Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady opět mizí stránky
https://www.emimino.cz/…ankovani/12/?…
Poslední dobou se mi stává, že když odešlu příspěvek tak mi zcela zamrzne mobil a několik minut s ním nejde nic dělat. Dneska jsem kvůli tomu málem dostala pokutu, protože mi to zamrzlo zrovna ve chvíli, kdy probíhala přepravní kontrola. A já jako naschvál nemohla ukázat jízdenku, protože používám elektronickou v mobilu.
Ještě, že to byl slušnej revizor a počkal, až se mi mobil odsekne.
Mám podezření, že to dělají vaše vyskakující reklamy. Já vím, že tradičně reklamy platí provoz a tak dále. Ale zřejmě způsobují vážné technické problémy. Zahlédla jsem, že s nimi mělo problém více lidí. ![]()
Děkujeme za nahlášení @Alexandria Nixia, předám kolegyni Jitce ![]()
Viki ![]()
@admin Prave jsem prisla na EM na mobil a UPLNE VSUDE mi sviti srdicka, tedy i u tech prispevku, kde neni ani jedno…mam to jen ja?
Děkujeme za nahlášení, u srdíček aktuálně řešíme chybu, měla by být v nejbližší době odstraněna. ![]()
Jitka
@admin píše:
@Žirafa 69Děkujeme za nahlášení, u srdíček aktuálně řešíme chybu, měla by být v nejbližší době odstraněna.
Jitka
Mne se to dnes i spatne nacita, nekdy teda ani ne špatně, ale vubec. Zustane bílá obrazovka.
@admin píše:
@Žirafa 69Děkujeme za nahlášení, u srdíček aktuálně řešíme chybu, měla by být v nejbližší době odstraněna.
Jitka
Diky za info. ![]()
Tato reklama jakmile skončí na obrazovku, potom se nikam nemůžu dostat.
Tahle chyba se mi dočasně objevovala také, v pátek.
Díky za potvrzení, jdeme pátrat. ![]()
Jitka
Reklamu přeposílám obchodníkům, moc díky za nahlášení.
Jitka ![]()