Štítná žláza a miminko

30.1.10 09:29

štítná žláza a miminko

ahojky maminy současné i budoucí pokud máte k tomuto tématu co říct tak povídejte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
30.1.10 10:28

a ty se chces neco zeptat, jebo se jen tak druzit? Kdyztak se ptej konkretne. Jde to, jestli ti jde o tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.1.10 10:44

jj, pokud jde o nemoci, je jich hafo a každá jiná. máš nějaký konkrétnější dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.1.10 12:49

Mám oboje :mrgreen: Též nevím, co tak obecně říct… Samíkovi se moc líbí platíčko, když si ráno beru prášek :lol: Včera dostal prázdné na prohlédnutí :lol: :lol: :lol:

K těhotenství se šž je tu několik diskuzí, miminku je to potom jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.1.10 13:05
Angua píše:
Mám oboje :mrgreen: Též nevím, co tak obecně říct… Samíkovi se moc líbí platíčko, když si ráno beru prášek :lol:

:-))))) jo, myslim ze to je to, oc tu bezi :-))))
ja strridam zelene a stribrne platicko, hec :-))))) uvidime, co na to rafanek
jo a nekdy si beru prasek uz pri nocnim krmeni, abych mohla hned rano snidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.1.10 13:11
Pudloslava píše:
Angua píše:
Mám oboje :mrgreen: Též nevím, co tak obecně říct… Samíkovi se moc líbí platíčko, když si ráno beru prášek :lol:
:-))))) jo, myslim ze to je to, oc tu bezi :-))))
ja strridam zelene a stribrne platicko, hec :-))))) uvidime, co na to rafanek
jo a nekdy si beru prasek uz pri nocnim krmeni, abych mohla hned rano snidat

Že? Já jsem si hned myslela, že to bude ono :lol: To je totiž jediný vztah, který Samík k mojí šž má :mrgreen:

Dvě barvy máš? To je zas nějaká protekce, já mám jenom modré :cert: :lol:

Mně stačí vzít po vyloupnutí oka, já než se vyhrabu, tak je půlhodina pryč, ani nemrknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
30.1.10 13:14

Tak ja mam modre platicko a nekdy si zapomenu vzit prasek :zed: :zed: co s tim :nevim:
Jinak se mi na latentni! hypotyreozu prislo asi pred 3 lety,brala jsem 50 tyroxinu, v tehotenstvi a po tehotenstvi mi to najednou vyskocilo na 100kovy prasek. TSH mivam blbe, fT4 vzdy v norme :nevim:
a Justine je cela moje zlaza nekde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.1.10 13:23
MadGirlNancy píše:
Tak ja mam modre platicko a nekdy si zapomenu vzit prasek :zed: :zed: co s tim :nevim:
Jinak se mi na latentni! hypotyreozu prislo asi pred 3 lety,brala jsem 50 tyroxinu, v tehotenstvi a po tehotenstvi mi to najednou vyskocilo na 100kovy prasek. TSH mivam blbe, fT4 vzdy v norme :nevim:
a Justine je cela moje zlaza nekde :lol:

To si zvykneš, mně to taky trvalo několik let. Teď, po 22 letech už nezapomínám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.1.10 13:59

je predavkovanim temahle púraskama se da docela hezky zhubnout, ale ja jsem na to jeste nemela tu drzost. segra jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.1.10 14:01

Pudlo, tak to je drsná. Též jsem nad tím uvažovala, že by to asi šlo, ovšem takto si zahrávat asi nemá cenu :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
30.1.10 14:06

Taky nad tim uvazuju - Pudlo, co mi hrozi jako nebezpeci? Beru denne 100 Euthyrox, stacilo by si dat 1 pul? co? ty jo, to je husty..ja jsem blba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
30.1.10 14:28

Taky tápu?

Předpokládám, že máš onemocnění štítné žlázy a snažíte se o miminko? Nebo péče o miminko při tomto onemocnění?

Nevím, kam diskusi zařadit… :nevim:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.1.10 14:56

ja myslim, ze jinak zdravy osobe nic moc nehrozi, mlady srdce trosku te tachykardie v pohode vydrzi… jinak priznaky predavkovani jsou buseni srdce, zadychavani, neustaly pocit horka, hubnuti -kdyz se to fest prezene tak tres, nespavost, mozna i halusky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
30.1.10 14:56

jo a samozrejme pri odberu krve se na to prijde, muselo by se aspon mesic pred kontrolou vratit puvodni davkovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.1.10 21:24

A taky je z předávkování možné selhání srdce, a další rozvrat v organismus.

Fuj, to je teda nápad!

Petit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová