Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím dámy, mám teď přes den spoustu práce na zahradě a malé dávám spinkat dovnitř, venku mi bohužel neusne, nebo se často budí. Mám půjčenou obyč chůvičku, ale to když se malé pohne tak hned letím a většinou ho vzbudí to jak přiletím. Tak mě napadlo, nemáte některá zkušenost s chůvičkou s kamerou? Díky Maky
Pokud tam neni regulace citlivosti, tak proste dej chuvicku dal od postylky a bez az kdyz uslysis, ze place nebo na tebe vola (nevim jak je stary).Casem to vychytas. Jinak my zkouseli napojit obyc gopro kameru pres wifi na chytry telefon a fungovalo to skvele, jen to nema extra dosah.
Tak tam nebehej pri kazdem pipnuti, ale az kdyz opravdu slysis, ze je vzhuru.
A jak daleko máte chůvičku od postýlky? Já když jí mám blíž než metr, tak slyším každé otočení.
@pikola píše:
Tak tam nebehej pri kazdem pipnuti, ale az kdyz opravdu slysis, ze je vzhuru.
Přesně, samozřejmě za předpokladu, že spí v postýlce ze které neumí vylézt a někam se svalit.
Tu kameru jsem použila jen v případě, když jsme byli mimo domov a děti mi spaly na velké posteli v neznámém prostředí - tak abych viděla, že se nebudí a neodchází někam pryč ![]()
Ja to tak delam bezne-chuvicku mam dal od postylky a i tak je citliva (takze slysim, jestli je to plac nebo pouze pohyby). S kamerou by to bylo neprakticky delat na zahrade. Jeden cas jsme pouzivali vysilacky (maji velky dosah), ale nejsou tak citlive (slysela jsem to az kdyz uz malej hodne plakal-mozna to bylo ale dobre) ![]()
Mam chuvicku s kamerou s nocnim videnim, jinou uz bych nechtela.
Mam chůvičku s kamerou, a super. Prave vidím když třeba vypadne dudlík tak rychle zasahnu, nebo když sw naopak probudí a je potichu a kouká tak vim ze je vzhuru, jinou bych nechtela
No jo, ale jak rozeznám, že je opravdu vzhůru… S tou kamerou se mi to zdá jako dobrý nápad, není to moc drahé? Nebo v jakých řádech se to pohybuje?
Plus mínus 2 až 2,5 tisíce si myslím za tuhle cenu seženeš určitě dobrou.
Tak to asi ani není takový průšvih jako jsem čekala
. Přijde mi to jako dobrý výmysl a z těch co je máte je na displeji dobře vidět?
No tak to by bylo celkem k ničemu koupit si kameru na které nic neuvidím
pardon, ale musela jsem.