Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry vecer nestalo se nekomu ze vybiral v bankomatu vetsi castku penez, bankomat pocital a nahle se na monitoru objevil napis nemuze byt uskutecneno volejte svou pobocku nebo tak nejak bylo to tam par sekund. Penize mi nevyjely ani zadny listek presto je mam na uctu blokovane. V me bance kterou jsem ihned volala mi zatim nemohou pomoct mam cekat zda blokovane penize budou odecteny. Nervy obavy nesetkal se nekdo ze stejnou situaci a jak to dopadlo za reakce dekuji
Mozna hloupy dotaz, ale nemuzes mit na ucet narizenou exekuci? Kamaradka nedavno resila to same.. Jinak pokud jsi mela ucet v minusu a ted ti tam prisli penize, tak to trva zhruba dva tri dny, nez ti to ucet pusti.
Nemam exekuci patrne doslo ve chvili kdy jsem vybirala k poruse bankomatu. S kartou i z penezi krere jsou na utu mohu disponovat jen ne s temi ktere mam v blokaci jako vyber
Vypadá to, že peníze tam buď v okamžiku nebyly nebo nebyly všechny, případně byly, ale jsou blokovány (exekuce, povolené inkaso, penále od banky, včas nezaplacený kontokorent apod.), jak píše @tessa2323.
Koukni na internetbanku, když ti nedokázali na tel. lince tvé banky pomoci (ale to je divné, měli by vidět vše, ale je fakt, že po telefonu si tě možná nemohli ověřit tolik, aby ti směli podat bližší informace). Jinak je dobré v takových případech okamžitě volat hotline, jejíž číslo je přímo na tom daném bankomatu. Doporučuji hned v pondělí dořešit na své pobočce. Pokud jsi peníze nevybrala, bude to jasné z video záznamu na bankomatu, pak se vše jistě vyřeší.
Stalo, vybírala jsem 50tis a v bankomatu došly peníze.
Blokované jsem je měla dva dny. Poté už vše v pohodě.
Vybirala jsem 20 400 v ruznych bankovkach prave si myslim ze nektera z bankovek dosla proto nemohla byt castka vydana.Vse jsem resila ve sve bance i po mobilu i pracovnik banky ktere patri bankomat resil po mobilu ale vsichni mi jen rekli ze se musi cekat zda zablokovana castka bude uvolnena nebo odectena
Jen dodam stalo se mi toi v patek a vikend byl hodne nervozni z nejistoty jak to dopadne a co dal pokud mi ty penize odectou jak dal postupovat kdyz nemam v ruce nic zadny dukaz ze jsem ty penize nedostala
@jarka43 nestresuj se, pokud peníze zas zajely, bude to všechno na kameře, vypadá to, že v bankomatu nebylo dost peněz. Určitě se to vyřeší ![]()
Muž měl takto vyblokované peníze cca 10 dní. Z účtu se neodečetly.