Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tady se daji vyhledat Sazka terminály
http://www.supercash.cz/shop.aspx
Nevím, jesti je to případ O2 Areny a právě toho vašeho představení, ale někde jde objednat lístky přes internet a pokud je rovnou zaplatíš (kartou přes internet - třeba mojí to nejde, ale manžel může), tak si můžeš vstupenku doma hned vytisknout. Určitě to ale nepůjde bez registrace na těch jejich stránkách. My jsme takhle kupovali i místenku na vlak, abychom nikam nemuseli.
Ahojky, když jsme kupovali lístky do O2 areny,tak jsme se zaregistrovali, vybrali lístky, zarezervovali je, poté přišel potvrzující mail, s identifikačním číslem, s tím jsme šli na poštu,kde nám vstupenky vytiskli a my je zaplatili,je to velmi jednoduché…terminály jsou na každé poště, a občas je mívají i v trafikách…chce to si to zjistit…
Ahoj,
děkuju za odpovědi.
Dneska jsem se ptala kamarádky, je vedoucí na poště. Rezervace trvá 24 hodin, takže v neděli to zaregistruju, v pondělí jí dám peníze ten kód a ona mi v pondělí přinese vstupenky. Chceme jít na ty dinousary.
Ahoj,
chceme jít s kamarádem na představení do O2 Areny. Dívala jsem se na to, jak se rezervují nebo kupují vstupenky, ale moc jsem to nepochopila. Zaregistrovaná tam zatím nejsem, takže pokud je postup vidět až po registraci, tak tam zatím nevidím.
Nebydlím v Praze a nevím, kde je u nás nějaký terminál Sazky. Není v mých silách si rezervovat vstupenky a hned si pro ně někam jet, protože to nestíhám. Školku mám u nás, pracuji v Praze, jsem ráda, když stihnu školku a práci a nechce se mi zas do Prahy pro vstupenky i s dětma poté, co je vyzvednu ze školky. Vrátili bychom se pozdě večer. Jsem z toho dost rozladěná, kamarád se vůbec nedostane na net, takže je to na mě. Děkuju za rady.