Pytel na spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8413
13.10.10 21:04

Spací pytel = neocenitelná věcička od doby, kdy nám už mimi nevlezlo do zavinovačky a já jej nechtěla přikrývat peřinkou, měla jsem strach, že se přidusí. Dnes má 19 měsíců a pytel používáme stále, jen už větší :palec: Dají se koupit tenčí na léto, i hodně hrubé na zimu … hrubé jako peřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
13.10.10 21:36
jůůů ten je pěkný.no tak já zabrousm na netu a uvidím.děkuju.
mě právě pořád babičky říkají že by měl spát už pod dekou a docela mě tím štvou.Ale já jsem říkala že dokud prostě v tom bude chtít spát ,tk v tom bude a hotovo.Když jsem to zkusili tak výsledek byl nijaký.v létě teda spíme bez něj ,ale v zimě by mu byla zima.
No musím si stát za svým že jo. :mrgreen:
delice píše:
Jo a mám tenhle http://www.janperi.cz/…a-130-cm.htm
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
13.10.10 21:46

Určo si pytel pořid, já když ho vyperu a neuschne mi do večera, tak spí pod peřinou a já několikrát za noc se jdu podívat, většinou je peřina bud na zemi, nebo mimo a on spí schoulenej a studenej :-? Prostě za mě pytel ano, dělaj i větší, to je skoro do puberty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.10.10 21:53

Pytel je super - pro nás naprosto neocenitelný, malá se odkopává sotva ji přikryju, takže jsme přešli na pytel a je to v pohodě, nemusím mít strach, že je jí v noci zima. Podotýkám, že už máme 20.měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.10.10 23:07

Pro všechny
když jste používaly pytel, měly jste v postýlce i klín na spaní ?? Máme ho tam, zatím spíme v rychlozavinovačcce, ale mám strach, že až ho dám do pytle, že mi bude díky klínu sjíždět dolů a nepřirozeně se kroutit… řešily jste něco takového ??? :nevim: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
14.10.10 08:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
14.10.10 15:41

Holky, tak jsem dneska koupila ten pytel, tak jsem zvědavá co na to malá, hned jsem ho dala prát a teď suším na topení, abysme už dneska vyzkoušeli :-D akorát jsem ji vzala 110cm, malá má 74, snad to neva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
14.10.10 19:01

Tak malá v něm usla, máme vyhráno? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie