Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
@admin
Děkujeme za hlášení, již jsem urgovala u naší kolegyně Jitky, která válčí s IT systémy ![]()
Hezký večer,
Viki ![]()
@admin píše:
Děkujeme za hlášení, již jsem urgovala u naší kolegyně Jitky, která válčí s IT systémyHezký večer,
Viki
Dneska je to ještě horší, reklama se otvírá při každém kliknutí.
Nemohu listovat diskuzemi. Kvůli této reklamě. Stále se zobrazuje.
Asi noc duchů. ![]()
@topazio v pisnicce se zpiva o reklame na ticho. Emimino je o krok dal a ma reklamu na tmu. ![]()
@admin
Fakt je nutné, aby po každém jednom kliknutí skočila reklama přes celou obrazovku?
@admin to je zajímavé, moji diskusi jste uzavřeli okamžitě, ale když se vás celé odpoledne domáhali jednotliví diskutující v diskusi
https://www.emimino.cz/…ankovani/70/?…
tak měli smolíka.
@vokishka píše:
@admin to je zajímavé, moji diskusi jste uzavřeli okamžitě, ale když se vás celé odpoledne domáhali jednotliví diskutující v diskusi
https://www.emimino.cz/…ankovani/70/?…
tak měli smolíka.
Jsi „rychlá jak smrt“, tak máš bleskovou reakci na svou diskuzi ![]()
Tohle je z vaší strany fakt neskutečně trapná reakce, adminky. ![]()
@admin píše:
Hezký den, @Dája999 @vokishkav uzamknuté diskuzi máte již příspěvek
Viki
no skončila jste v půlce diskuse, takže vůbec nevíte, co se dál objevilo. Jdetě zezadu diskuse, budete víc v obraze.
@topazio @malákráličice @aiwwa
Děkujeme za nahlášení
Reklamní oddělení pátrá po původci chyby a snaží se ji odstranit. Mohly byste prosím potvrdit, že nepoužíváte blokování reklam a máte schválené všechny cookie?
Moc díky,
Jitka
@admin píše:
Hezký den, @Dája999 @vokishkav uzamknuté diskuzi máte již příspěvek
Viki
To je fajn, ale možná by neškodilo pár slov ohledně zakladatelky ![]()
A to jsem z těch, kterou trollení ze židle nezvedá, tahle frajerka z diskutujících v závěru doslova dělala blbce a to fakt není v pohodě.
p. s. Už jsem obejevila Váš, příspěvek v závěru té diskuze, Viki, tak beru zpět ![]()
Příspěvek upraven 11.05.23 v 18:19
@admin píše:
@topazio @malákráličice @aiwwaDěkujeme za nahlášeníReklamní oddělení pátrá po původci chyby a snaží se ji odstranit. Mohly byste prosím potvrdit, že nepoužíváte blokování reklam a máte schválené všechny cookie?
Moc díky,
Jitka
Blokování nepoužívám a cookies mám schválené.
@admin píše:
@topazio @malákráličice @aiwwaDěkujeme za nahlášeníReklamní oddělení pátrá po původci chyby a snaží se ji odstranit. Mohly byste prosím potvrdit, že nepoužíváte blokování reklam a máte schválené všechny cookie?
Moc díky,
Jitka
Nepoužívám žádné blokování a cookies mám schválené.
@aiwwa píše:
@admin
Fakt je nutné, aby po každém jednom kliknutí skočila reklama přes celou obrazovku?
Dobrý den,
díky za hlášení, víme o tom - jedná se o chybu, reklamní bannery má na starosti naše obchodní oddělení, které o tom již ví a pracuje na nápravě.
Omlouvám se!
Viki ![]()