Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Uvažuju o koupi pytlu na spaní, malá je v noci věčně odkopaná a cestuje po posteli. Máte s ním někdo zkušenost?
snad každý. Za sebe můžu pytel doporučit, bez něj bych měla z holky každou noc zmrzlinu.
Jasně, bez pytle na spaní by byl Mareček rampouch, spinká v pytli od malinka, nafasoval ho hned, co se dokázat vykopat z rychlozavinky
Je to super věc ![]()
Tak můj syn pytel nechce ani náhodou. Řeším to tak, že ho na noc víc obléknu a nepřikrývám… Jelikož mu vadí peřina, snaží se odkopat i pytel a to mu nejde, takže se vzteká a neusne tuplem. Možná je to lepší nějak nejdřív vyzkoušet (půjčit od kamarádky?), aby se ti pak zbytečně neválel doma ![]()
Pytel na spaní je opravdu moc užitečný, nad koupí bych neuvažovala ani minutu a šla bych pro něj. My jsme naštěstí dostali 3, tak jsem nad tím ani přemýšlet nemusela, ale já jsem rozhodně pro pytel na spaní. Malá se neodkopává a necestuje, myslím že má i naučeno, že jak dostane pytlík, tak je čas spát a usne bez cirátů.
pokud spi na zadech ok, na brisku byva problem, kluci spi na brise a vzdy se do toho zamotali pri otaceni
Ahojky tak já do pytle nechtěla jít,ale potom co malá přešla ze zavinovačky pod peřinu ze které se mi furt odkopávala a byla studená,tak jsem si koupila pytel a je to super je krásně teploučká!
Takže doporučuji ![]()
Pytel na spaní je super. Malá je celou noc krásně v teple a v klidu spinká. Kupovali jsme je v Ikea a jsem moc spokojená.
Amabilis77 píše:
Tak můj syn pytel nechce ani náhodou. Řeším to tak, že ho na noc víc obléknu a nepřikrývám… Jelikož mu vadí peřina, snaží se odkopat i pytel a to mu nejde, takže se vzteká a neusne tuplem. Možná je to lepší nějak nejdřív vyzkoušet (půjčit od kamarádky?), aby se ti pak zbytečně neválel doma
Ahoj, taky hlasuji pro pytel
Já jsem si ho nejdřív půjčila od švagrové a vyzkoušela jestli v něm malá bude spát a naštěstí bez problému ![]()
A jak dlouho jste pytel používali?my se ho chceme zbavit a naučot spát pod peřinkou,ale jemu se do toho nechce,odkopává se a dokonce se snad i deky bojí,když jsem ho přikryla tak v tu ránu byl vzhůru a polekal se.Jelikož máme pytel už tip top tak nevím jestli koupit další.máme velikost 110 cm ani nevím jestli se dělá delší.ještě tak do 2 let nám vydrží ale co pak?
Tak já teda pytle používám pro obě děti. Jednomu je 20 měsíců a druhému 5 let
I ten starší se prostě odkopává a v pytli je mu teplo. Ráno se sám rozepne, večer si ho sám obléká. Takhle velký, je to 130 cm jsem sehnala na netu prostě jsem zadala spací pytel 13O cm a hledala jsem.
petra79 píše:
A jak dlouho jste pytel používali?my se ho chceme zbavit a naučot spát pod peřinkou,ale jemu se do toho nechce,odkopává se a dokonce se snad i deky bojí,když jsem ho přikryla tak v tu ránu byl vzhůru a polekal se.Jelikož máme pytel už tip top tak nevím jestli koupit další.máme velikost 110 cm ani nevím jestli se dělá delší.ještě tak do 2 let nám vydrží ale co pak?
Koupíte větší a větší a až nebude, přejdete rovnou ke spacáku, těch je na trhu dost a dost i pro lidi přes dva metry
![]()
Dělám si legraci ![]()
My mame pytel na spani si od dvou mesicu male…je v nem spokojena. Je ji teploucku.....umi se v nem i postavit…takze ji vubec nebrani v pohybu. Bohuzel bez nej spinkat nemuze, vzdy se hned odkope.