Chvála šestému

7661
9.4.09 16:45

Chvála šestému

Tak si myslím, že náš právě uplynulý měsíc byl přesně to, co jsem od těhotenství očekávala. Nevolnosti zmizely, cítila jsem se výborně, nikde nic nebolelo, chutnalo mi, malá se vrtěla tak akorát - prostě jsem si užívala těhotenství v jeho zřejmě nejfajnovější podobě.
Teď se začínají objevovat malý mráčky - zvýšený cukr, bříško už semtam zatlačí, večer začínám trochu opuchat a rychleji se unavím - ale vcelku o nic závažného nejde a doufám, že ta pohoda nám ještě chvíli vydrží - tak jako v šestém měsíci bych dokázala být těhotná třeba i rok.
Co vy? Měly jste takové období, kdy jste si říkaly - takhle by to mohlo být už pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
9.4.09 17:07

Ahoj Berbaso! Já mám teď taky něco podobného. Už skoro 3 týdny mi není špatně (jen sem tam ráno po železu, ale předtím mi bylo špatně celý den). Velká únava je už taky pryč a je fakt, že po tom, co jsem říkala, že už nikdy, začínám si to těhu užívat a říkat si určitě ještě jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.09 19:40

Jé, tak to já jsem to tak měla celé těhu (kromě prvních asi 2 měsíců, kdy jsem padala únavou na hubu a usínala v práci). Akorát v tom 9. měsíci se to nějak začlo kazit - vrací se únava, málokde se vejdu a blbě se mi leze z postele. Takže 9 měsíců je podle mě akorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
9.4.09 19:59

V prvním těhu jsem byla v pohodě od 4. do 9. měsíce. Bylo mi dobře, dokonce jsme jeli na svatební cestu v 5.měsíci, spali pod širákem, ve stanu … a šlo to. Ještě v 9. jsem balila na stěhování.

A teď??? Ha ha ha. Na začátku únava jak hrom. Jen bych spala. Nevolnosti celkem šly, ale celkově žaludek byl na vodě. Klid byl tak někdy kolem 4. a 5. měsíce - jenže zase kvůli předchozím potratům jsem se pořád jen bála … A od té doby zase únava (teď dokonalá), hůř se pohybuji, nevydržím dlouho stát, opět zvracím (když si lehnu) … Ale zase se to krátí a už se těším na cvrčka.

Každé těhotenstzví je fakt jiné … Ale stejně stojí za to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
9.4.09 21:30

Mně bylo fajnově celé těhotenství, takové to nepohodlí přišlo asi až dva týdny před termínem. Jinak bez nevolností, naopak moc mi všechno chutnalo, krásně se mi spalo, nic mě nebolelo, hýbat se dlouho šlo, otoky žádný… Co mi vadilo, byly letní vedra, ale jen kvůli tomu, že nemůžu být celý den někde u vody, kde jedině tento čas přežívám i netěhotná…Takže spokojenost nad očekávání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
10.4.09 00:24

Já jsem měla v pohodě téměř celé těhotenství, vzhledem k čekací lhůtě 2let jsem chodila do práce s úsměvem a nadšením, teda když mě do ní v 3.měs.pustili. Je pravda, že zkraje jsem měla žaludek „na vodě“, ale pak jsem zjistila, že mi to dělají vitamíny, které jsem zobala poránu a jídlo, když jsem ho vařila, tak jsem vitamíny přesunula na večer a na jídlo jsme chodili do restaurace. Nicméně mě to neomezovalo. Jako nejhorší si pamatuju právě 6.měsíc, kdy se mi špatně spalo a hůř dýchalo, tak jsem to říkala obvoďačce na povinné kontrole a ta mě strašila, že ona poslední měsíc spala v křesle. Naštěstí to brzo pominulo a já v podstatě do porodu chodila na dlouhé procházky, spala jako dudek /krom pravidelné „povinné“ čůrací přestávky ve 4ráno/ a kdyby to šlo, tak bych byla těhotná dodnes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí