Včerejší díl Zoufalek

397
29.1.10 13:34

Včerejší díl Zoufalek

Holky nesledujete některá Zoufalky? Nenahrál se mi včera celý díl (konec kazety). Viděla jsem to do toho okamžiku, kdy Edie přišel fax a David střílel. Nevíte co bylo dál? Díky :oops:

Příspěvek upraven 29.01.10 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8499
29.1.10 13:38

A nechceš kouknout tady: www.zoufalemanzelky.com :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
29.1.10 13:42

Já to sleduju současně s Amíkama, tak už jsem dál, v aktuální řadě, manžel mi to stahuje z netu, mám to teda s titulkama, takže na český už nemůžu koukat, hrozně mi nesedí hlasy k hrdinům, když znám originál. Kdybys chtěla, můžu ti to přepálit na DVD, ale musíš říct, jakou řadu. Jo, ale je to boží, ne? :andel: Já se nemůžu dočkat dalšího dílu.

• Citovat
  • Upravit
6153
29.1.10 13:43

Netrefil, vrátili se, Edie na něj uhodila, on to svým způsobem přiznal, málem jí uškrtil aby nic neřekla, ona utekla, v noci, bourala autem, narazila do sloupu el. vedení a zabil jí proud. Konec. Dotazy? :mrgreen:
Bourala, protože se jí na silnici přimotal zamaskovanej… teď nevim jak se jmenuje, manžel Brie, jak krade… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.1.10 13:46
barbanek píše:
Netrefil, vrátili se, Edie na něj uhodila, on to svým způsobem přiznal, málem jí uškrtil aby nic neřekla, ona utekla, v noci, bourala autem, narazila do sloupu el. vedení a zabil jí proud. Konec. Dotazy? :mrgreen:
Bourala, protože se jí na silnici přimotal zamaskovanej… teď nevim jak se jmenuje, manžel Brie, jak krade… :wink:

Orson :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.1.10 13:46

Holky vy jste zlatíčka. Jsem myslela, že jsem tak „postihnutá“ jen já a vidím, že mám kolegyně :-D . Seriál je super, je pozdě, tak si ho nahrávám a koukám, když malá spí přes poledne. DÍKY MOC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
29.1.10 13:59

holky a zabilo jí to určitě???? já myslím, že přežije, na konci hýbla prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
29.1.10 14:09
derida píše:
holky a zabilo jí to určitě???? já myslím, že přežije, na konci hýbla prsty.

Nee, zabije, mám nakoukaný díly dopředu, bude to strašně smutný :cry: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.1.10 14:10

Nepřežila… Příště má pohřeb :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
29.1.10 14:11

ahoj doufám, že to přežije na další díl jsem velice zvědavá :-) a né jen já manžel to žere také :-)))) i když včera jak Edie bourala říkal že tak dají další smrťák že to trochu už přehánějí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
29.1.10 14:12

Fragolo fakt no tak to jsem nečekala ajajaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.1.10 14:39

jo jo, zabilo, vždycky nakukuju do novin, co bude ve kterém díle a tam je fakt pohřeb. Jsem zvědavá jak to dopadne s tím manželem, hajzlík jeden, strašně mi připomíná JR z Dallasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
29.1.10 14:40

aha, ale prsty pohnula :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
29.1.10 14:40

Foltexko to já jsem také napnutá ( ten týpek někde hrál , ale nemohu si vzpomenout také tak hrál padoucha) mě je túplně slizký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
29.1.10 14:46

Tý brďo, taky jsem doufala, že přežije. Patřím taky k postiženým tímto seriálem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová