Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky poraďte nějakou chůvičku na připevnění na ruku, našla jsem EMGETON MINI2, ale zřejmě už se nevyrábí a jsou negativní recenze na výdrž baterii. Máte někdo zkušenosti? Potřebovala bych dobrou na připevnění na ruku, nejlépe s vibracemi, na ceně nezáleží. Děkuji
Dobrý den, ano již se zřejmě nevyrábí, což je škoda. My jí totiž máme a nemůžeme si jí vynachválit a každý nám jí chválí. Asi jen dlouhá doba nabíjení je nevýhoda, ale to mi nevadilo. Když jsme třeba u táty (tam má dosah po celém domě a po celé zahradě) nebo někde na dovolené, tak vydrží bez problému celý den a večer (v noci, k ránu - prostě když jdeme spát)jí dáme nabíjet. Za mě spokojenost a dávali jsme za nové max.700,– Přesnou cenu si již nepamatuji, ale byly opravdu za pár stovek - kupovali jsme je cca 2,5 roku zpět…
Sice jste mě potěšila, že je chůvička skvělá, ale ne moc tím že se nevyrábí
. Nikdy jsem zatím nenašla ani podobný model.
@Chlubnová píše:
Sice jste mě potěšila, že je chůvička skvělá, ale ne moc tím že se nevyrábí. Nikdy jsem zatím nenašla ani podobný model.
Bohužel
Leda zkusit, zda nemají někde nějaké doprodejové kusy, ale co jsem tak zběžně pohledala po netu, tak jsem na nic nenarazila
Možná nějaké menší elektro
Nebo z druhé ruky, ale tam už nemáte jistotu, že nebude problém.