Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
to jsi o něm věděla od počátku vztahu? Jaký měl důvod, že to nechtěl. Asi by mě nestačilo, kdyby bylo jen odůvodněno, že to nedělá dobře.
Myslíš, jako jestli jsem věděla, že nemá rád orál? Od začátku vztahu? Určitě ne. Na to došlo až po pár měsících, a zpočátku se asi i trochu přemáhal a „nechal“ mě to dělat. Ale když jsem na něm poněkolikáté viděla, že z toho fakt potěšení nemá, tak jsem se samozřejmě zeptala, ale nebyl schopen odpovědět
tak jsem to dělala méně a méně, až jsem mu to přestala dělat ![]()
@OpportunityNox píše:
Myslíš, jako jestli jsem věděla, že nemá rád orál? Od začátku vztahu? Určitě ne. Na to došlo až po pár měsících, a zpočátku se asi i trochu přemáhal a „nechal“ mě to dělat. Ale když jsem na něm poněkolikáté viděla, že z toho fakt potěšení nemá, tak jsem se samozřejmě zeptala, ale nebyl schopen odpověděttak jsem to dělala méně a méně, až jsem mu to přestala dělat
ač to pro některé bude nedekvátní, vždy říkám, že nová dvojice, která se dává dohromady by si měla, co se týká sexu vyložit karty na stůl. Stejně tak v obráceném garde, jak uvádíš, že jsi na to přišla ty. Jednou jsem to měl obráceně, kdy se žena přetvařovala a to nejde donekonečna, až přiznala, že ji sex nebaví a že to dělá jen proto, aby si mě získala. Kdo ten sex má rád, tak to na tom druhém pozná, to se nedá ošidit.
![]()
@opozice píše:
určitě cítíš, že v tom mám trochu ironie. Používat cokoliv, co narušuje průběh sexu je nedůstojné, stejně tak jako někteří, co používají šprcky, které si nasazují až před vyvrcholením jako ochranu, ne proti nemocem, kdo by s nemocným šel. Jsou to rušivé elementy, buď pro oba, nebo jen pro jednu stranu.![]()
Tak tohle je mimo akci i když tu nějaký výhled samozřejmě je.
Prezervativy jsou na jinou diskuzi…
I když teď mě napadá, že tohle tu ještě nebylo.
![]()
@opozice píše:
nejsou takoví chlapi pošahaní nějakou církví či co? Třeba nějaká víra jim to zakazuje, jinak pro to nemám vysvětlení. Upírat si něco, co dělá příjemně.
to určitě nebyl ![]()
Třeba to kazdemu tak prijemne není anebo by třeba nevydržel, a bylo by po sexu ![]()
Není každý stejný, ani chlap
Kazda zena na oralu sobe taky neujizdi, jak vime
@M_Vladim píše:
Tak tohle je mimo akci i když tu nějaký výhled samozřejmě je.
Prezervativy jsou na jinou diskuzi…I když teď mě napadá, že tohle tu ještě nebylo.
![]()
budeme čekat, třeba se některá, co nasazuje ráda gumy osmělí a založí diskuz. ![]()
Taky dobrý téma, kam bych měl co přispět.
![]()
@Venetia píše:
to určitě nebyl
Třeba to kazdemu tak prijemne není anebo by třeba nevydržel, a bylo by po sexu
Není každý stejný, ani chlapKazda zena na oralu sobe taky neujizdi, jak vime
teď jsi mě nakopla.
Jasný, byl by brzo hotový a bylo by po sexu, to je možná ten důvod. Neumí se ovládat, ale je tu ale… žena když vycítí, že se to blíží, tak by se měla postarat o to oddálení. Jsou různé způsoby. A zase je vše o komunikaci mezi sebou.
No k ženě, co to nemá ráda se nevyjádřím, já takovou nepotkal. Věřím, že takové jsou, napadá mě, že se asi jedná o ty, kterým to nic neříká a k vyvrcholení potřebují zásun, ne pošťáka. Jen moje spekulace.
![]()
@opozice píše:Ja na to raději přijdu sama , většinou mam jasno hned napoprvé .
ač to pro některé bude nedekvátní, vždy říkám, že nová dvojice, která se dává dohromady by si měla, co se týká sexu vyložit karty na stůl. Stejně tak v obráceném garde, jak uvádíš, že jsi na to přišla ty. Jednou jsem to měl obráceně, kdy se žena přetvařovala a to nejde donekonečna, až přiznala, že ji sex nebaví a že to dělá jen proto, aby si mě získala. Kdo ten sex má rád, tak to na tom druhém pozná, to se nedá ošidit.![]()
@opozice píše:
teď jsi mě nakopla.Jasný, byl by brzo hotový a bylo by po sexu, to je možná ten důvod. Neumí se ovládat, ale je tu ale… žena když vycítí, že se to blíží, tak by se měla postarat o to oddálení. Jsou různé způsoby. A zase je vše o komunikaci mezi sebou.
No k ženě, co to nemá ráda se nevyjádřím, já takovou nepotkal. Věřím, že takové jsou, napadá mě, že se asi jedná o ty, kterým to nic neříká a k vyvrcholení potřebují zásun, ne pošťáka. Jen moje spekulace.![]()
tak nějak to bude, ja to nemusím a nic moc mi to nedela
Na ty způsoby jsem bohužel za sedm let vztahu nepřišla
@Venetia píše:
tak nějak to bude, ja to nemusím a nic moc mi to nedela
Na ty způsoby jsem bohužel za sedm let vztahu nepřišla
Za tou poznámku jako by jsem četl, tak jaké to jsou. Vendo, ty jsi liška mazaná. ![]()
Jde o to, v jaké situaci. Pokud jsme u orálu, tak pokud žena vidí, že se chlap blíží k vyvrcholení, tak prostě přeruší a jazykem se věnuji jiným místům, třeba pusinkuje okolí, bříško, kořen nářadí, druhá účinější a rychlejší věc pro oddálení vyvrcholení je ta, že přestane kouřit, prsty silně, až k bodu bolesti zmáčkne žalud, tím pádem dojde k jeho okrvení, ne celého údu a nadrženost opadne a může v orálu pokračovat. Třeba jsou i jiné rady, ale tyto dvě u mě zabírají. Věřím, že se najdou chlapi, kteří by to zmáčknutí žaludu neunesli. ![]()
@opozice píše:
Za tou poznámku jako by jsem četl, tak jaké to jsou. Vendo, ty jsi liška mazaná.
Jde o to, v jaké situaci. Pokud jsme u orálu, tak pokud žena vidí, že se chlap blíží k vyvrcholení, tak prostě přeruší a jazykem se věnuji jiným místům, třeba pusinkuje okolí, bříško, kořen nářadí, druhá účinější a rychlejší věc pro oddálení vyvrcholení je ta, že přestane kouřit, prsty silně, až k bodu bolesti zmáčkne žalud, tím pádem dojde k jeho okrvení, ne celého údu a nadrženost opadne a může v orálu pokračovat. Třeba jsou i jiné rady, ale tyto dvě u mě zabírají. Věřím, že se najdou chlapi, kteří by to zmáčknutí žaludu neunesli.
O oralu mně to nezajímá, tam čím rychleji tím lépe, zajímá mne to u klasického sexu.
U nás to bohužel funguje obráceně.
@Venetia píše:
O oralu mně to nezajímá, tam čím rychleji tím lépe, zajímá mne to u klasického sexu.
U nás to bohužel funguje obráceně.
vše je o technice, jak s ní dovedou oba dva pracovat a v tom je ten problém. Spousta žen si myslí, že ukojení ženy je pouze úloha muže a ona si jen poleží a bude si to vychutnávat.
Ta technika je na stránky a nebudu je tu psát. Ta se musí nacvičit, nic z nebe nespadne.
![]()
@opozice píše:
vše je o technice, jak s ní dovedou oba dva pracovat a v tom je ten problém. Spousta žen si myslí, že ukojení ženy je pouze úloha muže a ona si jen poleží a bude si to vychutnávat.
Ta technika je na stránky a nebudu je tu psát. Ta se musí nacvičit, nic z nebe nespadne.![]()
Tak vím zase kulový ![]()
Naštěstí to teď nepotřebuju a možná už nikdy
@Venetia píše:
Tak vím zase kulový
Naštěstí to teď nepotřebuju a možná už nikdy
po sedmi letech by jste se už měli perfektně znát, bavili jsme se o tom, nebo je to tabu. Hodně se jich o tom nebaví, je jim to blbý, stydí se a to je chyba. Každý z dvojice by měl říci, co mu dělá dobře a co ne. Tohle je myslím základem každého vztahu. Bavit se o tom nemusí ti, kterým je to jedno a sexují jednou za měsíc.
![]()
@Annabela11 píše:
@My Melody @My Melody Přesně, tady to furt někdo motá…Ta která nepolyka asi ani nekouří nebo co…
To jsou ty skratky. ![]()
Ale i kdyby nekourila, je to uplne v poradku. Jsou zeny, ktere preferuji penetraci, maj lepsi vaginalni orgasmus, oral nemaji rady, jsou zeny, ktere to maji naopak, jsou takove, ktere rady delaji chlapovi oral, jsou takove, co to nedelaji rady a proto se do toho nenuti…a kazda moznost je spravna.
Jde jen o to, aby si 2 lide sedli, aby byli i v tom kompatibilni.
@M_Vladim píše:
Ten reflex a pod. jsme řešili tady:
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/Příspěvek upraven 23.06.22 v 10:16
Ona ta bolest neco signalizuje, tak ji odstranime anestetiky, velice chytrej pristup. Ze lidstvu „jeblo“ odjakziva, je znama vec, jen ty cykly, kdy mu jebe vic a kdy mene se stridaji. Budeme zrovna ve vyjimecne vyzivne fazi.
omluva za vulgarizmy, ale bez expresivneho vyrazu to rict neslo ![]()