Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21423
11.5.23 18:22
@admin píše:
@topazio @malákráličice @aiwwaDěkujeme za nahlášení :palec: Reklamní oddělení pátrá po původci chyby a snaží se ji odstranit. Mohly byste prosím potvrdit, že nepoužíváte blokování reklam a máte schválené všechny cookie?
Moc díky,
Jitka

Blokovani reklam mam, a proto mi emimino slape a zadnou reklamu na tmu nemam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20839
11.5.23 18:22

@topazio @aiwwa

Díky za potvrzení :srdce:
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20839
11.5.23 18:25

@malákráličice

Díky, ale ono to tak jednoduché bohužel není :lol: Také nemám blokování reklam a všechny schválené cookies a vše funguje, jak má. Problém bude někde jinde, jen jsme chtěli vyloučit část možných původců.

Teď budeme čekat na kolegy z obchodního.

Hezký večer,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.5.23 19:50

Emimino mi jede přes prohlížeč Safari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.5.23 09:31

Včera černo a dneska bílo. :mrgreen: Mezi diskuzemi mi na pár vteřin skočí prázdná stránka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21423
12.5.23 09:35
@topazio píše:
Včera černo a dneska bílo. :mrgreen: Mezi diskuzemi mi na pár vteřin skočí prázdná stránka. :lol:

Reklama na svetlo, aby se to vyrovnalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20839
12.5.23 12:44

Děkujeme za nahlášení :palec: Po zdroji chyby se stále pátrá.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.5.23 16:44
@topazio píše:
Včera černo a dneska bílo. :mrgreen: Mezi diskuzemi mi na pár vteřin skočí prázdná stránka. :lol:

Jak na kralovskem balkone :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
14.5.23 13:51

@admin hlásím chybu v matrixu, blbnou mi srdíčka, buď mi přijde 6 naráz v upozorněních ve stejný čas i když jsou na různých příspěvcích, nebo mi nepřijdou vůbec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20839
15.5.23 09:55

@sucuba

Děkujeme za nahlášení :palec: Srdíčka chodí hromadně, kumulujeme počty pro jednotlivá umístění a pak odesíláme najednou, 1× za hodinu.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
15.5.23 17:28
@NIRA999 píše:
Ahoj, jmenuji se Nira. Byl jsem ve vztahu s Andersonem roky, ale rozešel se se mnou. Snažil jsem se, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bylo to marné. Opravdu jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám. O všechno jsem ho prosil, sliboval, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět. Přestože jsem na kouzla nikdy nevěřil, nezbylo mi nic jiného, než to zkusit. Tak jsem poslal e-mail sesilateli kouzel a on mě ujistil, že do tří dnů bude vše v pořádku a můj bývalý se mi vrátí. Kupodivu se to stalo druhý den kolem 16. hodiny. Můj bývalý mi zavolal, za všechno se omluvil a řekl, že mě chce zpátky, protože mě tak miluje. Byl jsem tak šťastný a vrátil jsem se k němu. Začali jsme spolu zase šťastně žít. Slíbil jsem každému, koho znám, kdo má problém se vztahem, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na babawalewiseman01@gmail.com. Nabízí různé druhy kouzel, včetně milostných kouzel, kouzel ztracené lásky, rozvodových, manželských, svazujících, zlomových, vyhoštění milované osoby z minulosti, povyšovacích kouzel, ukojovacích kouzel a léku na jakékoli nemoci, kterými trpíte. Kontaktujte ho pro trvalé řešení jakéhokoli problému, který byste mohli mít.
přes babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +19286009532
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.5.23 18:04
@NIRA999 píše:
Ahoj, jmenuji se Nira. Byl jsem ve vztahu s Andersonem roky, ale rozešel se se mnou. Snažil jsem se, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bylo to marné. Opravdu jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám. O všechno jsem ho prosil, sliboval, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět. Přestože jsem na kouzla nikdy nevěřil, nezbylo mi nic jiného, než to zkusit. Tak jsem poslal e-mail sesilateli kouzel a on mě ujistil, že do tří dnů bude vše v pořádku a můj bývalý se mi vrátí. Kupodivu se to stalo druhý den kolem 16. hodiny. Můj bývalý mi zavolal, za všechno se omluvil a řekl, že mě chce zpátky, protože mě tak miluje. Byl jsem tak šťastný a vrátil jsem se k němu. Začali jsme spolu zase šťastně žít. Slíbil jsem každému, koho znám, kdo má problém se vztahem, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na babawalewiseman01@gmail.com. Nabízí různé druhy kouzel, včetně milostných kouzel, kouzel ztracené lásky, rozvodových, manželských, svazujících, zlomových, vyhoštění milované osoby z minulosti, povyšovacích kouzel, ukojovacích kouzel a léku na jakékoli nemoci, kterými trpíte. Kontaktujte ho pro trvalé řešení jakéhokoli problému, který byste mohli mít.

To bude asi nějaka chyba v Matrixu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21423
15.5.23 18:23

@Elishka1 pod svicnem je nejvetsi tma. :D Jen by me zajimalo, jak sesilatel kouzel resi, kdyz mu tam jeden napise, ze chce zpet svoji zivotni lasku, a druhy, ze se chce toho manipulatora zbavit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.5.23 21:22
@NIRA999 píše:

@admin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148779
16.5.23 09:27
@topazio píše:
@admin :lol:

Myslíš že to neuvidí, když je to přímo v diskuzi adminů? :mrgreen: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat