Pytel na spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
13.10.10 16:49

Pytel na spaní

Uvažuju o koupi pytlu na spaní, malá je v noci věčně odkopaná a cestuje po posteli. Máte s ním někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
13.10.10 16:54

:-) snad každý. Za sebe můžu pytel doporučit, bez něj bych měla z holky každou noc zmrzlinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
13.10.10 16:59

Jasně, bez pytle na spaní by byl Mareček rampouch, spinká v pytli od malinka, nafasoval ho hned, co se dokázat vykopat z rychlozavinky :-D Je to super věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.10.10 17:01

Tak můj syn pytel nechce ani náhodou. Řeším to tak, že ho na noc víc obléknu a nepřikrývám… Jelikož mu vadí peřina, snaží se odkopat i pytel a to mu nejde, takže se vzteká a neusne tuplem. Možná je to lepší nějak nejdřív vyzkoušet (půjčit od kamarádky?), aby se ti pak zbytečně neválel doma :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.10.10 17:03

Pytel na spaní je opravdu moc užitečný, nad koupí bych neuvažovala ani minutu a šla bych pro něj. My jsme naštěstí dostali 3, tak jsem nad tím ani přemýšlet nemusela, ale já jsem rozhodně pro pytel na spaní. Malá se neodkopává a necestuje, myslím že má i naučeno, že jak dostane pytlík, tak je čas spát a usne bez cirátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.10.10 17:04

pokud spi na zadech ok, na brisku byva problem, kluci spi na brise a vzdy se do toho zamotali pri otaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
13.10.10 17:05

Ahojky tak já do pytle nechtěla jít,ale potom co malá přešla ze zavinovačky pod peřinu ze které se mi furt odkopávala a byla studená,tak jsem si koupila pytel a je to super je krásně teploučká! :palec: Takže doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
13.10.10 17:10

Pytel na spaní je super. Malá je celou noc krásně v teple a v klidu spinká. Kupovali jsme je v Ikea a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
13.10.10 17:16
To je právě to, že si ho nemám od koho půjčit :nevim: nikdo koho znám ho nepoužívá. Určitě ho koupím a snad nebude ležet ve skříni :lol:
Amabilis77 píše:
Tak můj syn pytel nechce ani náhodou. Řeším to tak, že ho na noc víc obléknu a nepřikrývám… Jelikož mu vadí peřina, snaží se odkopat i pytel a to mu nejde, takže se vzteká a neusne tuplem. Možná je to lepší nějak nejdřív vyzkoušet (půjčit od kamarádky?), aby se ti pak zbytečně neválel doma :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
13.10.10 17:24

Ahoj, taky hlasuji pro pytel :palec: Já jsem si ho nejdřív půjčila od švagrové a vyzkoušela jestli v něm malá bude spát a naštěstí bez problému :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.10.10 17:32

A jak dlouho jste pytel používali?my se ho chceme zbavit a naučot spát pod peřinkou,ale jemu se do toho nechce,odkopává se a dokonce se snad i deky bojí,když jsem ho přikryla tak v tu ránu byl vzhůru a polekal se.Jelikož máme pytel už tip top tak nevím jestli koupit další.máme velikost 110 cm ani nevím jestli se dělá delší.ještě tak do 2 let nám vydrží ale co pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
13.10.10 19:23

Tak já teda pytle používám pro obě děti. Jednomu je 20 měsíců a druhému 5 let 8-o I ten starší se prostě odkopává a v pytli je mu teplo. Ráno se sám rozepne, večer si ho sám obléká. Takhle velký, je to 130 cm jsem sehnala na netu prostě jsem zadala spací pytel 13O cm a hledala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
13.10.10 19:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.10.10 19:40
petra79 píše:
A jak dlouho jste pytel používali?my se ho chceme zbavit a naučot spát pod peřinkou,ale jemu se do toho nechce,odkopává se a dokonce se snad i deky bojí,když jsem ho přikryla tak v tu ránu byl vzhůru a polekal se.Jelikož máme pytel už tip top tak nevím jestli koupit další.máme velikost 110 cm ani nevím jestli se dělá delší.ještě tak do 2 let nám vydrží ale co pak?

Koupíte větší a větší a až nebude, přejdete rovnou ke spacáku, těch je na trhu dost a dost i pro lidi přes dva metry :lol: :lol: :lol: :lol:
Dělám si legraci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.10.10 20:33

My mame pytel na spani si od dvou mesicu male…je v nem spokojena. Je ji teploucku.....umi se v nem i postavit…takze ji vubec nebrani v pohybu. Bohuzel bez nej spinkat nemuze, vzdy se hned odkope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák