Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky, chtela bych zajit ke kartarce. Neporadite mi nekdo nejakou spolehlivou? Nejlepe v Praze, pripadne Kladno, Slany a okoli. diky moc
Příspěvek upraven 03.02.10 v 22:11
Já znám jednu fakt super, ale ta je z Brna, to je pro tebe asi trocha z ruky, co? ![]()
Znám jednu úžasnou-v létě je na chalupě ve Stebně,ale přes zimu bydlí v Praze.Zatím nejlepší co jsem kdy u kartářek byla-a není to jen můj názor.Jmenuje se Holicerová-tel.607 742 455.Kde přesně v Praze bydlí nevím,jezdíme do Stebna.
Ahoj Machalko, mohla bys mi prosim poslat kontakt na tu kartarku z Brna ? Doma se nam nejak komplikuje situace
a potrebovala bych s tim si troch pomoci, ziskat i jiny pohled na vec. Kolik asi ta kartarka stoji ? Alespon orientacne ?
Dekuju moc
![]()
Mili
Ahojky, nevite nekdo o dobry kartarce v okoli Karlovych Varu?
Holky ja mohu jedine doporucit www.kartarka-vestkyne.cz. Byla jsem mile prekvapena, jak vychazi vyklad. Super je, ze vyklada i online, vyklad přes email, skype, takze nemusím s kazdou otázkou k ni. Vyklad se teda plni az neskutecne, az si rikam, ze me snad zna:D A moc dobra energie z ni cisi, opravdu fajn zenska.
Ahoj
Prosím nějaká ověřená a kvalitní kartářka z Karlovarského kraje? Děkuji.
Zdravím všechny, nevíte někdo o dobré kartářce co vyklada na dálku přes telefon? A bez dlouhé čekací doby…prosím!
@Dzeky7 jestli chcete vyklad přes email, telefon, tak mi pisnete sz:)
Ahoj, ja uz nekolik let nepouzivam karty, ale knihu promen. Asi 6 let mam tuto pani http://matematickyvypocet.webnode.cz/ Vyklada i pres mail-nahraje hlasovy vzkaz MP3. Trefila se VZDY - od partnera pres dite atd. Vylozi hned, po pripsani platby mi to pisle hned, nebo kdyz uz me zna, tak neceka na platbu a mam odpoved tentyz den, i s podrobnostmi. Nepta se na nic, nechce fotku, osobni udaje, ani nemusi mit jmeno.Tim ale nic proti kartam, ja jen ze uz uzivam jen tenhle vyklad.
Můžete mi prosím do zpráv písnout více info o kartářce z Brna? kolik stojí, kde ji najdu, telefoní číslo, a jaké s ní mate zkušenosti? děkuji ![]()