Zeman o Tibetu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
27.10.14 20:39

Stydím se za něj. Obsah a podlézavý tón, jakým pronesl poníženou supliku před Číňany, mi přivodil psychickou a fyzickou nevolnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.10.14 20:41

Když jsem to četla, tak se mi z něj udělalo úplně zle. Možná víc než s Tibetem mě naštval s Taiwanem, ke kterému mám citově dost blízko a vím jak jsou moji tamější známí rádi, že nejsou součástí Číny a jak tam teď místní obyvatelstvo brojí proti sbližování s Čínou.

• Citovat
  • Upravit
1207
27.10.14 20:41

Né že bych ho milovala a volila, ale jeho vyjádření je snad v souladu se zahraniční politikou ČR, vždyť i v tom článku je zmínka o dubnové návštěvě ministra zahraničí. Tohle není o Zemanovi, ale o naší oficiální zahraniční politice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.10.14 20:42
@Natálka26 píše:
@Ester13

Chceš mmi říct, že jeho milovaná Vysočina je vážně tak zaslepená, že vůbec nic neví o historii Tibetu x Číny a budou s ním sympatizovat i kdyby pozval Islamisty k nám s tí, že jim poskytne politický azyl?

@vrtulka78

Bohužel… Opravdu, bohužel. Ne každý, ale ti pravověrní Zemanovci ano. Nevysvětlíš, argumenty neexistují…
V tom případě doufám, že se konce volebního období nedožije. Já vím, že je tohle strašně hnusný a zlý, ale já si nemůžu pomoct. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
27.10.14 20:46

Myslela jsem, že po Klausovi už nic horšího přijít nemůže. Jak hluboce jsem se mýlila. Klausova filozofie je dle mého postavena na hlavu, ale toto je fakt moc. Od dob Havla jsem neměla prezidenta.
Tohle… (nevím jak to nazvat), je ostuda v celém světě. Jeho vyjádření k Ukrajině a srovnávání konfliktu s chřipkou, loňské i letošní nepozvání rektorů, kteří mu neumožnili přednášku na jejich univerzitě, dosazování „svých“ lidí na velvyslanectví… Je mi z něho zle.
Snad se národ do příští volby poučí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.10.14 20:49

@Ester13

V tom případě je to ještě horší než jsem si představovala. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.14 20:50
@loja píše:
Myslela jsem, že po Klausovi už nic horšího přijít nemůže. Jak hluboce jsem se mýlila. Klausova filozofie je dle mého postavena na hlavu, ale toto je fakt moc. Od dob Havla jsem neměla prezidenta.
Tohle… (nevím jak to nazvat), je ostuda v celém světě. Jeho vyjádření k Ukrajině a srovnávání konfliktu s chřipkou, loňské i letošní nepozvání rektorů, kteří mu neumožnili přednášku na jejich univerzitě, dosazování „svých“ lidí na velvyslanectví… Je mi z něho zle.
Snad se národ do příští volby poučí :nevim:

Nedělám si iluze o českém národu. Trpí malostí ducha a je prodejný. Hází volební lístky třeba za…ale Vy víte, co myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
27.10.14 20:51
@magratka píše:
Né že bych ho milovala a volila, ale jeho vyjádření je snad v souladu se zahraniční politikou ČR, vždyť i v tom článku je zmínka o dubnové návštěvě ministra zahraničí. Tohle není o Zemanovi, ale o naší oficiální zahraniční politice.

Naše zahraniční politika jasně po roce 1989 podporovala nezávislost Tibetu. Až teď se ten i.diot Zaorálek začal vyjadřovat v opačném slova smyslu. Kde to vzal, jsem nepochopila, myslela jsem, že kormidlo je nastaveno jasně. Bohužel není, od volby Zemana a poslední vlády se začíná nějak podezřele stáčet k východu.
Pro rýpaly, fakt nemávám doma modrou vlajkou ODS, mé srdce tluče zeleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.10.14 20:52

Holt je asi potreba lezt cinanum dukladne do zadku, tak to podle toho vypada :roll: me uz od toho hulvata, co nas ma reprezentovat, neprekvapi snad vubec nic a vic zle uz mi z nej snad taky nebude :roll:
no, dobre nam tak, co nam narod demokraticky zvolil, to mame ted za mezinarodni ostudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
27.10.14 20:54

@loja doma si rikame, ze po Havlovi to jde s prezidentama od desiti k peti, jenom se bojim, co prijde po Zemanovi. Horsi uz to snad byt nemuze, ale abychom se nedivili, ze :nevim:

Příspěvek upraven 27.10.14 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@loja píše:
Naše zahraniční politika jasně po roce 1989 podporovala nezávislost Tibetu. Až teď se ten i.diot Zaorálek začal vyjadřovat v opačném slova smyslu. Kde to vzal, jsem nepochopila, myslela jsem, že kormidlo je nastaveno jasně. Bohužel není, od volby Zemana a poslední vlády se začíná nějak podezřele stáčet k východu.
Pro rýpaly, fakt nemávám doma modrou vlajkou ODS, mé srdce tluče zeleně.

Abych byla trošičku objektivní, na českou zahraniční politiku jsem byla krátce hrdá v momentu, kdy se Česko postavilo v OSN na stranu Izraele.http://www.lidovky.cz/netanjahu-navstivi-prahu-aby-podekoval-za-hlasovani-proti-palestine-1je-/zpravy-svet.aspx?c=A121130_172035_ln_zahranici_jv

To bylo za Nečasovy vlády. K dobru Zemanovi přičítám konzistentní proizraelský postoj. Občas tedy nediplomaticky vyjádřený, až to musel Kmoníček žehlit… :lol:

Příspěvek upraven 27.10.14 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
@magratka píše:

Vážně si myslíš, že tohle jeho podlézačství Číně je v pořádku a v souladu se zahraniční politikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140235
27.10.14 20:58

Špatné je to, že v každé době se musí lést někomu do zadnice :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.10.14 20:59
@mojmira píše: Špatné je to, že v každé době se musí lést někomu do zadnice :poblion:
Švýcarská federace nemusí. Jak to, hergot, dělá :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
27.10.14 21:03

Podle mě je Zeman dobytek a má středověký názory. V podstatě mě znechutí všechno, co udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová