Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V teto diskuzi uz dva dny ve velkem mizi stranky. Ted se to seklo na te strance 4051 a pak se vzdy nacte jen jedna dalsi - ta posledni. Stranky mezi tema dvema zmizi.
https://www.emimino.cz/…kovani/4051/
Tato reklama seká Emimino. Nejde jít na jiné stránky.
Křížek jde těžko vykliknout.
Děkujeme za nahlášení, předáváme příslušnému oddělení k nápravě.
Jitka
Pěkný večer, zase a znova mizí stránky, je to pěkně otravné, dnes obzvlášt, když je tolik novinek kolem nás
@topazio píše:
Chybí hlavně stránky v diskuzích o volbách.
tak náhodou a zrovna v diskusi, kdy majitel webu není přiliš opěvován. Co si asi tak máme myslet
K tomu mizení stránek - nadále pokračuje, viz fotky.
v přehledu vidím, že v diskuzi je příspěvek z času 11:07 od Andromedy, po otevření diskuze vidím poslední příspěvek v 9:54 od bagristové. A vím, že tam minimálně jedna další strana (možná i dvě) byla.¨
edit: chybějící strana se mi objevila v 11:20
Už zase… zajímavostí je, že od minule se stejné příspěvky přesunuly ze strany 102 na stranu 105
edit: obnoveno ve 14:05
a ty „stěhovavé“ příspěvky patří doprostřed stránky 98
A dnes potřetí…
stěhovavé příspěvky z 98. strany jsou na straně 106
@neumisa píše:
A dnes potřetí…stěhovavé příspěvky z 98. strany jsou na straně píše: Více
Mně ted furt skace diskuse z rana. @admin ktera se to nedavno rozohnovala, ze pracujete 18 hodin denne. A tednikde nikdo od včerejška
@vokishka píše:
Mně ted furt skace diskuse z rana. @admin ktera se to nedavno rozohnovala, ze pracujete 18 hodin denne. A tednikde nikdo od včerejška
Neupsala se, nemelo to byt 18 hodin týdně ![]()
Taky mi dnes mizí příspěvky. Najdu ho třeba za pár hodin, když tam před tím vidět nebyl.
@vokishka píše:
Dobrý den,
reagovala jsem na Váš příspěvek už v předchozí diskuzi
Děkujeme za nahlášení problému, pracujeme na nápravě ![]()
Hezký večer,
Viki ![]()
@stock píše:
Kruciš, proč u mě nemizi stránky? Občas by to bylo žádoucí
Asi jsi ve spatnych diskusich, mizelo, mizi (nevim dnes) hlavně to, kde se moc nelichotilo vlastnikovi tohoto webu, v tech volebnich