Vizážista v Praze???

Anonymní
29.1.10 01:51

Vizážista v Praze???

Ahoj holky,
omlouvám se za anonym, na konci budu podepsaná, nechci aby si mě někdo vyhledal podle nicku :wink:

Můj vzhled už mě opravdu začíná hodně štvát. Sice nejsem ošklivá, ale posledních 15 let v podstatě úúúplně stejná - jen o pár kilo lehčí :lol: . Což je dost smutné, na to, že vypadám stejně, jako když jsem byla v šesté třídě na základce :roll: . Jen tedy povylezly mimické vrásky :cert: .
Prostě NUTNĚ :lol: :lol: :lol: (manžel mě asi zabije :think: :-D ) potřebuji změnu!!!
Jenže sama nejsem schopná vymyslet jak upravit vlasy - nechci na krátko, mám polodlouhé - zhruba pod lopatky - jenže kadeřníka neviděly už skoro dva roky a podle toho také vypadají. Pleť - jak kdy, celkem ujde, ale jsem taková bledulka s černými kruhy pod očima :zed: :zed: :zed: - takže obvykle vypadám jako oživlá mrtvola (tudíž na sebe musím věčně patlat kila makeupu :cry: ) - a v tom je další kámen úrazu - absolutně netuším jaký make-up použít a celkově, jak se líčit :-? :-? :-? . Neexistuje nějaká škola líčení??? :lol:
Prostě a jednoduše na mě leze depka a já tu změnu fakt potřebujiiii.
No, a přiznám se, že to trochu souvisí i s manželem :-? , po pár měsících klidu zase začíná mít pocit, že mě má jistou, protože se za mnou nikdo ani neotočí :oops: :lol: - mýlí se :lol: :oops: , ale chci ho trochu podráždit, aby se zase začal snažit - teď se opět snaží věnovat své zábavě :cert: :zed: :cert: , užívá si života a rodina je odsunuta na vedlejší kolej. Tak chci zkusit co to s ním udělá :oops: :roll: . A i kdyby to s ním nic neudělalo, tak já budu mít dobrý pocit, protože konečně budu jinááááá :lol: :pankac: :lol: .

TAK HOLKY, UZNEJTE, ŽE OPRAVDU POTŘEBUJI DOBROU RADU. ZNÁTE V PRAZE NĚJAKÉ SUPER PROFI MÍSTEČKO, KDE ZE MĚ UDĚLAJÍ JINÉHO ČLOVĚKA??? (nejlépe okolí Prahy 4, ale není nutnost :wink: )

Moc vám děkuji za typy, tterka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77
29.1.10 06:56

Ahojky, bydlím na pensionu, kde si pronajala prostory jedna vyzážistka. Je prý dobrá, má někde salon na Praze 2 ale s někým se tam střídá a má tak málo prostoru pro práci. Tak bude mít poradenství u nás na pensionu. Zatím o ni nic nevím, jen že má hodně dobrou klientelu. Je to starší paní. Pokud jsem dobře slyšela, tak u ní poradenství stojí okolo 500,–Kč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
29.1.10 08:09

Pokud nestojis jen o jednorazovou promenu, ale o image koucink (tj. postupny trenink a osvojeni noveho vzhledu), doporucuju pani Jarku Vlasakovou . Momentalne se presouva nekam na Phu 1. Videla jsem od ni par lidi a jejich styl, ktery s ni nasli, se mi libi. Sama na me pusobi velmi prijemne a je videt, ze vi, co dela. Osobni zkusenost ale nemam - zarizovala jsem u ni vanocni darek pro mamu (dve konzultace). Jeste na nich ale nebyla. No a neni to nic moc levneho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.1.10 08:24

jojo, ta je prej opravdu dobrá, jednou jsme tam byli na nějakém kurzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
29.1.10 12:37

Holky,opravdu zajímavé téma-a kolik stojí hodina u paní Vlasákové?Jinak pokud někdo máte tipy na další vizážisty,piště,jistě se nás najde víc,co bychom to zkusily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
29.1.10 14:23

lasicko, za dve hodinove konzultace jsme dali 2.000Kc. Zahrnuje barevnou typologii, nastin satniku, navrhy liceni, zkousku paruk, pripadne kadernika. Zalezi na tom, jak se domluvite, co presne bude napln. Udela klidne i jednrazovou promenu. Lepsi jsou ale ty konzultace, kdy si s ni sama ujasnis, co chces, v cem se budes citit dobre, ona poradi, kdyz jsi ve slepe ulicce, nebo kdyz ti to neladi, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
29.1.10 16:01

Ahoj doporučuju asociaci vizážistů a stylistů. Petr Lukeš je fakt dobrej a může ti doporučit třeba někoho ze svých žáků. Jeho pravá ruka líčí v poředu mladší o pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.10 11:07

Ahojky holky,
moc děkuji za typy, určitě si zjistím více informací. Včera odpoledne už jsem se lehce zdravě naštvala :lol: a vyrazila jsem na kosmetiku - jen tak, vyzkoušet jaké to je :think: . V salonu byly samé Vietnamky, ale super - až na domluvu, to bylo horší :-D . Perfektně jsem si tam odpočinula, vyčistila mi pleť - by jste nevěřily, jak dneska zááářím :lol: , potom líčení (noooo, tak jsem zjistila, že se mám hooooodně co učit :oops: :oops: :oops: ). A cestou jsem se zastavila v kadeřnickém salonu, nějaký prestižní, ale na název si nějak nemůžu vzpomenout :zed: :zed: :zed: . Tak, jsem o dva a půl tisíce lehčí (jen za kadeřnici :think: ), ale nadšená ohromně :dance: . Paní se o mě dvě a půl hodiny starala jako o miminko, vlasy mi udělala krásně, i mi dala nějakou speciální kůru, abych je neměla tak zničené a fakt to vypadá skvěle. Sice jsem se plácla přes kapsu, ale nelituji toho :pankac: :pankac: :pankac: . A rozhodně s úpravami neskončím, protože to je taková pohodička… Teď už jen musím najít zjistit, kam odložím děti :oops: :lol: :lol: :lol:
Díky moc, tterka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová