Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stydím se za něj. Obsah a podlézavý tón, jakým pronesl poníženou supliku před Číňany, mi přivodil psychickou a fyzickou nevolnost.
Když jsem to četla, tak se mi z něj udělalo úplně zle. Možná víc než s Tibetem mě naštval s Taiwanem, ke kterému mám citově dost blízko a vím jak jsou moji tamější známí rádi, že nejsou součástí Číny a jak tam teď místní obyvatelstvo brojí proti sbližování s Čínou.
Né že bych ho milovala a volila, ale jeho vyjádření je snad v souladu se zahraniční politikou ČR, vždyť i v tom článku je zmínka o dubnové návštěvě ministra zahraničí. Tohle není o Zemanovi, ale o naší oficiální zahraniční politice.
@Natálka26 píše:
@Ester13Chceš mmi říct, že jeho milovaná Vysočina je vážně tak zaslepená, že vůbec nic neví o historii Tibetu x Číny a budou s ním sympatizovat i kdyby pozval Islamisty k nám s tí, že jim poskytne politický azyl?
Bohužel… Opravdu, bohužel. Ne každý, ale ti pravověrní Zemanovci ano. Nevysvětlíš, argumenty neexistují…
V tom případě doufám, že se konce volebního období nedožije. Já vím, že je tohle strašně hnusný a zlý, ale já si nemůžu pomoct.
Myslela jsem, že po Klausovi už nic horšího přijít nemůže. Jak hluboce jsem se mýlila. Klausova filozofie je dle mého postavena na hlavu, ale toto je fakt moc. Od dob Havla jsem neměla prezidenta.
Tohle… (nevím jak to nazvat), je ostuda v celém světě. Jeho vyjádření k Ukrajině a srovnávání konfliktu s chřipkou, loňské i letošní nepozvání rektorů, kteří mu neumožnili přednášku na jejich univerzitě, dosazování „svých“ lidí na velvyslanectví… Je mi z něho zle.
Snad se národ do příští volby poučí ![]()
@loja píše:
Myslela jsem, že po Klausovi už nic horšího přijít nemůže. Jak hluboce jsem se mýlila. Klausova filozofie je dle mého postavena na hlavu, ale toto je fakt moc. Od dob Havla jsem neměla prezidenta.
Tohle… (nevím jak to nazvat), je ostuda v celém světě. Jeho vyjádření k Ukrajině a srovnávání konfliktu s chřipkou, loňské i letošní nepozvání rektorů, kteří mu neumožnili přednášku na jejich univerzitě, dosazování „svých“ lidí na velvyslanectví… Je mi z něho zle.
Snad se národ do příští volby poučí
Nedělám si iluze o českém národu. Trpí malostí ducha a je prodejný. Hází volební lístky třeba za…ale Vy víte, co myslím.
@magratka píše:
Né že bych ho milovala a volila, ale jeho vyjádření je snad v souladu se zahraniční politikou ČR, vždyť i v tom článku je zmínka o dubnové návštěvě ministra zahraničí. Tohle není o Zemanovi, ale o naší oficiální zahraniční politice.
Naše zahraniční politika jasně po roce 1989 podporovala nezávislost Tibetu. Až teď se ten i.diot Zaorálek začal vyjadřovat v opačném slova smyslu. Kde to vzal, jsem nepochopila, myslela jsem, že kormidlo je nastaveno jasně. Bohužel není, od volby Zemana a poslední vlády se začíná nějak podezřele stáčet k východu.
Pro rýpaly, fakt nemávám doma modrou vlajkou ODS, mé srdce tluče zeleně.
Holt je asi potreba lezt cinanum dukladne do zadku, tak to podle toho vypada
me uz od toho hulvata, co nas ma reprezentovat, neprekvapi snad vubec nic a vic zle uz mi z nej snad taky nebude ![]()
no, dobre nam tak, co nam narod demokraticky zvolil, to mame ted za mezinarodni ostudu
@loja doma si rikame, ze po Havlovi to jde s prezidentama od desiti k peti, jenom se bojim, co prijde po Zemanovi. Horsi uz to snad byt nemuze, ale abychom se nedivili, ze ![]()
Příspěvek upraven 27.10.14 v 20:55
@loja píše:
Naše zahraniční politika jasně po roce 1989 podporovala nezávislost Tibetu. Až teď se ten i.diot Zaorálek začal vyjadřovat v opačném slova smyslu. Kde to vzal, jsem nepochopila, myslela jsem, že kormidlo je nastaveno jasně. Bohužel není, od volby Zemana a poslední vlády se začíná nějak podezřele stáčet k východu.
Pro rýpaly, fakt nemávám doma modrou vlajkou ODS, mé srdce tluče zeleně.
Abych byla trošičku objektivní, na českou zahraniční politiku jsem byla krátce hrdá v momentu, kdy se Česko postavilo v OSN na stranu Izraele.http://www.lidovky.cz/netanjahu-navstivi-prahu-aby-podekoval-za-hlasovani-proti-palestine-1je-/zpravy-svet.aspx?c=A121130_172035_ln_zahranici_jv
To bylo za Nečasovy vlády. K dobru Zemanovi přičítám konzistentní proizraelský postoj. Občas tedy nediplomaticky vyjádřený, až to musel Kmoníček žehlit… ![]()
Příspěvek upraven 27.10.14 v 20:58
@magratka píše:
Vážně si myslíš, že tohle jeho podlézačství Číně je v pořádku a v souladu se zahraniční politikou?
Špatné je to, že v každé době se musí lést někomu do zadnice ![]()
@mojmira píše: Špatné je to, že v každé době se musí lést někomu do zadniceŠvýcarská federace nemusí. Jak to, hergot, dělá
Podle mě je Zeman dobytek a má středověký názory. V podstatě mě znechutí všechno, co udělá.