Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, poradíte někdo v jakém programu na jakých stránkách tvoříte kalendáříky, chtěla bych něco vytvořit a pak dát jednoduše vytisknout na Vánoce…nejsem moc talent, tak kdyby byla nějaká stránka pro primitivy
budu ráda…díky moc..
Ahoj, zřejmě jsem trotl, ale nějak jsem nepochopila o jaké kalendáříky jde…
K čemu že mají být? K vánocům? Nebo pro mimi? ![]()
Ahoj, já jsem to dělala z programu, který jsem dostala k foťáku - Olympus. Ale určitě to najdeš někde na webu.
ještě jsem našla toto: https://www.emimino.cz/…-najit-5864/
Najeď si an stránky Happy Foto je tam program přímo na kalandář.
Naházíš si tam jenom fotky který chceš, odešleš jim to a do týdne ti příjde hotový kalendář. Stojí okolo 300,–kč
Dělám si ho každý rok.
ja jsem loni nechala delat kalendare u 24print.cz a spokojenost, jen tam nahrajes svy fotky a do tydne to poslou
ahoj
já zrovna zkouším va DM foto, stáhneš si prográmek a už můžeš trovřit, pozadí, vkládat fotky a šablony, jednoduché ale pěkné ![]()
já dělám každý rok u rossmanna. A taky spokojenost, mají to jednoduché naházíš tam fotky, popisky, podklad a přijde ti to na pobočku. Letos se chystám taky, obdarováváme tím babičky a prababičky.
A vypadá to mnohem líp než doma vytisknuté ![]()
Hanulka82 píše:
ja jsem loni nechala delat kalendare u 24print.cz a spokojenost, jen tam nahrajes svy fotky a do tydne to poslou
No jo,
ALE ONI MAJI JEN JAKESI PRECHODNE KALENDARE-OD CERVENCE 2010 DO CERVNA 2011
![]()
Já jsem vyráběla koláže v programu Wondershare Photo Collage Studio, dá se v tom vyrobit snad všechno… a pak jsem to nechala vytisknout na 24print.
farska píše:Hanulka82 píše:No jo,
ALE ONI MAJI JEN JAKESI PRECHODNE KALENDARE-OD CERVENCE 2010 DO CERVNA 2011![]()
![]()
prechodne kalendare? ja tam delala klasicky velky 12 listu - 12 mesicu, na vysku, krouzkova vazba
delala jsem presne tento typ http://shop.24print.eu/?…
je to vlastne 13 listu (12 mesicu + titulni strana)