Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj mamči,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte tip, kde se dá sehnat tylová sukně na dcerku - vel.86 -92.. na mimibazaru jich pár je..ale dají se koupit i jinde? u nás v obchodě jsem nikde nevyděla ![]()
zde se dají koupit tylové sukénky:
Dobrý den,
tylové sukně se dají koupit např. v našem e-shopu, který se na tylové sukně specializuje.
www.vivamammamia.cz
Pokud by se Vám nějaká líbila, je možné ji ušít přímo pro Vás ve velikosti, kterou budete potřebovat.
Určitě se ozvěte.
Jana Schramlová ![]()
Já jsem pořídila třpytivou sukýnku a k tomu i tílko a botičky u Debonaire.cz Všechno mi to ozdobili kytičkama. A k tomu i ozdůbky do vlásků!!! Kačka v tom chtěla jít i spát
Fakt skvělé!
Holky, co myslíte, dcera sedm let první třída, chce děsně tutu sukýnku. Něco takového hodně řaseného, z jejího princeznovského období mě brzy švihne. Jenže když to za ty prachy
koupím, bude v tom chtít chodit do školy. A já vůbec netuším, jestli to je jako vhodné do školy, se mi to zdá ujeté a nenormální, aby nevyčnívala jako pako. Jenže kam jinam ji nosit takovou sukni? Co myslíte?
@terinka4444 já kupovala nevlastní dcerce v Takku…
a klidně to kup a klidně do školy…kam taky jinam
Jsem vych. ve školní družině a ty malé holčičky se rády čančají ![]()
A pokud by jí to ve škole nějak vadilo při sezení
dala bych jí do tašky jen nějakou plátěnou sukýnku na převlečení…
@terinka4444 píše:
Holky, co myslíte, dcera sedm let první třída, chce děsně tutu sukýnku. Něco takového hodně řaseného, z jejího princeznovského období mě brzy švihne. Jenže když to za ty prachykoupím, bude v tom chtít chodit do školy. A já vůbec netuším, jestli to je jako vhodné do školy, se mi to zdá ujeté a nenormální, aby nevyčnívala jako pako. Jenže kam jinam ji nosit takovou sukni? Co myslíte?
Mám taky prvňačku - takovéhle oblečky jí do školy nedávám, i když asi tři čtyři podobné má. Dokud chodila do školky, nosila to - do školy ne. Ostatně nás o to na začátku roku sama učitelka jemně poprosila - abychom, pokud to nějak jde, aspoň trošku korigovali, co děti nosí, jak si holčičky česou vlasy, apod. - aby pak nemusela každou hodinu řešit, že svazuje vlásky, které musejí být rozpuštěné, ale při psaní jim lezou do obličeje, že si holčičky půlku vyučování natřásají volánky, apod.
Takže to nenosí. Nechodí jen do školy - chodí na kroužky, chodíme na procházky, nakoupit, na návštěvu, některé nosí na doma, atd. atd… možností, jak si to může užít, je dost.
No, u nás by to nosila jen do školy asi, kroužky má sportovní a jezdí na koni, všude v rajtkách a legínách. Tam se sukýnky nehodí nikam, ven před barák je to škoda a v obchodě se mnou přes vytíženost nebyla snad půl roku. Vlasy má po pás, češu pevné účesy, to je mi jasné, váhám s tou sukní, mám dvě možnosti, koupit a pak povolit do školy, nebo nekoupit. Právě s tou školou nevím nevím.
Tak… „ven před barák je to škoda“… já to takhle neberu. Pro mne to škoda není. Když si to chce vzít ven, vezme - riziko, že se to roztrhne nebo zničí, je její. Na to už je dost velká, v tom jsme se už dávno dohodly.
Na kroužky - holka to taky nosí i na cvičení… převléká se tam. Dojde, převlékne se do sportovního a po cvičení nazpátek. Jí to za to stojí a mně je to jedno, pokud zrovna extrémně nespěchám.
Asi bych se porozhlédla po ostatních dětech, těžko takhle radit - jestli tak u Vás třeba chodí půlka holčiček ze třídy, klidně bych jí to koupila. Jestli ne, nezaváděla bych to.
@terinka4444 Přímo tutu sukýnku bych jí do školy asi nedala, ale co něco takového? http://www.fler.cz/…ckou-4254950
Pokud ale touží po tutu sukýnce, přikláním se k Bohunce. Nevím, za kolik ji můžeš koupit, ale na fleru jsem viděla i kolem 3 stovek. To snad není tak moc, kdyby ji případně zničila.
Jenže my bydlíme fakt skoro v lese, jen zahrada a louky a les, ne že by tu neběhala v šatečkách, ale to je stejně jedno, jak to koupím, bude škemrat na kolenou a já povolím, znám se. Ve škole jsem to na nikom neviděla a přijít do stájí v tutu sukýnce, všichni padnou smíchy ![]()
Já bych jí to tak koupila, fakt jo, ale právě se mi to zdá do školy šíleně nevhodné, ikdyž třetina třídy jsou rusáci a někdy ty kreace jsou
na zírání s otevřenými ústy, tak se mi to prostě taky nezdá vhodné. Chjo.
@demian píše:
@terinka4444 Přímo tutu sukýnku bych jí do školy asi nedala, ale co něco takového? http://www.fler.cz/…ckou-4254950Pokud ale touží po tutu sukýnce, přikláním se k Bohunce. Nevím, za kolik ji můžeš koupit, ale na fleru jsem viděla i kolem 3 stovek. To snad není tak moc, kdyby ji případně zničila.
ta je krásná, ale takové peníze, to nemám a nikdy mít nebudu, leda bych vsadila sportku ![]()
@terinka4444 zkus sehnat nějakou šikovnou krejčovou, která by holčičce ušila kolovou sukni a k ní tylovou spodničku (tutu sukni) a budeš mít 2v1 ![]()