Chuze o berlich v tehotenstvi

4071
24.5.19 10:52

Prckovi ne, ale bála bych se, ze když se tak dlouho nebudete hybat vy, co to uděla s s vasimi zady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
24.5.19 10:59

Myslim ze je to jen nezvyk. Chuze po berlich je proste jiny pohyb a namahas jine svaly. Po par dnech zesili a zvyknou si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
24.5.19 11:02

@Amomym Spíš bych zařadila nějaké protahování a posilování na záda a ruce. Jinak miminko by mělo být v pohodě, ale opatrně ať nespadneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.5.19 11:57

Diky moc uklidneni :) Je pravda, ze za tech par dnu sla fyzicka hrozne dolu, ale na posilovani i protahovani budu mit ted hodne casu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.5.19 12:13

Máš termín na kontrolu? Je možný, že ti po kontrole dají ortézu, na kterou budeš moct došlapovat. Já jsem takhle (sice ne v těhotenství), ale popojížděla po baráku na kolečkové židli.
A namáhavé to skákání bylo, ale jakmile to trochu přestane bolet, tak jsem začala opatrně došlapovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.5.19 12:32

@Janina81 Na kontrolu na chirurgii mam jit prave az za tech 5 tydnu a doufam, ze uz to bude dobre a nedaji mi znovu sadru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
24.5.19 15:55

Ja jsem dostala francouzske hole na zacatku tenotenstvi a v kombinaci s “behanim” na zachod to byla mnamka. Nutne jsem musela berle pouzivat tri tydny, pak uz jsem doslapovala jen s jednou, ale od zacatku do konce me bolel cely clovek a tech skoro padu bylo nekolik. Takze hodne silne nervy a hlavne nespadnout. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí