Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
máte někdo tuhle tříkolku??
Jste s ní spokojení?? Má nějaký vady??
Díky
My jsme ji meli, vadilo mi, jak strasne moc je hlucna diky plastovym koleckum. Doporucuju koupit jinou s gumovymi. Nakonec jsme s ni ani nejezdili, protoze to se fakt nedalo.
Zuzko, ahoj
Tuhle konkrétní tříkolku neznám, ale taky se po nich dívám. Co jsem tak vypozorovala od ostatních maminek, tak tyhle se šlapátky na předním kole jsou akorát tak na na to, aby maminka tříkolku vedla za vodící tyč. Když tu tyč sundáš a chceš, aby starší dítě jelo samo, s největší pravděpobností to neušlápne
Lepší jsou takové, jako byly za nás - se šlapkami uprostřed, ne na předním kole.
My jsme meli tuhle - gumova kolecka a kovova vodici tyc…
http://www.kohoutcentrum.cz/index.php?…
delaji ji v ruznych barvach.
Taky máme leonardo, ale moc ji nevyužíváme. Naše malá nevydržela mít nohy na těch stupátkách, takže se buď mlátila nožičkama o šlapky a poslední dobou tahala špičky nožiček po zemi (je jí 16 měsíců). Celkově mi přijde docela nestabilní. Už bych jí nekoupila.
Jo, taky ma stupadla ne prednich nozickach…Ja ji ani nechtela vyuzivat jako obyc trikolku - pouze jako zpestreni, misto do kocarku jsme jeli na prochazku s trikolkou. Celkove jsme to vyuzili od cervna do zari…pak uz mala dostala first bike, takze fazi trikolky slapaci jsme preskocili.
(Ale za mne jsou to vyhozene penize, kdyby tuto vodici trikolku nemela, tak by se ROZHODNE nic nestalo).
já mám Smart Trike ZOO,pogumovaná kolečka a náš malej ji miluje (14 měsíců).Dobře se s ní jezdí,naprostá spokojenost.Ono záleží na dítěti,některé to baví jiné zase ne,ale co znám tak si zatím nikdo na takový tip tříkolek nestěžoval.