Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prckovi ne, ale bála bych se, ze když se tak dlouho nebudete hybat vy, co to uděla s s vasimi zady..
Myslim ze je to jen nezvyk. Chuze po berlich je proste jiny pohyb a namahas jine svaly. Po par dnech zesili a zvyknou si.
@Amomym Spíš bych zařadila nějaké protahování a posilování na záda a ruce. Jinak miminko by mělo být v pohodě, ale opatrně ať nespadneš.
Diky moc uklidneni
Je pravda, ze za tech par dnu sla fyzicka hrozne dolu, ale na posilovani i protahovani budu mit ted hodne casu…
Máš termín na kontrolu? Je možný, že ti po kontrole dají ortézu, na kterou budeš moct došlapovat. Já jsem takhle (sice ne v těhotenství), ale popojížděla po baráku na kolečkové židli.
A namáhavé to skákání bylo, ale jakmile to trochu přestane bolet, tak jsem začala opatrně došlapovat.
@Janina81 Na kontrolu na chirurgii mam jit prave az za tech 5 tydnu a doufam, ze uz to bude dobre a nedaji mi znovu sadru ![]()
Ja jsem dostala francouzske hole na zacatku tenotenstvi a v kombinaci s “behanim” na zachod to byla mnamka. Nutne jsem musela berle pouzivat tri tydny, pak uz jsem doslapovala jen s jednou, ale od zacatku do konce me bolel cely clovek a tech skoro padu bylo nekolik. Takze hodne silne nervy a hlavne nespadnout. ![]()