Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě je Zeman dobytek a má středověký názory. V podstatě mě znechutí všechno, co udělá.
Po výlevu pana prezidenta
jsem okamžitě dostala chuť koupit si a vyvěsit tibetskou vlajku. Teď jí sháním v e-shopu na netu.
@Burj Chalifa píše: Švýcarská federace nemusí. Jak to, hergot, dělá
Jejich mentalita a vyspělost je někde úplně jinde než ta naše ještě značně poznamenaná komustickou érou.
@Burj Chalifa píše: Švýcarská federace nemusí. Jak to, hergot, dělá
Že by za to mohla ta konta, která tam různé země a jejich vládci mají??
@Adduše píše:Člověk se bojí, kde se zase veřejně ož..re. Samolibý manipulátor. Bohužel, Češi mají takového prezidenta, jakého si zaslouží.
Podle mě je Zeman dobytek a má středověký názory. V podstatě mě znechutí všechno, co udělá.
@Rolin http://shop. protibet. cz/kategorie-produktu/ostatni/tibetske-vlajky/
@Burj Chalifa je to tak…snad už nic horšího přijít nemůže. (HA HA
)
Obrátil zahraniční politiku o 180 stupňů. Připadá mi nepřijatelné všechno, co v této sféře udělá, z poslední doby jeho vystoupení na proputinovské konferenci na Rhodosu a aktuálně nechutné podlézání nehumánní Číně. Doufám, že ti, co ho volili, si uvědomují zrůdné rozměry jeho osobnosti.
@Adduše píše:
@Burj Chalifa je to tak…snad už nic horšího přijít nemůže. (HA HA)
Ale může, to neznáte Čechy. Jedno jméno mě tedy napadá, ale…však Vy víte ![]()
@natacha píše:
Obrátil zahraniční politiku o 180 stupňů. Připadá mi nepřijatelné všechno, co v této sféře udělá, z poslední doby jeho vystoupení na proputinovské konferenci na Rhodosu a aktuálně nechutné podlézání nehumánní Číně. Doufám, že ti, co ho volili, si uvědomují zrůdné rozměry jeho osobnosti.
Spíše ne, protože on se prohlašuje za lidového prezidenta dolních x tisíc. No a ty nějaký Tibet a lidská práva nezajímají.
Zvítězil díky lži a za peníze Lukoilu a pak svými kroky a prohlášeními ve funkci prezidenta nás žene zpátky do ruské sféry vlivu ![]()
Nevím jestli na stará kolena ještě nebudu chtít emigrovat.
Příspěvek upraven 27.10.14 v 21:14
Každý národ má prezidenta, jakého si zaslouží. Před volbami tady byla diskuze, koho volit. Už tehdy jsem byla v šoku, jak jsou lidi slepí ( není to ten správný výraz, napsala bych výstižnější, ale nechci se nikoho dotknout) ![]()
Příspěvek upraven 27.10.14 v 21:16
@Burj Chalifa píše:
Naší nadějí je jeho životospráva.
teď jsem se hodně zasmála
![]()