Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj za jak dlouho po porodu se Vám vrátila chuť na sex? ![]()
tak po porordu jsem měla chuť už v šestinedělí. Akorát teď po půl roce je chuť nulová…:(
tak přes den a večer jsem úplně hotová. Nejčastěji se mi dostaví chuť na sex, když mě Luky vzbudí někdy v noci na kojení, já pak zalezu do postele a už jsem „odpočatá“, tak pak si vzpomenu. No, ale budit přítele ve 3 ráno
? Jinak to pořád není žádný zázrak, tak snad se to ještě zlepší ![]()
ja mela silenou chut hned po porodu..teda cca dva dny po…uskutecnit se to dalo az tri tydny po porodu…uz sem nemohla vydrzet ![]()
jo rodila sem SC
No u mě právě taky když je chuť tak zas neni taková nálada!!!
mikitaa píše:
ja mela silenou chut hned po porodu..teda cca dva dny po…uskutecnit se to dalo az tri tydny po porodu…uz sem nemohla vydrzetjo rodila sem SC
takže taky nedodržený šestinedělí?
taky jsem nevydržela.
Asi za půl roku !!! A musím říct, že teď je sex úplně o něčem jiným - je lepší ![]()
Chut bola, ale nejak sme to nesli prekusnut - strach a bolest… Mala som velke poranenie u porodu. 1× ozajstne az po 5 mesiacoch ![]()
Chuť byla ještě v šestinedělí, ani nevím, zda jsme dodrželi. Ale pak si únava začala vybírat svou daň. Teď chuť mám, ale dokopat se k akci je občas dost velký výkon. Teď jsem odstavila, tak čekám, jestli se něco změní, Mates spí celou noc, ale zatím asi doháním to, co jsem nenaspala za posledních 9m ![]()
U mě stále nic.Já ale neztratila chuť porodem,já ji ztratila už před prvním těhu.
ahoj,tak já nikdy nebyla do sexu hrrrrrrr a po porodu jsem chut vůůůbec neměla,spíš se mě to hnusilo,nebavilo mě to,nevím už,jak dlouho,ale trvalo to,než jsem byla ochotná to zlomit,ale doted mě to nějak nebere
radši jdu dělat něco lepšího ![]()
stejně jako jayjay, chuť jsem měla hroznou snad týden po porodu. Ale šití hrozně bolelo, zkoušeli jsme to osm týdnů po porodu poprvé a bolest jak prase (pardon). Až tak za tři měsíce to bylo OK ![]()