Aktivity s měsíčním miminkem

113
13.12.15 17:01

Aktivity s měsíčním miminkem

Ahoj maminky. Prosím Vás, co děláte přes den s měsíčním miminkem, když nespí? Skřítek občas jen tak kouká, mám pocit, že není nějak plačtivé miminko (ale samozřejmě nemám srovnání). A to je právě to. Je mi líto, nechat ho jen tak ležet v postýlce, ale hrazdička mu ještě nic neříká. Pořád mu něco vyprávím, ale jinak nevím co se s takovým mrňouskem dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
13.12.15 17:03

Nech ho objevovat svět a věnuj se sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.12.15 17:14

Prvorozenýho mi taky „bylo blbý“ necht jen tak ležet a koukat, že to přece nejde takhle, aby pár minut ležel sám…no u druhýho a třetího už jsem to zdaleka tak neřešila, a věnovala se jim, jen když se ozvali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
13.12.15 17:22

@Agnes82

a měsíční miminko ti „jenom tak“ dokáže ležet, když je vzhůru??

Tak to zírám - první syn, když byl vzhůru, tak řval, byla jsem úplně hotová, protože mi každý tvrdil, jak „miminka sladce spinkají“ apod. :nevim:…moje teda ani omylem…modlila jsem se, aby měl „už 6 týdnů“ - opět žádná změna, pak jsem se opravdu modlila za každý uplynutý týden, že „snad to už bude lepší“ - bylo to lepší až cca od 2 měsíců a 14 dnů a víc, když už trochu viděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.12.15 17:38

Jestli je spokojený, tak ho klidně „jen tak nech“ v postýlce. Mě taky to taky bylo blbý a dneska mám 4 letou pijavici která se mnou chodí i na záchod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
13.12.15 17:39

No, moje se ve 4 týdnech jenom chovalo, kojilo, nechávalo odříhnout, přebalovalo, oblékalo, spalo, koupalo a chodilo se s kočárkem (kde taky spalo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
13.12.15 17:53
@terien píše:
Jestli je spokojený, tak ho klidně „jen tak nech“ v postýlce. Mě taky to taky bylo blbý a dneska mám 4 letou pijavici která se mnou chodí i na záchod :roll:

To dělají všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.12.15 17:55

Jestli vydrží sám se koukat, tak ho nech. A užívej si, ono ho to přejde a pak se už čas pro sebe mít nebudeš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
13.12.15 17:59

Nech ho ať se baví sám. Představ si, že si jen ležící, nemáš možnost utéct ani mluvit a někdo tě ani minutku nenechá v klidu a furt před tebou šaškuje a vymýšlí ti aktivity. Mě by švihlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.12.15 18:00

@Agnes82 užívej si zatím klidu ;) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.12.15 18:07

A co by si s ním jako chtěla jinýho dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
13.12.15 18:18
@slavuska1 píše:
Prvorozenýho mi taky „bylo blbý“ necht jen tak ležet a koukat, že to přece nejde takhle, aby pár minut ležel sám…no u druhýho a třetího už jsem to zdaleka tak neřešila, a věnovala se jim, jen když se ozvali :lol:

U první jsem udělala úplně stejnou blbost. Bojím se, že následkem toho se ještě několik další let neuměla naprosto zabavit sama.
Takže @Agnes82 radím, věnovat se sobě a s vnucováním aktivit být opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.12.15 18:50
@ivašot. píše:
U první jsem udělala úplně stejnou blbost. Bojím se, že následkem toho se ještě několik další let neuměla naprosto zabavit sama.
Takže @Agnes82 radím, věnovat se sobě a s vnucováním aktivit být opatrná.

tyjo tak u našeho to „následky“ nezanechalo, dokud nebyl mobilní, tak chtěl teda chovat hodně, ale ja se naučil lézt, tak už se v pohodě zabavil sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.12.15 19:34

@Agnes82 Nic. Užívej si, že neřve a nic nepotřebuje. Ono se to může rychle změnit.
Nebo ho měj u sebe, když něco děláš a třeba mu u toho zpívej. Plus ho můžeš dávat na bříško.
S takovýma prckošema toho moc nevymyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.15 19:49

@Agnes82 nic, buď ráda za chvílu klidu, později budeš s láskou vzpomínat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí