Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.a.n.i1 píše:
@admin Uz zase nejsou videt prispevky v diskuzich, stali se mi to v obnovene, v upozornenich vidim, ze na me nekdo reagoval, ale ani muj ani ten nasledny příspěvek neni v diskuzi videt.
Ja si rikala, ze jsem videla prispevky, které tam najednou nejsou
@topazio píše:
Tato reklama zasekává Emimino.
Přesně. Už jsem to psala sem, a taky vyfotila (nějak jsem nemohla najít tohle vlákno. ![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/35/?…
Někdy to nejde dát pryč hned, pak než se objeví tem křížek…a někdy musím (tedy na mobilu) sjet dolů a pak nahoru, aby to šlo. a i když se snažím, tak mi koikrát ta reklama tam nejdřív prostě naběhla, než to vůbec šlo. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Přesně. Už jsem to psala sem, a taky vyfotila (nějak jsem nemohla najít tohle vlákno.![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/35/?…
Někdy to nejde dát pryč hned, pak než se objeví tem křížek…a někdy musím (tedy na mobilu) sjet dolů a pak nahoru, aby to šlo. a i když se snažím, tak mi koikrát ta reklama tam nejdřív prostě naběhla, než to vůbec šlo.
Reklama se nedá zavřít a sekne se mi stránka.
Dobrý den.
Moc prosím, kdo nevidí příspěvky, můžete poslat screen - s viditelným názvem diskuse, kde se vám to děje, případně detail o onom příspěvku (třeba čas vložení)? ![]()
Máte-li problém s reklamou, která nejde zavřít, je to technická chyba na naší straně. I v tomto případě VELMI prosím o vyfocení situace a zaslání prntScrn.
Děkujeme za spolupráci! ![]()
Petra
Jak mám na mobilu vymazat kde diskutuji?
Dám vymazat a za minutu je to zpět? Jsou to staré diskuze kam nikdo nepřispívá.
Dobrý den, @Divná Bára
pokud myslíte smazání diskuze, tak tuto funkci mají pouze admini. Pokud chcete smazat některou svojí diskuzi, prosím pošlete nám její odkaz do SZ či do e-mailu, podíváme se na to ![]()
S pozdravem,
Viki ![]()
@admin píše:
Dobrý den, @Divná Bárapokud myslíte smazání diskuze, tak tuto funkci mají pouze admini. Pokud chcete smazat některou svojí diskuzi, prosím pošlete nám její odkaz do SZ či do e-mailu, podíváme se na to
S pozdravem,
Viki
pokusím se popsat detailně, protože odpovídáte na něco jiného.
na mobilu:
záložka oblíbené duskuse- tady je jedině koš na vymazání, odstranění diskuze, kteté chci odstranit, vymazat.
kliknu na koš, odstranit? OK
Název diskuze zmizí ze seznamu
za 2 minuty je v seznamu zase.
Dotaz je JAK ODSTRANIT diskuze se seznamu?
@Divná Bára udělat to bud na pc nebo vlezt do kazde diskuze a tam dat vyjmout z oblibenych, tohle odstraňování ze seznamu na mobilu nefunguje nekolik mesicu.
@j.a.n.i1 píše:
@Divná Bára udělat to bud na pc nebo vlezt do kazde diskuze a tam dat vyjmout z oblibenych, tohle odstraňování ze seznamu na mobilu nefunguje nekolik mesicu.
díky za info
Dobré ráno,
díky za výborné nahlášení chyby, zkusíme hned opravit.
Jitka
Opraveno, oblíbená témata lze mazat i na mobilce, děkujeme ![]()
Jitka
@admin píše:
@Divná Bára @j.a.n.i1Opraveno, oblíbená témata lze mazat i na mobilce, děkujeme
Jitka
díky, už to maže
@admin
Dobrý den, už druhý den mi vůbec nefunguje emimino na prohlížeči Chrome…Hodí mi to následující hlášku :" Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit."
Je chyba u mě nebo na vaší straně? Děkuji.