E-shop pro dospělé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
15.10.10 11:09

e-shop pro dospělé

Ahoj tak se rozmohlo téma vánoc, takže se taky zeptám, nedávno jste tady řešili, že nakupujete dětem hodně přes internet, tak by mě zajímalo, jestli nakupujete přes internet i dospělým, ráda by jsem letos těchto služeb využila, ale nikdy jsem nic neobjednávala tak by jsem potřebovala rady a tipy na nějaký e-shop se kterým máte dobrou zkušenost,..... o aby jsem prostě nenaletěla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
15.10.10 11:46

tak u nás frčí aukro, ale i tam se můžeš napálit, záleží, na koho natrefíš. Pak jsem objednávala hrníčky a kalendáře s vlastními fotkami z různých stránek a nikdy problém nebyl. Asi záleží i jaký tip dárků bys ráda kupovala…oblečení, srandičky, voňavky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.10.10 12:02

Přesně, jde o to co chceš kupovat :nevim: ? Já tedy nakupuji hodně přes net a nikdy nebyl problém. Spíš jsem se napálila u oblečení typu Otto, Quelle, … -buď poslali jinou barvu oblečení nebo úplně jinej druh oblečení. Ale třeba trička a jiné oblečení na objednávku nebo parfémy přišly hned a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.10.10 12:36

no ráda by jsem třeba knihy, nebo jestli věci do kuchyně- hrnec- vyjde to výhodněji nebo v čem je to nakupování přes net lepší? Přece jen když to vidím na vlastní oči je to lepší, ale když se teď nikam do obchodu nedostanu chci to zkusit po netu. Nějaký stránky, kde prodávají vyloženě dárkový zboží neznáte? nemáte zkušenost? Přijdou mě to vesměs voloviny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.10.10 12:37

Ahoj,dá se najít hodnocení obchodů na www.heureka.cz,záleží na tom,co kupuješ.Já tedy nakupuji dost na netu-dárky,hračky,oblečení.A stalo se mi,že jsem narazila jen na 1 nesolidní obchod.Ale pokud si nejsi jistá obchodem,tak nic neplať předem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.10.10 12:37

pardon:
www.heureka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.10.10 12:41

Kolikrát si přes net koupím to, co jsem jinde viděla „naživo“, protože i s poštovným to kolikrát vyjde o dost levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.10.10 12:50

ty stránky vypadají zajímavě, jdu je projít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.10.10 13:00

Já taky nakupuju většinou přes internet - hodně oblečení, parfémy, kosmetiku, elektroniku, čočky, i kočárek. Většinou občíhnu v obchodě a pak objednám. U e-shopů jen na dobírku a přes MMB mám ověřené prodávající. Opravdu tak dost ušetřím, chudáci obchodníci v kamenných krámech. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.10.10 14:02
Bianca123 píše:
Já taky nakupuju většinou přes internet - hodně oblečení, parfémy, kosmetiku, elektroniku, čočky, i kočárek. Většinou občíhnu v obchodě a pak objednám. U e-shopů jen na dobírku a přes MMB mám ověřené prodávající. Opravdu tak dost ušetřím, chudáci obchodníci v kamenných krámech. :-(

Obchodníci v kamenných krámech si kolikrát účtují pěkné marže :-? pokaždé,když něco hledám,tak si i najdu nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.10.10 14:05

Třeba na kočárkách to dělá i 2500kč. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.10.10 14:13

Terrad: co bys pak říkala u osobních aut, tam ta marže u vyšší střední třídy může dělat i 600 000 Kč. Pak jsou páni obchodníci :dance: :dance: :dance: - ale to jen tak na okraj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.10.10 14:15

Jinak můj osobní úlet jsou občas trika s obrázkovým motivem mých koníčků, nakupuju je tady:

www.rezava-vrtule.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.10.10 14:25

vždyť mají u každýho trička napsáno vyprodáno,. teda skoro u každýho, ty s letadlem by se mě líbili pro chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
15.10.10 14:44
momi33 píše:
Bianca123 píše:
Já taky nakupuju většinou přes internet - hodně oblečení, parfémy, kosmetiku, elektroniku, čočky, i kočárek. Většinou občíhnu v obchodě a pak objednám. U e-shopů jen na dobírku a přes MMB mám ověřené prodávající. Opravdu tak dost ušetřím, chudáci obchodníci v kamenných krámech. :-(
Obchodníci v kamenných krámech si kolikrát účtují pěkné marže :-? pokaždé,když něco hledám,tak si i najdu nejlevnější.

No jo, vono je to těžký, pokud chce obchodník v kamenném obchodě něco vidělat, musí být někde v centru města, kde platí nehorázné nájmy. To se hold projeví na cenách. Já osobně taky nakupuju přes net, protože fakt před Vánoci nemívám čas ještě běhat po krámech. Další výhodou je, že na netu je mnohem větší výběr. Osobně ale ne vždy nakoupim u nejlevnějšího prodejce. Zas tolik se ty ceny na netu nelisi. Pro me jsou mozna i dulezitejsi veci jako dostupnost zbozi, postovne atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák