Kam ke kartářce?

24
3.2.10 21:43

kam ke kartarce

ahojky, chtela bych zajit ke kartarce. Neporadite mi nekdo nejakou spolehlivou? Nejlepe v Praze, pripadne Kladno, Slany a okoli. diky moc

Příspěvek upraven 03.02.10 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
3.2.10 21:57

Já znám jednu fakt super, ale ta je z Brna, to je pro tebe asi trocha z ruky, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.2.10 22:33

Znám jednu úžasnou-v létě je na chalupě ve Stebně,ale přes zimu bydlí v Praze.Zatím nejlepší co jsem kdy u kartářek byla-a není to jen můj názor.Jmenuje se Holicerová-tel.607 742 455.Kde přesně v Praze bydlí nevím,jezdíme do Stebna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.12 10:18

Ahoj Machalko, mohla bys mi prosim poslat kontakt na tu kartarku z Brna ? Doma se nam nejak komplikuje situace :nevim: a potrebovala bych s tim si troch pomoci, ziskat i jiny pohled na vec. Kolik asi ta kartarka stoji ? Alespon orientacne ?
Dekuju moc :kytka: :kytka: :kytka:
 Mili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 19:59

Znáte někdo dobrou kartářku z Třebíče či okolí?

• Citovat
  • Upravit
123
15.3.13 13:07

Ahojky, nevite nekdo o dobry kartarce v okoli Karlovych Varu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
1.3.14 02:36

Online výklad karet nikoho neláká?

• Citovat
  • Upravit
6562
4.4.14 10:52

Holky ja mohu jedine doporucit www.kartarka-vestkyne.cz. Byla jsem mile prekvapena, jak vychazi vyklad. Super je, ze vyklada i online, vyklad přes email, skype, takze nemusím s kazdou otázkou k ni. Vyklad se teda plni az neskutecne, az si rikam, ze me snad zna:D A moc dobra energie z ni cisi, opravdu fajn zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.14 21:29

Ahoj :kytka: Prosím nějaká ověřená a kvalitní kartářka z Karlovarského kraje? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2
5.1.15 15:35

Zdravím všechny, nevíte někdo o dobré kartářce co vyklada na dálku přes telefon? A bez dlouhé čekací doby…prosím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6562
6.1.15 12:39

@Dzeky7 jestli chcete vyklad přes email, telefon, tak mi pisnete sz:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
7.1.15 13:07

Ahoj, ja uz nekolik let nepouzivam karty, ale knihu promen. Asi 6 let mam tuto pani http://matematickyvypocet.webnode.cz/ Vyklada i pres mail-nahraje hlasovy vzkaz MP3. Trefila se VZDY - od partnera pres dite atd. Vylozi hned, po pripsani platby mi to pisle hned, nebo kdyz uz me zna, tak neceka na platbu a mam odpoved tentyz den, i s podrobnostmi. Nepta se na nic, nechce fotku, osobni udaje, ani nemusi mit jmeno.Tim ale nic proti kartam, ja jen ze uz uzivam jen tenhle vyklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.15 22:33

karčtářka

Můžete mi prosím do zpráv písnout více info o kartářce z Brna? kolik stojí, kde ji najdu, telefoní číslo, a jaké s ní mate zkušenosti? děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.7.15 11:27

Muzu doporucit p. Prochazkovou, Praha - Zizkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 16:31

Prosím jen Brno, nebo Znojmo a okolí, děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová