Chůvička, která se dá připevnit na ruku

14.12.15 01:03

Chuvička na ruku

Maminky poraďte nějakou chůvičku na připevnění na ruku, našla jsem EMGETON MINI2, ale zřejmě už se nevyrábí a jsou negativní recenze na výdrž baterii. Máte někdo zkušenosti? Potřebovala bych dobrou na připevnění na ruku, nejlépe s vibracemi, na ceně nezáleží. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8176
14.12.15 01:06

@Chlubnová co si normální dat na krk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
14.12.15 07:32

Přesně tak, normální na krk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
14.12.15 10:16

Dobrý den, ano již se zřejmě nevyrábí, což je škoda. My jí totiž máme a nemůžeme si jí vynachválit a každý nám jí chválí. Asi jen dlouhá doba nabíjení je nevýhoda, ale to mi nevadilo. Když jsme třeba u táty (tam má dosah po celém domě a po celé zahradě) nebo někde na dovolené, tak vydrží bez problému celý den a večer (v noci, k ránu - prostě když jdeme spát)jí dáme nabíjet. Za mě spokojenost a dávali jsme za nové max.700,– Přesnou cenu si již nepamatuji, ale byly opravdu za pár stovek - kupovali jsme je cca 2,5 roku zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.15 20:43

Sice jste mě potěšila, že je chůvička skvělá, ale ne moc tím že se nevyrábí :(. Nikdy jsem zatím nenašla ani podobný model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
14.12.15 21:42
@Chlubnová píše:
Sice jste mě potěšila, že je chůvička skvělá, ale ne moc tím že se nevyrábí :(. Nikdy jsem zatím nenašla ani podobný model.

Bohužel :( Leda zkusit, zda nemají někde nějaké doprodejové kusy, ale co jsem tak zběžně pohledala po netu, tak jsem na nic nenarazila :( Možná nějaké menší elektro :think: Nebo z druhé ruky, ale tam už nemáte jistotu, že nebude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí