Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nesledujete některá Zoufalky? Nenahrál se mi včera celý díl (konec kazety). Viděla jsem to do toho okamžiku, kdy Edie přišel fax a David střílel. Nevíte co bylo dál? Díky ![]()
Příspěvek upraven 29.01.10 v 13:48
Já to sleduju současně s Amíkama, tak už jsem dál, v aktuální řadě, manžel mi to stahuje z netu, mám to teda s titulkama, takže na český už nemůžu koukat, hrozně mi nesedí hlasy k hrdinům, když znám originál. Kdybys chtěla, můžu ti to přepálit na DVD, ale musíš říct, jakou řadu. Jo, ale je to boží, ne?
Já se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Netrefil, vrátili se, Edie na něj uhodila, on to svým způsobem přiznal, málem jí uškrtil aby nic neřekla, ona utekla, v noci, bourala autem, narazila do sloupu el. vedení a zabil jí proud. Konec. Dotazy? ![]()
Bourala, protože se jí na silnici přimotal zamaskovanej… teď nevim jak se jmenuje, manžel Brie, jak krade… ![]()
barbanek píše:
Netrefil, vrátili se, Edie na něj uhodila, on to svým způsobem přiznal, málem jí uškrtil aby nic neřekla, ona utekla, v noci, bourala autem, narazila do sloupu el. vedení a zabil jí proud. Konec. Dotazy?
Bourala, protože se jí na silnici přimotal zamaskovanej… teď nevim jak se jmenuje, manžel Brie, jak krade…
Orson
![]()
Holky vy jste zlatíčka. Jsem myslela, že jsem tak „postihnutá“ jen já a vidím, že mám kolegyně
. Seriál je super, je pozdě, tak si ho nahrávám a koukám, když malá spí přes poledne. DÍKY MOC!
holky a zabilo jí to určitě???? já myslím, že přežije, na konci hýbla prsty.
derida píše:
holky a zabilo jí to určitě???? já myslím, že přežije, na konci hýbla prsty.
Nee, zabije, mám nakoukaný díly dopředu, bude to strašně smutný
![]()
ahoj doufám, že to přežije na další díl jsem velice zvědavá
a né jen já manžel to žere také
i když včera jak Edie bourala říkal že tak dají další smrťák že to trochu už přehánějí ![]()
jo jo, zabilo, vždycky nakukuju do novin, co bude ve kterém díle a tam je fakt pohřeb. Jsem zvědavá jak to dopadne s tím manželem, hajzlík jeden, strašně mi připomíná JR z Dallasu.
Foltexko to já jsem také napnutá ( ten týpek někde hrál , ale nemohu si vzpomenout také tak hrál padoucha) mě je túplně slizký
Tý brďo, taky jsem doufala, že přežije. Patřím taky k postiženým tímto seriálem.