Zeman o Tibetu

12154
27.10.14 20:19

Zeman o Tibetu

Dobrý večer,
nechtěla bych, aby se diskuze zvrhla v hádku, ale tenhle článek mě utvrdil v tom, že jsem dobře volila prezidenta, i když to vyhrál jeho protějšek. Škoda, že se opravdu lidí v ČR nezeptal. Možná by se divil.
A co vy? Také souhlasíte, že nemluvil za nás?
Nebo si myslíte, že stávající situace je pro Tibet v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.10.14 20:21

@radúna zaslechla jsem cosi ve zprávách a nemyslím si, že vyjadřoval názor většiny.. ovšem přijdou mi důležitější věci, než špekulovat o exilové vládě v Tibetu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.10.14 20:23

A já bohužel přebohužel musím přiznat, že já tedy ve druhém kole volila blbě, a jakkoli KS nesnáším a nesnáším, měla jsem si rozbít hubu, než jsem pro toho blba hodila do urny hlas a měla ho dát KS.
Věděla jsem, že to nebude nic moc, volila jsem pro mne mezi dvěma zly a myslela, že volím to menší, ale je to ještě horší, než jsem si vůbec uměla představit :zed: strašný prostě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.10.14 20:24

Slyšela jsem to ve zprávách, je to ko.kot. Nemůžu jinak, stydím se za něj čím dál víc. JAk je možné, že volby vyhrál? No nic, pozdě bycha honit.
Holt musíme přežít toto volební období a doufat, že příště dostaneme rozum. A to jsem byla před volbami ráda, že byla scválena přímá volba prezidenta :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.10.14 20:24

Ja jsem tak vztekla, ze nemam slov. Komous hnusnej vozralej. Ostuda naroda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.14 20:28
@Busy Bee píše:
Ja jsem tak vztekla, ze nemam slov. Komous hnusnej vozralej. Ostuda naroda.

Dnes jsem se za jeho poklonkování a patolízalství totalitní Číně neskutečně styděla. Hnus, ponížené čecháčkovství a plazení.

Příspěvek upraven 27.10.14 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.10.14 20:29

Mě už u něj nepřekvapí snad nic. Můj hlas neměl, já volila K. S., ale bohužel víc lidi zvedlo ruku pro tohle komunistický prase co umí jen chlastat, hulit a dělat ostudu nejen u nás, ale i ve světě. Já pevně doufám, že tenhle člověk podá demisi dřív než skončí jeho volební období. A snad jeste víc doufám, že to co předvádí všem těm zarytým Zemanovcům otevře oči!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.10.14 20:31

Pokazde, kdyz neco provede, tak si rikam, ze uz nemuze byt hur, ale jak je videt, tak muze :zed: jsem rada, ze jsem ho nevolila :! skoda, ze nas takovych nebylo vic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.10.14 20:32
@Natálka26 píše:
Mě už u něj nepřekvapí snad nic. Můj hlas neměl, já volila K. S., ale bohužel víc lidi zvedlo ruku pro tohle komunistický prase co umí jen chlastat, hulit a dělat ostudu nejen u nás, ale i ve světě. Já pevně doufám, že tenhle člověk podá demisi dřív než skončí jeho volební období. A snad jeste víc doufám, že to co předvádí všem těm zarytým Zemanovcům otevře oči!

Bohužel neotevře… Naopak s ním souhlasí. Bohužel jsem z konce světa a slyším názory místních :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
27.10.14 20:33

Taky mě ten nazor vadi.On je tam zastupce nasi zeme a tohle se mi proste nelibi. Neuznavam to a nesouhlasim, ale to je tak vse, co s tim muzu delat. :nevim:
Navic pochlebovat cinanum je taky proti memu presvedceni. To jak se chovaji k zivym tvorum a nasi planete je omezeny a kratkozraky. jejich moudrost se casem kamsi vytratila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.10.14 20:34

@Natálka26 obavam se, ze mas nerealne predstavy o jeho schopnosti sebereflexe, ten sam neodejde, leda by ho kleplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.10.14 20:35
@vrtulka78 píše:
@Natálka26 obavam se, ze mas nerealne predstavy o jeho schopnosti sebereflexe, ten sam neodejde, leda by ho kleplo
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.10.14 20:35

Je mi z něj zle, a stydím se za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.10.14 20:36

@Ester13

Chceš mmi říct, že jeho milovaná Vysočina je vážně tak zaslepená, že vůbec nic neví o historii Tibetu x Číny a budou s ním sympatizovat i kdyby pozval Islamisty k nám s tí, že jim poskytne politický azyl?

@vrtulka78

V tom případě doufám, že se konce volebního období nedožije. Já vím, že je tohle strašně hnusný a zlý, ale já si nemůžu pomoct. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
27.10.14 20:39

Muj nazor to neni, ja uz se o tomhle hadala i s temi, co veri na pravni nadvladu neuznani samostatnosti Tibetu. Ale i ty uznali, ze tu genocidu to neomlouva. Takze za me hnus, stydim se za nej a jedno mi to neni. Nema pro to mandat, neni to potreba a presto takhle urazi a shazuje svobodu a lidska prava. K zbliti. A to se fakt krotim… Za chvilku shodi i pamatku Palacha, aby mel body u dalsich diktatorskych rezimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová