Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
Pokud něco napíši, tak ne domněnku, to je potom zavádějící. Pokud by jsi napsal, že si to myslíš, tak je to něco jiného. Myslet si můžeš co chceš.
Tak to bývá, někdo se snaží a má, druhý se nesnaží a jen čumí a potom kydá na sklo nesmysly, obecně o životě.![]()
Jo, kdo nebyl na swingers jako by nebyl že, nebo můžeme napsat, kdo nepolyká jako by nebyl.
Představ si, vlastní semeno nelížu, ale kyselinka pičná, mi problém nedělá.
@Annabela11 píše:
@OpportunityNox Jo ok…jsem ráda že to vím
Viď
informace se cení ![]()
@jenom_chlap píše:
Tak hoši, je nás tady na emiminu hafo, pojďme na férovku napsat, kdo si rád, slupne vlastní semeno, nebojte se říci pravdu.
Já myslel, že si objednáš nějakou agenturu, třeba Kantar, ta je promoravcovská a ta ti napíší vše, co si budeš přát.
Troubo, copak v tuto chvíli teď tě všichni čtou a navíc jsou tu i takoví, kteří mají vybudovaný image slušňáka a ti se ti těžko budou přiznávat k něčemu, co by jim ten image poničilo u zdejších dam. Za další možná tak někdo anynomě a nedivil bych se, kdyby v převleku byla i nějaká pro humor stvořená žena, ty kyselino pičná. Jsem se dlouho nezasmál.
![]()
@OpportunityNox píše:
Viďinformace se cení
hlavně, když jsou zadara, protože i za info se platí.
![]()
@opozice píše:
Já myslel, že si objednáš nějakou agenturu, třeba Kantar, ta je promoravcovská a ta ti napíší vše, co si budeš přát.
Troubo, copak v tuto chvíli teď tě všichni čtou a navíc jsou tu i takoví, kteří mají vybudovaný image slušňáka a ti se ti těžko budou přiznávat k něčemu, co by jim ten image poničilo u zdejších dam. Za další možná tak někdo anynomě a nedivil bych se, kdyby v převleku byla i nějaká pro humor stvořená žena, ty kyselino pičná. Jsem se dlouho nezasmál.![]()
To je zajímavé, jak ty a Ládik, jedete dětinsky v těch smajlících. Nemusíš to dávat do každého příspěvku.
@opozice píše:
některé baby, které nemají zmiňovaný dávicí reflex právě z důvodu, aby moc necítily chuť sperma, tak chtějí hluboký orál, kdy jim to jde přímo do krku a vyhnou se aby to přecházelo přes jazyk /chuťové buňky/ do krku. Ale to chce cvik, nebo být trochu pod vlivem alkoholu.![]()
Banánový trenink. ![]()
@OpportunityNox píše:
Tak já rada i sperma, ale ne, když ho mám hluboko, to pak mám dávicí reflex. Jinak ano, ale rozhodně zas nespolknu všeprostě jak kdy
a mně můj manžel chutná, respektive jeho „produkt“, jak to tu někdo označil
Ten reflex a pod. jsme řešili tady:
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/
![]()
Příspěvek upraven 23.06.22 v 10:16
@jenom_chlap píše:
To je zajímavé, jak ty a Ládik, jedete dětinsky v těch smajlících. Nemusíš to dávat do každého příspěvku.
rád je tam dávám, protože taková banalita spoustu lidí štve a to je důvod proč tam jsou. No a škoda, že jen Ládík, mohlo by takových být více. Kdo si hraje, nezlobí.
![]()
@opozice píše:
rád je tam dávám, protože taková banalita spoustu lidí štve a to je důvod proč tam jsou. No a škoda, že jen Ládík, mohlo by takových být více. Kdo si hraje, nezlobí.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si hraješ a nezlobíš jo, nevěřím ti
..je to tak dobré?
@M_Vladim píše:
Ten reflex a pod. jsme řešili tady:
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/Příspěvek upraven 23.06.22 v 10:16
mě se líbí ten bod 3.
Smart / Chemtrails
- použití znecitlivění, ať už velmi „jemně“ ( jako jsou třeba Black Halls
), nebo bonbóny a spreje, které se používají při bolestech v krku.
Myslíš, že v praxi je to možný. Začne se, blíží se vyvrcholení a žena řekne - počkej chvilku, dám si bonbon, nebo stříknu sprey. Joo asi půjde o ten sprey - doporučuji pro spotrovce, třeba fotbalistovi když ho někdo kopne do holenní kosti. To už necítí nic.
Kdo tyhle rady dává…???
@opozice píše:
mě se líbí ten bod 3.
Smart / Chemtrails- použití znecitlivění, ať už velmi „jemně“ ( jako jsou třeba Black Halls
), nebo bonbóny a spreje, které se používají při bolestech v krku.Myslíš, že v praxi je to možný. Začne se, blíží se vyvrcholení a žena řekne - počkej chvilku, dám si bonbon, nebo stříknu sprey. Joo asi půjde o ten sprey - doporučuji pro spotrovce, třeba fotbalistovi když ho někdo kopne do holenní kosti. To už necítí nic.
Kdo tyhle rady dává…???
Tak se snad znají a tuší, co bude, ne? ![]()
Takže předem, ono to nějaké ty dvě, možná tři hodinky vydrží. ![]()
Klidně si to může každý zkusit v kombinaci s banánem - i ty! ![]()
A je to i cesta k treninku, kdy pak už nic potřeba nebude… Fotbalisti - jako kelén? No, potěš!
To se vydrolí i zuby. ![]()
@opozice píše:
některé baby, které nemají zmiňovaný dávicí reflex právě z důvodu, aby moc necítily chuť sperma, tak chtějí hluboký orál, kdy jim to jde přímo do krku a vyhnou se aby to přecházelo přes jazyk /chuťové buňky/ do krku. Ale to chce cvik, nebo být trochu pod vlivem alkoholu.![]()
No, nebudu mluvit za ostatní, mně třeba chuť nevadí, ale vadí mi pak ten příval v hltanu = dávivý reflex. Takže proto nemůžu ![]()
@jenom_chlap píše:
To je pěkné ), pak bude on na smrtelné posteli a řekne si, sakra, nevím ani, jaké to je, mít orál od ženy.
Tak on to ví, jaké to je, nejsem určitě jediná, která mu to dělala, ale prostě to neměl rád a bylo vidět, že z toho nemá potěšení. Možná jsem to dělal blbě
ale nikdo jiný si nikdy nestěžoval a naopak to ode mě rádi měli, tak asi tím to nebude… no nic, tak jsem mu to pak dělat přestala, protože jako co. Ale on nechtěl dělat orál ani mně… Nakonec jsme se rozešli primárně z jiných důvodů, ale tohle by mě určitě mrzelo dál, kdybychom spolu zůstali.
@opozice píše:
hlavně, když jsou zadara, protože i za info se platí.![]()
Tak tak ![]()
@M_Vladim píše:
Tak se snad znají a tuší, co bude, ne?
Takže předem, ono to nějaké ty dvě, možná tři hodinky vydrží.
Klidně si to může každý zkusit v kombinaci s banánem - i ty!
A je to i cesta k treninku, kdy pak už nic potřeba nebude… Fotbalisti - jako kelén? No, potěš!To se vydrolí i zuby.
určitě cítíš, že v tom mám trochu ironie. Používat cokoliv, co narušuje průběh sexu je nedůstojné, stejně tak jako někteří, co používají šprcky, které si nasazují až před vyvrcholením jako ochranu, ne proti nemocem, kdo by s nemocným šel. Jsou to rušivé elementy, buď pro oba, nebo jen pro jednu stranu.
![]()
@OpportunityNox píše:
Tak on to ví, jaké to je, nejsem určitě jediná, která mu to dělala, ale prostě to neměl rád a bylo vidět, že z toho nemá potěšení. Možná jsem to dělal blběale nikdo jiný si nikdy nestěžoval a naopak to ode mě rádi měli, tak asi tím to nebude… no nic, tak jsem mu to pak dělat přestala, protože jako co. Ale on nechtěl dělat orál ani mně… Nakonec jsme se rozešli primárně z jiných důvodů, ale tohle by mě určitě mrzelo dál, kdybychom spolu zůstali.
to jsi o něm věděla od počátku vztahu? Jaký měl důvod, že to nechtěl. Asi by mě nestačilo, kdyby bylo jen odůvodněno, že to nedělá dobře. ![]()