Šmejdi s parfemama

487
30.10.14 12:03

šmejdi s parfemama

Ahoj, tak dnes u nas byly,,šmejdi" s parfemama, dejte pozor :-D nabizej parfemy zadarmo jako reklamu a pak chtej vzápětí penize sice sleva za tri parfemy, ale ani omlyme, maj t u drzost otravovat cloveka doma, a pak jeste chtej penize, kdyz je firma znackova a dobra tak o tom kazdy vi nevim proč, by museli znackovy firmy obachazet baraky :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
30.10.14 12:04

Ti už tady byli tak půl roku zpátky, ani jsem jim neotevřela, tak mi chtěli stříkat parfém na ruku přes plot. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
30.10.14 12:06

@žabinka manžela vzdy odchytnou v tescu nebo ve futuru v hk. Jenže on se nechá ukecat. Už mu narizuju, aby to obchazel velkym obloukem :D ještě z lonska mám 3 parfemy a on 2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.10.14 12:10

@žabinka
A ještě to smrdí jak bolavá noha… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.10.14 12:11

@žabinka v našem městě je zakázaný podomní prodej, zkus se podívat jestli to vaše město/obec taky nezakázalo pak stačí upozornit že zavoláš policii a peláší jak vítr…mimochodem jednou mě chytli ve městě a cpali mi vůňi, nevoňěla vůbec špatně, když chtěli peníze řekla jsem nezlobte se mam u sebe poslední stokorunu a prodejce říká to vůbec nevadí pro vás jako pro novou zákaznici necháme za 100kč (původně chtěl kolem 400kč), říkala jsem si no co je tohle asi za šmejdy když zlevní tolik peněz, no bylo mi to jedno voňavka voňěla pěkně, dostala jsem novou zabalenou, a když jsem jí doma rozbalila tak jsem zjistila že to je pěkně hnusnej smrad, maximálně tak na wc jinak se to absolutně nedá použít, opravdu otřesný puch…takže v lahvinkách cona vás u dvěří prskaj je úplně jiná vůně než v originále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
30.10.14 12:14

Jo tyhle parfemari jsou taky vzdy u nas v lbc v obchodacich a hruza snazi se kazdemu vnutit parfem kterej urcite priati rok bude hit a bude stat 2500 kc a co by ste rekla kdybych vam ho nechala za pulku? no a korunu tomu dodaji tim ze reknou dneska mate opravdu stastny den za tu pulku vam nechame rovnou 3 parfemy a strasne te ujistujou jak jsou to parfemy od znacky coty akorat nazev je neaka novinka jako tehotna pod vlivem hormonu mi jich bylo lito a nechala se ukecat nejenze mi dala jinou vuni nez mi strikala na ruku ale jeste to byl smrad jak ze stary nemyty jezibaby a a navic kvalita sklenicky od parfemu hruza alias vune od tamanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.10.14 12:15

Mě to taky vubec nevonelo, a pani mluvila rychle abych nepoznala ze kecá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
30.10.14 12:16
@Barča 27 píše:
@žabinka v našem městě je zakázaný podomní prodej, zkus se podívat jestli to vaše město/obec taky nezakázalo pak stačí upozornit že zavoláš policii a peláší jak vítr…mimochodem jednou mě chytli ve městě a cpali mi vůňi, nevoňěla vůbec špatně, když chtěli peníze řekla jsem nezlobte se mam u sebe poslední stokorunu a prodejce říká to vůbec nevadí pro vás jako pro novou zákaznici necháme za 100kč (původně chtěl kolem 400kč), říkala jsem si no co je tohle asi za šmejdy když zlevní tolik peněz, no bylo mi to jedno voňavka voňěla pěkně, dostala jsem novou zabalenou, a když jsem jí doma rozbalila tak jsem zjistila že to je pěkně hnusnej smrad, maximálně tak na wc jinak se to absolutně nedá použít, opravdu otřesný puch…takže v lahvinkách cona vás u dvěří prskaj je úplně jiná vůně než v originále

viz muj prispevek pod tvym stejna zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
30.10.14 12:18

Také se mě to jednou stalo že mě odchytli v Praze na Andělu u Tesca.
Probíhalo to uplně stejně jako u @Barča 27 dala jsem jim dvě kila vic sem neměla..doma mě moc to nevonělo..schválně jsem si to vyjela na internetu tu jejich značku a tam to měli za 80 korun..ale to už je dva roky zpátky.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.10.14 12:20

A ještě mi chtěli cpát pánskou, to by mi muj dal kdybych mu tuhle záchodovou vůni koupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.10.14 12:20

Tyhlety ehm, srance, nedá se tomu říkat parfémy… Pochází od firmy IMPERÁTOR, firma už má tisíc krát změněný název. Avšak šéf je pořád stejný. Buď ty srač. ky prodávájí po obchodních centrech nebo otravují podomním prodejem.

Ale moje známá je dobře vypekla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zazvonili jí u dveří a začali nabízet : tento, tento a tento máte od nás jako dárek zdarma a za tento zaplatíte pouze 899 kč :-) No není to skvělá nabídka? A známá si začala brát : takže jste říkala že tyto 3 mám grátis jo? Tak je zbalila a řekla, že když jsou gratis, tak ty si teda beru a ten předraženej si můžete nechat :mrgreen: A zabouchla jim dveře od bytu :-D

Tyhle smrady se nehodí ani na stříkání do bot :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
27705
30.10.14 12:21

Já jim řeknu, že jsem na to alergická a mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.10.14 12:22
@Krasavicaa píše:
Tyhlety ehm, srance, nedá se tomu říkat parfémy… Pochází od firmy IMPERÁTOR, firma už má tisíc krát změněný název. Avšak šéf je pořád stejný. Buď ty srač. ky prodávájí po obchodních centrech nebo otravují podomním prodejem.

Ale moje známá je dobře vypekla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zazvonili jí u dveří a začali nabízet : tento, tento a tento máte od nás jako dárek zdarma a za tento zaplatíte pouze 899 kč :-) No není to skvělá nabídka? A známá si začala brát : takže jste říkala že tyto 3 mám grátis jo? Tak je zbalila a řekla, že když jsou gratis, tak ty si teda beru a ten předraženej si můžete nechat :mrgreen: A zabouchla jim dveře od bytu :-D

Tyhle smrady se nehodí ani na stříkání do bot :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Vtipny :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.10.14 12:24

@ka2ka to je dobrý :palec:, příště to taky zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
30.10.14 12:26

Mě nabízely na ulici značkové parfémy občanky tmavší pleti. Zajímalo by mě, kde k tomu zboží přišly. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová