Sušička prádla - opravdu se pak nemusí žehlit?

Elenentka
24.8.17 11:33

Sušička prádla - opravdu se pak nemusí žehlit? :-)

Holky, dámy… uvažujeme nad sušičkou, ale já furt nevím, jednak taky něco stojí, a taky se bojím aby to nebyl doma jen další bzbytečný žrout energie.

Láká mě to, že jsem slyšela, že se prádlo ze sušičky ÚDAJNĚ nemusí žehlit…

Je to opravdu tak, nebo zas nějaký reklamní kec?

A pokud jo, vztahuje se to i na pánské košile? :lol: ty totiž na žehleí nenávidím ze všeho nejvíc, ale chlap zas v práci nemůže vypadat jak bezdomovec…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
24.8.17 11:42

Košile a šaty jsou jediné věci, které ze susicky zehlim. Takže asi tak. Ale rozhodne ji kup, je to super věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
24.8.17 11:46

No.. pomocník to je. V zimě, kdy v našem pidi bytě třeba džíny schnou tak, že to ve finále tak nějak divně zatuchle smrdí, jsem za sušku vděčná. V létě / na jaře jí nepoužívám vůbec, tzn na nákladech to moc nepoznám. Že bych nemusela nic žehlit… košile tam zrovna nedávám, ty schnou dobře a přejedu je napařovačkou.. :nevim: Ale třeba když tam dám klasické bavlněné povlečení, tak pak vypadá jak krávě z huby vytažené. Ne že by mi to vadilo, ale kdybych na to trpěla, musela bych to přežehlit. Ale mně stačí, že je suché :mrgreen: Super je to na fusekle, některé svetry, bavlněné legíny - stáhnou se do původního tvaru a nejsou tak vytahané. Trička - některá žehlit nemusím, jiná trochu jo.. U nás je to kus od kusu, ale primárně tam necpu úplně všechno, zdá se mi, že oblečení tím dostává hodně zabrat. A to suším jen na krátký čas a většinu nechávám doschnout normálně na vzduchu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.8.17 11:48

Jak jí budeš mít, nebudeš chápat, jak jsi bez ní mohla žít :) Když se prádlo vytáhne ještě teplé a hned se složí, tak nežehlím, ale třeba povlečení musím, i některé košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.17 11:59

Ja :srdce: svoji susicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
24.8.17 12:01

Žehlím jen některé košile a plátěné kalhoty. Ale taky nemám sušičku za 10 tis., ale za 27 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.8.17 12:02

@Elenentka U KVALITNÍ sušičky typu Bosch určitě žehlit nemusíš - trička, kalhoty, ručníky. Ale košile se musí žehlit vždycky, akorát to jde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
24.8.17 12:02

Já nechapu, jak jsem mohla žít bez susicky. Prádlo je krasne měkké a vonave. Skladám ho hned jak se dosusi a žehlit nemusím nic ;)

• Citovat
  • Upravit
Elenentka
24.8.17 12:05

HOLKY DÍKY :-)

Popravdě teda povlečení ani ručníky už nežehlím vůbec :lol:

S těma košilema jste mě moc nepotěšily, ale co se dá dělat, člověk nemůže mít všechno.

Ale jak jsem pochopila - je nutné být u konce sušení a prádlo vytáhnout hned že?
Co se stane když se tam zapomene, zase se asi zmuchlá?

• Citovat
  • Upravit
3000
24.8.17 12:06

80% nemusím žehlit, ale pouze v případě, že prádlo vytáhnu inhned po vysušení teplé. to potom vyhladím rukama a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
24.8.17 12:06

Záleží, jak moc máš ráda nažehlené věci. Většina věcí ze sušičky je pomuchlaná, já bych si to na sebe nedala. Upřímně košile tam vůbec nedávám, vypadá to, jako by to požvýkala kráva a skoro ani vyžehlit se to nedá, takže s košilema ti suška asi nepomůže. Abych pravdu řekla, tak mě suška zklamala, očekávala jsem od toho víc, když to všichni tak opěvují. A to podotýkám, že nemám žádnou levnou sušičku typu Beko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.8.17 12:10

@Elenentka ne nemusíš ho vyndat hned ;) susicka ho i po skončení sušení promichava a teple se udrží hodně dlouho. Jediné co, tak není dobre ho tam zapomenout přes noc. Jako to je pak fakt děsný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
24.8.17 12:14

@Elenentka chce to ho vyndat hned. Případně mívají sušičky ještě program, při kterém se po dosušení to prádlo ještě chvíli převaluje, aby se nepomačkalo.
A výborný je teda taky to, že sušicka mi oblečení perfektně odchlupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.8.17 12:16

Holky, jaké sušičky tedy máte? Jedná známá mi tvrdila, že jedině Miele, že cokoliv levnějšího měla, bylo nanic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.8.17 12:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat