Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, bydlím na pensionu, kde si pronajala prostory jedna vyzážistka. Je prý dobrá, má někde salon na Praze 2 ale s někým se tam střídá a má tak málo prostoru pro práci. Tak bude mít poradenství u nás na pensionu. Zatím o ni nic nevím, jen že má hodně dobrou klientelu. Je to starší paní. Pokud jsem dobře slyšela, tak u ní poradenství stojí okolo 500,–Kč. ![]()
Pokud nestojis jen o jednorazovou promenu, ale o image koucink (tj. postupny trenink a osvojeni noveho vzhledu), doporucuju pani Jarku Vlasakovou . Momentalne se presouva nekam na Phu 1. Videla jsem od ni par lidi a jejich styl, ktery s ni nasli, se mi libi. Sama na me pusobi velmi prijemne a je videt, ze vi, co dela. Osobni zkusenost ale nemam - zarizovala jsem u ni vanocni darek pro mamu (dve konzultace). Jeste na nich ale nebyla. No a neni to nic moc levneho ![]()
jojo, ta je prej opravdu dobrá, jednou jsme tam byli na nějakém kurzu
Holky,opravdu zajímavé téma-a kolik stojí hodina u paní Vlasákové?Jinak pokud někdo máte tipy na další vizážisty,piště,jistě se nás najde víc,co bychom to zkusily.
lasicko, za dve hodinove konzultace jsme dali 2.000Kc. Zahrnuje barevnou typologii, nastin satniku, navrhy liceni, zkousku paruk, pripadne kadernika. Zalezi na tom, jak se domluvite, co presne bude napln. Udela klidne i jednrazovou promenu. Lepsi jsou ale ty konzultace, kdy si s ni sama ujasnis, co chces, v cem se budes citit dobre, ona poradi, kdyz jsi ve slepe ulicce, nebo kdyz ti to neladi, atd.
Ahoj doporučuju asociaci vizážistů a stylistů. Petr Lukeš je fakt dobrej a může ti doporučit třeba někoho ze svých žáků. Jeho pravá ruka líčí v poředu mladší o pár let.
Ahojky holky,
moc děkuji za typy, určitě si zjistím více informací. Včera odpoledne už jsem se lehce zdravě naštvala
a vyrazila jsem na kosmetiku - jen tak, vyzkoušet jaké to je
. V salonu byly samé Vietnamky, ale super - až na domluvu, to bylo horší
. Perfektně jsem si tam odpočinula, vyčistila mi pleť - by jste nevěřily, jak dneska zááářím
, potom líčení (noooo, tak jsem zjistila, že se mám hooooodně co učit
). A cestou jsem se zastavila v kadeřnickém salonu, nějaký prestižní, ale na název si nějak nemůžu vzpomenout
. Tak, jsem o dva a půl tisíce lehčí (jen za kadeřnici
), ale nadšená ohromně
. Paní se o mě dvě a půl hodiny starala jako o miminko, vlasy mi udělala krásně, i mi dala nějakou speciální kůru, abych je neměla tak zničené a fakt to vypadá skvěle. Sice jsem se plácla přes kapsu, ale nelituji toho
. A rozhodně s úpravami neskončím, protože to je taková pohodička… Teď už jen musím najít zjistit, kam odložím děti
![]()
Díky moc, tterka
Ahoj holky,
omlouvám se za anonym, na konci budu podepsaná, nechci aby si mě někdo vyhledal podle nicku
Můj vzhled už mě opravdu začíná hodně štvát. Sice nejsem ošklivá, ale posledních 15 let v podstatě úúúplně stejná - jen o pár kilo lehčí
. Což je dost smutné, na to, že vypadám stejně, jako když jsem byla v šesté třídě na základce
. Jen tedy povylezly mimické vrásky
.
(manžel mě asi zabije
) potřebuji změnu!!!
- takže obvykle vypadám jako oživlá mrtvola (tudíž na sebe musím věčně patlat kila makeupu
) - a v tom je další kámen úrazu - absolutně netuším jaký make-up použít a celkově, jak se líčit
. Neexistuje nějaká škola líčení??? 
, po pár měsících klidu zase začíná mít pocit, že mě má jistou, protože se za mnou nikdo ani neotočí
- mýlí se
, ale chci ho trochu podráždit, aby se zase začal snažit - teď se opět snaží věnovat své zábavě
, užívá si života a rodina je odsunuta na vedlejší kolej. Tak chci zkusit co to s ním udělá
. A i kdyby to s ním nic neudělalo, tak já budu mít dobrý pocit, protože konečně budu jinááááá
.
Prostě NUTNĚ
Jenže sama nejsem schopná vymyslet jak upravit vlasy - nechci na krátko, mám polodlouhé - zhruba pod lopatky - jenže kadeřníka neviděly už skoro dva roky a podle toho také vypadají. Pleť - jak kdy, celkem ujde, ale jsem taková bledulka s černými kruhy pod očima
Prostě a jednoduše na mě leze depka a já tu změnu fakt potřebujiiii.
No, a přiznám se, že to trochu souvisí i s manželem
TAK HOLKY, UZNEJTE, ŽE OPRAVDU POTŘEBUJI DOBROU RADU. ZNÁTE V PRAZE NĚJAKÉ SUPER PROFI MÍSTEČKO, KDE ZE MĚ UDĚLAJÍ JINÉHO ČLOVĚKA??? (nejlépe okolí Prahy 4, ale není nutnost
)
Moc vám děkuji za typy, tterka