Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky maminy současné i budoucí pokud máte k tomuto tématu co říct tak povídejte..
a ty se chces neco zeptat, jebo se jen tak druzit? Kdyztak se ptej konkretne. Jde to, jestli ti jde o tohle.
jj, pokud jde o nemoci, je jich hafo a každá jiná. máš nějaký konkrétnější dotaz?
Mám oboje
Též nevím, co tak obecně říct… Samíkovi se moc líbí platíčko, když si ráno beru prášek
Včera dostal prázdné na prohlédnutí
![]()
K těhotenství se šž je tu několik diskuzí, miminku je to potom jedno ![]()
Angua píše:
Mám obojeTéž nevím, co tak obecně říct… Samíkovi se moc líbí platíčko, když si ráno beru prášek
jo, myslim ze to je to, oc tu bezi ![]()
ja strridam zelene a stribrne platicko, hec
uvidime, co na to rafanek
jo a nekdy si beru prasek uz pri nocnim krmeni, abych mohla hned rano snidat
Pudloslava píše:Angua píše:
Mám obojeTéž nevím, co tak obecně říct… Samíkovi se moc líbí platíčko, když si ráno beru prášek
jo, myslim ze to je to, oc tu bezi
ja strridam zelene a stribrne platicko, hecuvidime, co na to rafanek
jo a nekdy si beru prasek uz pri nocnim krmeni, abych mohla hned rano snidat
Že? Já jsem si hned myslela, že to bude ono
To je totiž jediný vztah, který Samík k mojí šž má ![]()
Dvě barvy máš? To je zas nějaká protekce, já mám jenom modré
![]()
Mně stačí vzít po vyloupnutí oka, já než se vyhrabu, tak je půlhodina pryč, ani nemrknu ![]()
Tak ja mam modre platicko a nekdy si zapomenu vzit prasek
co s tim ![]()
Jinak se mi na latentni! hypotyreozu prislo asi pred 3 lety,brala jsem 50 tyroxinu, v tehotenstvi a po tehotenstvi mi to najednou vyskocilo na 100kovy prasek. TSH mivam blbe, fT4 vzdy v norme ![]()
a Justine je cela moje zlaza nekde ![]()
MadGirlNancy píše:
Tak ja mam modre platicko a nekdy si zapomenu vzit prasek![]()
co s tim
Jinak se mi na latentni! hypotyreozu prislo asi pred 3 lety,brala jsem 50 tyroxinu, v tehotenstvi a po tehotenstvi mi to najednou vyskocilo na 100kovy prasek. TSH mivam blbe, fT4 vzdy v norme
a Justine je cela moje zlaza nekde
To si zvykneš, mně to taky trvalo několik let. Teď, po 22 letech už nezapomínám
![]()
je predavkovanim temahle púraskama se da docela hezky zhubnout, ale ja jsem na to jeste nemela tu drzost. segra jo.
Pudlo, tak to je drsná. Též jsem nad tím uvažovala, že by to asi šlo, ovšem takto si zahrávat asi nemá cenu
![]()
Taky nad tim uvazuju - Pudlo, co mi hrozi jako nebezpeci? Beru denne 100 Euthyrox, stacilo by si dat 1 pul? co? ty jo, to je husty..ja jsem blba.
Taky tápu?
Předpokládám, že máš onemocnění štítné žlázy a snažíte se o miminko? Nebo péče o miminko při tomto onemocnění?
Nevím, kam diskusi zařadit… ![]()
L.
ja myslim, ze jinak zdravy osobe nic moc nehrozi, mlady srdce trosku te tachykardie v pohode vydrzi… jinak priznaky predavkovani jsou buseni srdce, zadychavani, neustaly pocit horka, hubnuti -kdyz se to fest prezene tak tres, nespavost, mozna i halusky…
jo a samozrejme pri odberu krve se na to prijde, muselo by se aspon mesic pred kontrolou vratit puvodni davkovani
A taky je z předávkování možné selhání srdce, a další rozvrat v organismus.
Fuj, to je teda nápad!
Petit