Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý večer,
už víme v čem je problém a stránkování v tom bylo nevinně![]()
Problém chybějících témat se jmenuje Anonym.
Děkujeme za všímavost,
Pokud uživatel založí téma anonymně, na přehledu založených témat se mu nezobrazí. V tomto případě ale bylo téma dodatečně adminem deanonymizováno. To už ale zpětně nemá vliv na zařazení témat na profil.
Jitka
aha, díky, já už viděla jen ji jako zakladatelku
Pěkný sváteční den, jak rychle se připisují počty příspěvku v té tabulce nejvíce příspěvků. Mám tam stejné číslo snad celý den.
Proč se v diskuzích ukazuje jiný počet napsaných příspěvků?
Opět mizí stránky v diskuzích. zde mají být 2 strany, vidím jen první.
Dobrý večer,
máte pravdu, žebříček se aktualizuje (kvůli výkonu) jen 1 až 2× za den. Pro účely této konkrétní tabulky to považujeme za dostatečné.
Děkujeme za všímavost,
Jitka
Dobrý večer,
asi máte na mysli počet příspěvků pisatele? Nebo je číslovka o počtu příspěvků v diskuzi jiná než skutečný počet příspěvků v diskuzi?
V prvním případě se počet příspěvků uživatele neustále mění. Diskuze se ale aktualizuje až při změně v obsahu diskuze na stránce. Proto se může stát, že stejný uživatel bude mít v různých diskuzích různý počet příspěvků. Jedná se o orientační informaci, kterou nepovažujeme za klíčovou a proto jsme dali přednost rychlosti oproti přesnému číslu. Čísla by měla být aktualizovaná min. 2-4×/ den.
Pokud je to druhý případ, pak se jedná o chybu, prosím, potvrďte. Právě jsme ale procházeli několik diskuzí a počty odpovídají.
Děkujeme za připomínku,
Jitka
@admin když se klikne na upozornění na diskusi, tak jako poslední stránka se ukáže ta první. A ty příspěvky, co byly na třetí stránce, jsou pryč. Pak tam zase jsou, pak nejsou. Dost se to tu řešilo před několika týdny (nebo už měsíci).
Dobrý večer,
děkujeme za nahlášení, budeme pozornější, zda-li se chyba opět na webu neobjevuje.
Zatím se mi ji nepovedlo ověřit, Váš odkaz je aktuálně již funkční. Upozorním ale služby, aby zkoušely proklikávat vícestránkové diskuze. Zatím věříme, že se jednalo jen důsledek technické rutiny, která může dočasně na pár minut ovlivnit chování webu.
Pěkný večer a děkujeme za nahlášení,
Jitka
@admin píše:
@neumisaDobrý večer,
děkujeme za nahlášení, budeme pozornější, zda-li se chyba opět na webu neobjevuje.Zatím se mi ji nepovedlo ověřit, Váš odkaz je aktuálně již funkční. Upozorním ale služby, aby zkoušely proklikávat vícestránkové diskuze. Zatím věříme, že se jednalo jen důsledek technické rutiny, která může dočasně na pár minut ovlivnit chování webu.
Pěkný večer a děkujeme za nahlášení,
Jitka
pravděpodobně se to děje při přechodu na novou stranu diskuze - momentálně by tam měly být 3 stránky, opět vidím jen první.
cca po 20 minutách se mi objevila druhá strana, teď nevidím ani druhou, ani třetí.
Příspěvek upraven 01.11.22 v 18:09
@admin no já to taky mám, chvíli to tam je, chvíli ne. Zatím jen u téhle diskuse
@neumisa píše:
pravděpodobně se to děje při přechodu na novou stranu diskuze - momentálně by tam měly být 3 stránky, opět vidím jen první.
no mně to tak mizí, i když kliknu jen na nový příspěvek v upozorněních
@vokishka píše:
no mně to tak mizí, i když kliknu jen na nový příspěvek v upozorněních
jo, máš pravdu, dělá to při kliknutí na očičko. Když otevřu diskuzi na první straně, tak se pak dokážu dostat i na poslední.
Moc děkujeme za upřesnění ![]()
Prověříme notifikace a odkazy v notifikacích, zejména možnost jejich aktualizace.
Hezký večer,
Jitka
Hezký večer,
pokoušíme se nasimulovat popisovaný chybový stav, ale neúspěšně. Pokud se vám chyba stále ještě projevuje, prosím, zkuste nám podrobněji popsat, co jí přechází.
Pokud na chybu vede konkrétní link, pošlete nám jeho podobu. Postup pro zjištění vadného odkazu pro jistotu uvádím:
Výsledek vložte sem nebo zašlete do SZ adminovi.
Díky za pomoc,
Jitka
@admin Uz zase nejsou videt prispevky v diskuzich, stali se mi to v obnovene, v upozornenich vidim, ze na me nekdo reagoval, ale ani muj ani ten nasledny příspěvek neni v diskuzi videt.