Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
[Prosím Plzeňačky zda má některá Firkon Verano aby mi pomohla a napsala kde se dá v okolí Plzně kočárek koupit( prohlídnout). DĚKUJU ![]()
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon VeranoAhojky, sice nejsem z Plzně, ale přidám komentář… tento kočárek mám a jsem s ním moc spokojená… Pořídila jsem si ho na doporučení několika známých a rozhodně jsem neprohloupila… Cena úžasná, pěkně vypadá, výborně se s ním manipuluje a je prostorný… Koupila jsem ho v Tuchlovicích za Prahou. (nebo Tachlovicích… teď si nejsem jistá) Prodejna má www stránky batolatko.cz . Myslím, že z Plzně to není zas až tak daleko…
Děkuju moc, z batolatka jsem si přesně muj kočárek vybrala, od nás k nim je to 107 km takže moc kousek ne ![]()
Taky mi ho doporučila kamarádka a od ní plno známých, na netu jsem se dnes dočetla nekde že má malou korbičku, že díte nejaký paní po 7 mesících nevešlo a že sportovní verze je uzká tak ted nevím co maminka to názor
proto ho chci nejdřív videt. ![]()
Jéjej… tak to nevím…
Těch tipů je víc, takže je fakt dobrý ho vidět… Já si taky na netu vybrala a nakonec v prodejně koupila úplně jiný
Teď zkoušela rychle juknout, jestli nenajdu něco v Plzni a marně…
Tak třeba se někdo ještě ozve a poradí…
A nebo si udělejte výlet do Prahy a spojte příjemné s užitečným!
Měj se pěkně!
A jaký jste si vybrala a jaký koupila jestli se můžu zeptat? já bych chtěla FIRKON VERANO SET ![]()
andula0 píše:
A jaký jste si vybrala a jaký koupila jestli se můžu zeptat? já bych chtěla FIRKON VERANO SET
Na kočárku je napsáno FIRKON VERANO, teď budu vypadat asi jako blb… ale další specifikum neznám
Mám to v trojkombinaci, dá se udělat sporťák + k tomu autosedačka, stálo to celé asi 9500 Kč. přidávám foto. ![]()
přidám jestli dovolíš názor na Verano. Měla jsem ho-kým bylo mimčo v korbě tak super. ale sportak je naprosto nanic- uzkej. Není jsme žadny obři ale na zimu faktne. sedačka do auta je fakt forova vůbec bych ji už nebrala.Takže suma sumarum jsem rada že jsem ho prodala po půl roce používaní.I když byla cena fajn tak v závěru jen za použití korby to tak levné nebylo.
Opravdu, co mamka, to jiný názor… Já zatím sporťák nepoužívám, ale malý se mi nezdá… Navíc mi vyjde až na jaro… S autosedačkou jsem teda moc spokojená, fórová mi rozhodně nepřijde… A říkám, známé, které ho mají delší dobu, mi ho doporučily a nestěžují si, naopak…
Takže vidět osobně a pořádně prohlídnout… I když stejně se pak výhody či nevýhody ukážou až každodenním používáním… ![]()
určitě mi stojí za to si ho prohlídnout a pak se uvidí… četla jsi komentář u tvé fotky?
Četla jsem komentář u fotky… Já myslím, že ta červená u kluka nevadí, červená je neutrální… My kočárek kupovali a ještě jsme nevěděli, co čekáme, takže jsme volili takovou barvu… Ale bordó taky je určitě v pohodě, rozhodně to není vyloženě holčičí ani vyloženě klučičí barva… Strašně moc se mi tam líbil jeden kočárek, měl sněhově bílou barvu a vypadal fakt luxusně… Ale bílá??? Toho jsem se bála, i když byl fakt „boží“
Tak přeji, ať dobře pořídíte a určitě vyberete super kočárek! ![]()
Dobrý den.
Mám starší verzi Verana ještě s přehazovací stříškou. Dá se potah u sporťáku nějak sundat nebo se musí čistit přímo na konstrukci?
Tak já bych už do Firkonu znovu nešla.. už po půl roce používání těžce zahýbal doleva, kvalita vážně nic moc. Spor%ták malý a autosedačka - tu snad raději nebudu komentovat.. po vyprání potahu z autosedačky, kdy se malý poblinkal se uvnitř molitan hrozně pokroutil a nešlo s tím dělat nic jiného, než rozpárat, narovnat a znovu zašít.. kupovali jsme ho právě na batolatku
@janullka123 píše:
Tak já bych už do Firkonu znovu nešla.. už po půl roce používání těžce zahýbal doleva, kvalita vážně nic moc. Spor%ták malý a autosedačka - tu snad raději nebudu komentovat.. po vyprání potahu z autosedačky, kdy se malý poblinkal se uvnitř molitan hrozně pokroutil a nešlo s tím dělat nic jiného, než rozpárat, narovnat a znovu zašít.. kupovali jsme ho právě na batolatku
Asi jste měli smůlu na kus. Já všude říkám, že mít tento kočár pro první dceru, zůstala bych u jednoho, takhle jsem měla kočáry tři
. Teď ho mají naši jako náhradní pro neteře a pořád dobře slouží, 5.rokem.. Jediné „problémy“ byly výměna duše a že jsem musela přišít koš pod kočárem napevno, ale já několikanásobně pŕekračovala udávanou nosnost košíku, takže jsem si za to mohla sama.
Autosedačku jsem teda od Firkonu neměla, vybírala jsem podle Dtestu, ta naše stála stejně jako celý kočár a nelituju toho.
@hkac Díky, mám ho koupený použitý bez návodu. Sporťák byl nepoužitý, ale prcek mu dal zabrat, mám smetanovou barvu :,))