Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, ano jsme moc spokojeni. Jedine, kde byl problem u rodicu, protoze maji kousek letiste a chytalo to nejake ruchy. Vsude jinde ok. Vibrace jsou super, vzlast kdyz je nejaka oslava. Skoda jen, ze neni nabijeci i ta detska zakladna. Zvuk cisty a vzdy slysitelny. Nikdy se nestalo, ze by nas to neupozornilo, kdyz by prcek kricel.
@romči normálně tlumeně, moc neoslňuje, ale my ho stejně nevyužíváme
, taková tlumená oranžová ![]()
Takže asi na cestu, když se jde do pokoje nwsvítí co? Malá jde spát sama do pokojíku, tak jsem chtěla vědět, jestlivy jí to třeba pomohlo, kdyby chtěla přejít k nám, ať nejde úplně po tmě.
@romči je to jako takový ty tlumený noční světla co se dávají pro děti do zásuvky, já to večer ozkouším a písnu ti jak hodně to svítí na cestu ![]()
Nemáte někdo chůvičky Babymoov Digital Green? rozhoduji se mezi Digital Green a High Care a docela by se mi hodila zkušenost někoho, kdo má Digital Green…
Dneska mi příjde ta high care, ale pán, co prodává a radí ohledně chůviček říkal, že ta green je lepší. Já jsem si vybrala tu druhou, protože byla levnější. ![]()
@romči díky za příspěvek ![]()
ony jsou dobré obě, každá má něco, mně jde hlavně o pár drobností - např. o to, jak je ta digital green stabilní
protože teď máme půjčený takový malý chůvičky a dětská jednotka je malá a lehká a tudíž hrozně nestabilní, stačí zavadit o šňůru a už je na zemi
ty High Care mají u dětské jednotky podstavec, takže to nehrozí, ale u Digital Green jsem žádnou informaci tohoto typu nenašla ![]()
Chaarleene Doporučuji prozkoumat tyto stránky, když pánovi pošlete email, tak se Vám ozve a všechno super vysvětlí. On je i testuje, takže má fakt hodně zkušeností. Jinak včera jsem je odzkoušela a jely parádně, akorát mi vadí, že jsou tedy hodně lehké a můžou se jednoduše převrátit, ale jinak pohoda. Stejně je musíte mít, tak metr od postýlky. Já jsem je vzala hlavně kvůli toho, že mají jako jediné na trhu nejnižší vyzařování. Jinak ta rodičovská jednotka je v podstavci. U dítěte to máte buď na kablu v elektrice nebo tam dáte baterky.
@romči já jsem mu právě psala, ale už je to několik dní a neozval se ![]()
Mně odepsal 16, že se moc omlouvá, ale měl dovču. Psala jsem mu už několikrát a vždycky se mi do dvou max tří dnů ozval. Jako pokud Vám nejde o peníze, tak bych si koupila tu Babymoov Baby monitor Digital Green. Zabralo mi to hodně času na netu než jsme vybrala a jako zvuk to má fakt čistý. Měla jsem tefalku a to byl děs. Akorát mě dostalo jak jsou malé a lehké jinak nic víc.
@chaarleene Jo a kupovala jsem je tady.http://www.detskyraj.cz/pro-bezpeci/babymoov-monitor-expert-care-2 . Píšou tam něco o doživotní záruce, ale ještě jsem se tam neregistrovala, tak nevím. Jinak super obchod.
@romči taky teď máme tefalky (půjčené) a je to hrůza - spíš slyším dceru přes zeď než to chytne ta chůvička ![]()
Ahoj, nejaka spokojena majitelka (Babymoov Baby monitor High care) by se tu nasla? Chtela jsem avent 520 ale desi me tichost rodicovske jednotky (dost lidi mi to potvrdilo) potrebuji to slyset i na zahrade s rvoucima ptakama
a hlavne potrebuju aby byla tichoucka, prenasela jen to co ma (zvuk) a ne chrceni a chrochtani jako moje soucasna analogova aventka, dekuji.