Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natálka26
Ty vidíš mezi tím, co řekl v dubnu Zaorálek a teď Zeman nějaký rozpor? Uznává snad nebo uznávala ČR Tibetskou exilovou vládu? Neuznává, neuznává ji žádný stát. Takže neřekl nic tak nového a světoborného.
@Burj Chalifa píše:
Naší nadějí je jeho životospráva.
Alkoholici mívají tuhý kořínek ![]()
@loja Díky, už jí mám v košíku
, jen škoda, že tam nemají i placky.
@magratka píše:
@Natálka26
Ty vidíš mezi tím, co řekl v dubnu Zaorálek a teď Zeman nějaký rozpor? Uznává snad nebo uznávala ČR Tibetskou exilovou vládu? Neuznává, neuznává ji žádný stát. Takže neřekl nic tak nového a světoborného.
Už chápu, proč ty volby vyhrál.
@Natálka26
Ale já ho fakt nevolila, nikdy.
Ten můj příspěvek ber pouze jako příspěvek nestraného pozorovatele, který rozklikl diskuzi, přečetl si názory, rozklikl článek a čekal, co nového se nedozví a přečetl si více méně jen to, co si mohl přečíst už v dubnu. A teď se diví, proč je z toho najednou takový poprask, jestli tady byl poprask i v dubnu, tak se omlouvám, to jsem nezaznamenala. Nic víc za tím nehledej.
@magratka
Já to neberu ve zlým
Podle mě - fakt mluvím jenom za sebe, by měl prezident mluvit trochu jinak, neboť to, že něco plácne ministr je PODLE mě něco jinýho, přece jenom prezident se bere jako hlava státu a to znamená, že prezentuje naše názory - obyvatelstva a tak by se měl chovat.
A proto stále nosím placku Karel for president
Ze Zemana se mi dělá špatně i fyzicky. A když mluví, tak se mi kroutí vnitřnosti. Ostuda.