E-shop pro dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
15.10.10 14:57

Goldenko, ty trička se vyrábí/potiskujou v padesátikusových sériích, to aby jich neleželo moc na skladě. Je fakt, že za dobu existence některé položky dali do výroby maximálně třikrát čtyřikrát… No a dvakrát ročně zveřejní v modelářských časopisech, co dávají nového do výroby. Myslím, že to bývá v září a v březnu, nejsem si jistý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.10.10 21:58
Jura007 píše:
Jinak můj osobní úlet jsou občas trika s obrázkovým motivem mých koníčků, nakupuju je tady:www.rezava-vrtule.cz

Juro,to je úžasný!! mám dárek pro tchána :huban: :huban: :huban: budou ale ty trika o Vánocích? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.10.10 22:01

Momi, když jsem tak sledoval, kolik kusů ubývá měsíčně (je to na těch stránkách u každé položky), tak to nikdy nebylo víc jak 10-12 kusů měsíčně… Takže to myslím vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.10.10 22:12
Jura007 píše:
Momi, když jsem tak sledoval, kolik kusů ubývá měsíčně (je to na těch stránkách u každé položky), tak to nikdy nebylo víc jak 10-12 kusů měsíčně… Takže to myslím vydrží.

Jsem se tam zaregistrovala- i se zasíláním novinek-a až budou mít něco nového,tak to pošlou,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.10.10 05:23

No pokud si objednáš něco, co momentálně není skladem nebo ještě nešlo do výroby - tak by to mělo tak fungovat… Zatím jsem vždycky objednával jenom to, u čeho bylo na skladě víc než 10 kusů. Já totiž hrozně nerad čekám.

Jéé, promiň, teď jsem si tvůj příspěvek přečetl pořádně - pokud sis objednala zasílání informací o novinkách, tak by to mělo tak fungovat. Podle dosavadních zkušeností je považuju za solidní firmu. A neodpustím si jednu perličku - jednou mně trika přišly zabalené v kartónu, který zjevně posloužil jako zkušební tisk krabic pro plastikové modely letadel… To byla krása… Tak jsem se nějak mimochodem dozvěděl, co budou v dalších měsících uvádět na trh čeští výrobci malosériových modelů… Bylo to prostě fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.10.10 14:35

Ještě mě napadl dneska „e-shop pro přerostlé kluky“. Je to česká firma, ale tři čtvrtiny produkce (vlastní i cizí) exportuje. Z toho důvodu má stránky výhradně v angličtině. Její majitel i řadoví pracovníci jsou v modelářské komunitě velice známí a z toho důvodu si nikdy žádný podraz nedovolí. Takže co se týká solidnosti, já jim dávám 100 procent. :palec:

www.eduard.cz

Hm, vlastně jsem zapomněl ještě drobnost - ceny mají na webu uváděné v US dolarech, ale v tuzemsku se jejich modely prodávají za zhruba 90 procent té ceny vynásobené aktuálním kurzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.10.10 15:09

Manža je taky takový přerostlý kluk. Nehraje si ovšem s plastikovými modely, ale dělá RCecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.10.10 15:20

můj chlap je právě taky rc modelář, tak by se mě líbilo mu dát něco na vánoce tohoto typu. Jenže nevím přesně co, tak do 2000, líbili se mě ty trička s letadlama nebo nevím co jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.10.10 15:20

Aknel: Tak to bys pro něho mohla něco objevit tady - www.tamiyausa.com

A stránky dovozce těchto věcí máš tady - www.mpmshop.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.10.10 15:38

Von ma spis letadla. Auticko od Tamiye mame doma ale taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
16.10.10 15:42

ten můj má taky letadla, tip na letadla by jsi neměl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.10.10 16:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.10.10 17:13

Goldenko, zkus si vygooglit název firmy „Graupner“. Jsou to Němci, drazí, ale kvalitní. Asi pře 15 lety přesouvali výrobu polotovarů z balzy z Německa do Ekvádoru - tam balza roste. Jinak o nich žádné velké detaily nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.10.10 17:14

A ještě zkus www.hvp.cz - pokud ještě existujou… To kolikrát z webu nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák