Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@M_VladimDěkujeme za nahlášeníPředávám kolegům z reklam.
Jitka
Je možné, že bude chyba u mě, ještě se na to podívám.
Pekny den, dnes ne na mobilu emimino pokazde odhlasi, kdyz ho opustim a zavru prohlížeč. Nikdy driv to tak nedelalo
@vokishka píše:
Pekny den, dnes ne na mobilu emimino pokazde odhlasi, kdyz ho opustim a zavru prohlížeč. Nikdy driv to tak nedelalo
Nápodobně. Sice ne pokaždé, ale uz tak dva dny. A ja myslela, ze mi blbne PC…
@Žirafa 69 píše:
Nápodobně. Sice ne pokaždé, ale uz tak dva dny. A ja myslela, ze mi blbne PC…
Hodne mě to. ere. Během posledni pul hodiny jsem se přihlašovala 3×
Děkujeme za nahlášení chyby ![]()
Můžete ještě ověřit, že máte zaškrtnutou volbu Přihlaš trvale? A přihlašujete se nickem a heslem? Přihlaš trvale funguje jen v kombinaci s eMimiňáckým přihlašováním.
(V případě FB a Googlu loginu se přihlašování řídí jejich nastavením.)
Moc díky,
Jitka
@admin píše:
@Žirafa 69 @vokishkaDěkujeme za nahlášení chyby
Můžete ještě ověřit, že máte zaškrtnutou volbu Přihlaš trvale? A přihlašujete se nickem a heslem? Přihlaš trvale funguje jen v kombinaci s eMimiňáckým přihlašováním.(V případě FB a Googlu loginu se přihlašování řídí jejich nastavením.)
Moc díky,
Jitka
No nic jsem neměnila v nastavení. Nick a heslo
@vokishka píše:
Občas se mi to stává na mobilu. Prohlížeč Safari.
@admin píše:
@Žirafa 69 @vokishkaDěkujeme za nahlášení chyby
Můžete ještě ověřit, že máte zaškrtnutou volbu Přihlaš trvale? A přihlašujete se nickem a heslem? Přihlaš trvale funguje jen v kombinaci s eMimiňáckým přihlašováním.(V případě FB a Googlu loginu se přihlašování řídí jejich nastavením.)
Moc díky,
Jitka
Dělá mi to jen na PC, ale dnes zatím dobrý.
První příspěvek zakladatelky není vidět. Je vidět, až když je citovaný. Jak je to možné?
@topazio píše:
První příspěvek zakladatelky není vidět. Je vidět, až když je citovaný. Jak je to možné?
Možná proto, že adminka sloučila tehdy 2 vlákna do jednoho, jak sama psala..? ![]()
Ona zakladatelka tehdy založila 2 dost podobná nebo skoro stejná, pokud si to tedy dobře vybavuju.
Dobrý deň,
duplicitné diskusie som zlúčila do tejto jednej.
Kristína
@topazio píše:
Dobrý deň,
je to tak ako píše @Žirafa 69. Stalo sa to zlúčením dvoch diskusií. Nevšimla som si to, no ponechala som zakladajúci príspevok tej druhej - neskôr založenej diskusie. Príspevok z 13.2.23 17:46. V tomto prípade ide o moju nepozornosť, nejedná sa o technickú chybu. ![]()
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,je to tak ako píše @Žirafa 69. Stalo sa to zlúčením dvoch diskusií. Nevšimla som si to, no ponechala som zakladajúci príspevok tej druhej - neskôr založenej diskusie. Príspevok z 13.2.23 17:46. V tomto prípade ide o moju nepozornosť, nejedná sa o technickú chybu.
Kristína
Děkuji za odpověď. ![]()
Dobrý den,
dnes jsme nasadili úpravu, která pomáhá výkonu diskuzí. Může ale opět nastat problém se stránkováním. Proto prosíme o spolupráci, pokud opět narazíte na chybu stránkování, dejte nám vědět.
Moc děkujeme,
Jitka
Reklama na T Mobile rozhodí celé Emimino. Na mobilním telefonu.