Chůvička z Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9126
11.6.14 15:09

Obnovuji tuto diskuzi. Máte někdo zkušenosti s chůvičkou z Ikei? http://www.ikea.com/…ts/60253481/ Případně doporučit nějakou jinou za podobnou cenu? Odešla nám stará chůvička a nechce se nám moc investovat do další, doma jí moc nevyužíváme, ale když jsme někde na dovolené, tak se hodí. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.6.14 15:51

My máme z IKEA tu předchozí verzi, je to ale stejná značka a nám stačily. Dosah ze zahrady u domu až do druhého patra v baráku, fungují stále a to už je používá zas ještě můj brácha…máme je už 3.rokem. Pokud nepotřebuješ dítko i vidět, co v kočárku nebo postýlce dělá, tak fungují a účel splŃují pro mě dostatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
11.6.14 17:03

@Miriska děkuji za info. Jaký by měl být dosah? Na stránkách to nepíší a kdybychom byli v nějakém hotelu a seděli venku, dál od místnosti, jestli by to dosáhlo. A na jak hlasitý zvuk to reaguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.6.14 20:28

Dosah nevím, ale na chalupě spí děti nahoře v patře a my sedíme pod pergolou dobrých 200 m od chalupy a dosáhne. Hlasitost nevím, mě vždycky zajímalo, až když začal řev nebo volání „maminko“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
11.6.14 20:58

Já myslela třeba, jestli když bude spát v kočárku venku a chůvička bude na okně 2m od ní, jestli to taky zachytí, ideálně než začne úplně řvát, takový normální brekot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
11.6.14 21:06

Tak to jsemnezkoušela, mívala ji prostě v kočárku přímo, nebo vedle u postýlky na stolku. Jedna krabička je na baterky (dávala jsem do kočáru) a druhá do zásuvky nebo na baterky, ale koukala jsem, že tahle nová je asi do zásuvky celá kompletně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
5.6.16 16:39

Obnovuji - máte někdo aktuální zkušenosti? Přemýšlíme nad jejich koupí. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák