Chuť na sex po porodu- po jakém čase?

4.2.10 21:06

chuť na sex

Ahoj za jak dlouho po porodu se Vám vrátila chuť na sex? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jana2k
4.2.10 21:10

2 roky a stále nic.

• Citovat
  • Upravit
27263
4.2.10 21:13

tak po porordu jsem měla chuť už v šestinedělí. Akorát teď po půl roce je chuť nulová…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.10 21:14

To jako fakt??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.2.10 21:21

Kde je chlup, tam je chuť :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.2.10 21:29

tak přes den a večer jsem úplně hotová. Nejčastěji se mi dostaví chuť na sex, když mě Luky vzbudí někdy v noci na kojení, já pak zalezu do postele a už jsem „odpočatá“, tak pak si vzpomenu. No, ale budit přítele ve 3 ráno :oops: ? Jinak to pořád není žádný zázrak, tak snad se to ještě zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.2.10 21:29

ja mela silenou chut hned po porodu..teda cca dva dny po…uskutecnit se to dalo az tri tydny po porodu…uz sem nemohla vydrzet :)

jo rodila sem SC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.10 21:42

No u mě právě taky když je chuť tak zas neni taková nálada!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
4.2.10 21:45
mikitaa píše:
ja mela silenou chut hned po porodu..teda cca dva dny po…uskutecnit se to dalo az tri tydny po porodu…uz sem nemohla vydrzet :)jo rodila sem SC

takže taky nedodržený šestinedělí? :) taky jsem nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romulda
4.2.10 21:50

Asi za půl roku !!! A musím říct, že teď je sex úplně o něčem jiným - je lepší :-)

• Citovat
  • Upravit
941
4.2.10 21:58

Chut bola, ale nejak sme to nesli prekusnut - strach a bolest… Mala som velke poranenie u porodu. 1× ozajstne az po 5 mesiacoch :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.2.10 22:30

Chuť byla ještě v šestinedělí, ani nevím, zda jsme dodrželi. Ale pak si únava začala vybírat svou daň. Teď chuť mám, ale dokopat se k akci je občas dost velký výkon. Teď jsem odstavila, tak čekám, jestli se něco změní, Mates spí celou noc, ale zatím asi doháním to, co jsem nenaspala za posledních 9m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
5.2.10 00:02

U mě stále nic.Já ale neztratila chuť porodem,já ji ztratila už před prvním těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
5.2.10 10:17

ahoj,tak já nikdy nebyla do sexu hrrrrrrr a po porodu jsem chut vůůůbec neměla,spíš se mě to hnusilo,nebavilo mě to,nevím už,jak dlouho,ale trvalo to,než jsem byla ochotná to zlomit,ale doted mě to nějak nebere :roll: :lol: radši jdu dělat něco lepšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.2.10 10:22

stejně jako jayjay, chuť jsem měla hroznou snad týden po porodu. Ale šití hrozně bolelo, zkoušeli jsme to osm týdnů po porodu poprvé a bolest jak prase (pardon). Až tak za tři měsíce to bylo OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová