Včerejší díl Zoufalek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7928
29.1.10 16:10

tak mi prozradte koho si ten MIKE nakonec tedy vezme??????

Doufám, že to zase neutnou a pak budeme čekat kdo ví jak dlouho. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.1.10 16:12
Taminka píše:
jj s tim jake maji hlasy naprosto souhlasim…je to paradicka poslouchat original.Foltexko nezoufej,ja take cucim za Zoufalky,pak sex ve meste,ted se pridal Lipstick Jungle..Taky to vypada ze na tu telku furt cucim..

jako kdybychom neměly malé děti, že? Ale to je jen mezi náma - chlapům by to jen nahrálo, že se na RD nudíme, ty máš malou skoro stějně starou jako já, Anička měla teď rok a půl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.1.10 16:12

jj urcite utnou,je to totiz posledni dil a jsem zvedava kdy budou vysilat dalsi serii…Ja na to cekala cca 5mesicu.
No Mike pojede s Kathrin na vylet kde se chteji vzit a pak se dozvi ze je Susan na vylete s tim psychopatem i s MJay.
Po bouracce si padnou do naruce a pak bude svatba…
Ale nebude videt koho si bere… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.1.10 16:13

Hmmm zajímavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.1.10 16:14

Foltexko no ja se priznam ze si to obcas nahraju na dvd a pak kdyz neni Emca doma tak to sleduji,nechce se mi nekdy cekat tak dlouho…
Nevidela jsem tvuj metrik tak jsem to s detmi nezaregistrovala.

Kato vezme si prece Susan :wink:

Příspěvek upraven 29.01.10 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.1.10 16:23
Taminka píše:
Foltexko no ja se priznam ze si to obcas nahraju na dvd a pak kdyz neni Emca doma tak to sleduji,nechce se mi nekdy cekat tak dlouho…
Nevidela jsem tvuj metrik tak jsem to s detmi nezaregistrovala.Kato vezme si prece Susan :wink:

taky si všechno nahrávám, protože velmi často padám do postele v osm, devět. Metřík nemám, jsem ostuda, etě jsem si ho neudělala a to na mimino chodím už dlouho, už jako snažilka (trochu dlouhodobá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.1.10 16:24

Holky, zacala jsem cist tuhle diskuzi, ale jak jste se rozepsaly s tim, jak to bude dal tak koncim!!! Ja to nechci vedet!!! Davidovi se to povest nesmi, i kdyz tenhle serial neni o happyendech. Je to jeden z nejzajimavejsich serialu, je v nem proste vsechno, i manzelovi se libi, ale nediva se, chodi spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
29.1.10 16:59

zkouška metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
29.1.10 17:21

Taky sleduju stažené z ABC a prostě originál je super a čeština to pro mě kazí. I ty jejich různé výroky tipu „vau“ a „ou“ to čeština prostě nedá, neleze to do pusy. Dopředu to neřešte, mně to teda neva, já jsem do posledního dílu v obraze, ale nechtěla bych vědět další, chci být překvapená. :wink:

• Citovat
  • Upravit
7928
29.1.10 17:33

Taminko já si to myslela ale říkala jsem si to by byl už fakt kocourkov :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
29.1.10 17:59
katty píše:
tak mi prozradte koho si ten MIKE nakonec tedy vezme??????Doufám, že to zase neutnou a pak budeme čekat kdo ví jak dlouho. :nevim: :nevim: :nevim:

Susen jen jsem ted dokoukala a Maika ten chlap nezastrelil coz nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
29.1.10 18:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
10.2.10 08:29

Holky jste mě díky týhle diskuzi tak nakazily, že jsem musela dokoukat všechny zatím dostupný díly a teď budu muset čekat na další… :cert: :mrgreen: Nevíte aspoň kolik dílů má ta šestá serie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová