí na zemi a to je odpudí, máte pravdu asi jsem to nějak nedomyslela, ale už mám strach ze všeho co naše město napadne, potom co jsem je viděla jak stříkaj dětské hřiště randapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.10.14 21:00
@Dana 07 píše:
Já se v tom nevyznám, myslela jsem to tak, že se to nastřiká kolem zdí na zemi a to je odpudí, máte pravdu asi jsem to nějak nedomyslela, ale už mám strach ze všeho co naše město napadne, potom co jsem je viděla jak stříkaj dětské hřiště randapem.

Neboj, jen jestli máte psa, tak pozor dávejte. Roundup je taky super, no. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
27.10.14 22:04

Taky u nas probiha celoplosna deratizace mesta. V rozhlasu jen hlasili, at si lidi daji pozor na domaci mazlicky. Jsme velke mesto, deratizace u nas probiha ruzne po meste snad mesic, takze nepocitam, ze by sluzby mest chtely, aby cele mesto bylo mesic zalezle doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.10.14 22:14

@marrlinka Bydlím v centru a občas si nic nepřeji víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
6.11.24 18:47

Plošná deratizace

Ahoj, obnovuji diskuzi. Nevíte prosím někdo jak to funguje? Máme plošnou deratizaci města i paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
6.11.24 18:52
@ArumLily0 píše: Více

tak u nás dají jed do sklepních prostor. Jestli i jinam, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.24 21:57

Deratizace proti čemu? Nedávno jsme měli invazi mravencu v paneláku, deratizace probíhala v každém bytě. Deratizace hlodavců probíhá ve sklepních prostorách. Ale před, kdyby se myši/potkani vyskytly ve vyšších patrech, tak dají pasti do stoupaček.

• Citovat
  • Upravit
2902
6.11.24 23:05

Pokládají návnady - granule. V paneláku do sklepů, na veřejných prostranstvích většinou u popelnic, na trávníky ke křoví. Vždycky je tam cedule s upozorněním, že je tam položen jed proti hlodavcům. Hlavně kvůli pejskařům, aby nenechali psy běhat na volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
7.11.24 05:14

Proti hlodavcům.
Já si naivně myslela, že je to něco,,extra"… Jed přece do paneláku může umístit například domovník a dát ceduli, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
7.11.24 06:19

Tak tohle je neco jineho, plosnou deratizaci vyhlasi mesto. A ten jed se da vsude naraz. A plati to mesto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová