Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
2.12.22 09:36
@spiritt píše:
@admin
Dobrý den, už druhý den mi vůbec nefunguje emimino na prohlížeči Chrome…Hodí mi to následující hlášku :" Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit."
Je chyba u mě nebo na vaší straně? Děkuji.

Dobrý den,

děkujeme za nahlášení, zkuste prosím smazat cookies a pak je následně znovu schválit. Dále pak může zlobit zapnutý AdBlock, doporučuji ho tedy na web vypnout.

Můžete nám prosím do soukromé zprávy zaslat screenshot a ideálně URL stránky, která nefunguje?

Děkuji a přeji hezký den,
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
2.12.22 15:08

Děkuji, už je to v pořádku, pomohlo smazat ty cookies :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
5.12.22 16:07

Dobrý den, co to tu dnes je, u části nových diskusí mi to píše, že je ještě v plenkách, jedna je prázdná bez příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
5.12.22 16:31

@vokishka

Dobrý den,
měli jsme technickou závadu, která byla cca před 20 minutami odstraněna. Bohužel se obsah založených diskuzí nepodařilo obnovit. Postupně založená témata promažeme.
Děkujeme za nahlášení :mavam:
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.22 20:21

Opět se nezobrazují všechny příspěvky v diskuzích. Chybí i několik stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.12.22 22:35

Jo, zase to mizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
28.12.22 10:12

Potkal jsem se s tímhle:
Přidám obrázek do příspěvku a popíšu je. Když jsem ale chtěl popisek po nějaké době editovat, nešlo to uložit.
Důvodem je, že se do popisku přenese text příspěvku, čímž je překročem počet 256 znaků, kterým je popisek omezen.
Opravit to ručně lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
2.1.23 18:58

@topazio @vokishka

Můžete, prosím, potvrdit, zda jste chybu zaregistrovaly v průběhu dneška? Může se totiž jednat „jen“ o dočasný problém po vymazání mezipaměti.

Díky za nahlášení a hezký nový rok,
Jitka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.1.23 19:10
@admin píše:
@topazio @vokishka

Můžete, prosím, potvrdit, zda jste chybu zaregistrovaly v průběhu dneška? Může se totiž jednat „jen“ o dočasný problém po vymazání mezipaměti.

Dobrý den,
mně se na tabletu - cca necelý měsíc, když někoho cituji, přepínají malá písmena na velká, tudíž je nemožné psát, když píŠi příspěvek sama od sebe, tzn., že na nikoho nereaguji, tak se nic nepřepíná, když chci příspěvek editovat, tak se malá písmena opět přepínají na velká.
Na jiných diskusních portálech tento problém nemám, ani na e-mailu, nikde.
Před rokem touto dobou se to stalo taky, ale asi na 5 dní, poté bylo vše v pořádku samo od sebe.
Teď už to trvá dlouho - necelý měsíc.
Nevíte, kde by mohl být problém?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
20838
2.1.23 19:11

@M_Vladim

Díky za precizní popis chyby, jen bych si ráda ujasnila problém:
Automatický popisek se u fotky vytváří tehdy, když fotce popisek nepřidáte.
Vyzkoušela jsem si editaci fotky u příspěvku, vypadá funkčně, ale možná zkouším v nesprávné sekci.
Mohl byste mi, prosím, poslat link, odkud jste fotku upravovat a případně i konkrétní button, který jste použil?

Moc děkujeme za nahlášení chyby a hezký nový rok
Jitka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
2.1.23 19:15
@admin píše:
@topazio @vokishka

Bylo to ten konkrétní den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
2.1.23 19:40
@admin píše:
@M_Vladim

Díky za precizní popis chyby, jen bych si ráda ujasnila problém:
Automatický popisek se u fotky vytváří tehdy, když fotce popisek nepřidáte.
Vyzkoušela jsem si editaci fotky u příspěvku, vypadá funkčně, ale možná zkouším v nesprávné sekci.
Mohl byste mi, prosím, poslat link, odkud jste fotku upravovat a případně i konkrétní button, který jste použil?

Moc děkujeme za nahlášení chyby a hezký nový rok

Bylo to tady:
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/
Fotka měla popisek, který místo odhaloval, tak jsem to smazal a ouha… Tak šipka zpět a znova, ale zas ne…
Druhá, totéž. Začal jsem pátrat a přišel na to, že tam popisek je, ale z příspěvku. Tak jsem to zeditoval a už to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.1.23 22:51
@admin píše:
@topazio @vokishka

Teď je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.1.23 10:01

@Klopotkova

Dobrý večer,
díky za nahlášení, prosím o doplňující info:

• Dochází k chybě jen na tabletu? Na mobilu či desktopu je vše v pořádku?
  • Používáte standardní klávesnici nebo nějakou speciální (doplněk prohlížeče)?
  • Používáte doplňky prohlížeče obecně?
  • Nedošlo v nedávné době k aktualizaci Vašeho zařízení?

V jaké situaci dochází k chybě:

• Píšete text a on se průběžně mění na velká písmena?
  • Nebo se vám jednorázově přepne klávesnice na velká písmena? (Nemůže jít o nativní funkci Androidu, kde se uprostřed věty automaticky píše malé písmeno a na začátku velké?)
  • Nebo chyba probíhá jinak?

Zároveň bych Vás ráda požádala o více informací:

• Jaký používáte operační systém, typ zařízení (ideální by byl printscreen z url Servisní stránka Mafra )

Pomohlo by kraťoučké video (z mobilu), kde chybu uvidíme. Mohla byste ještě vyzkoušet, zda se chyba děje i v jiném prohlížeči? Optimalizujeme pro Chrome a Safari, dobré by bylo vyzkoušet i Firefox nebo Operu.

Zatím nás nenapadá, co by chybu mohlo způsobovat, je divné, že zlobí jen eMimino. Vypadá to, jako by si tablet přeložil citaci či editaci jako klávesovou zkratku přepínání klávesnice Shift+F3.

Prosím o zprávu do SZ nebo na email adminovi, kolegyně nám zprávu předají.

Moc díky a hezký den,
Jitka

Prosím, pokud chybu eviduje někdo další, dejte nám také vědět. Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
3.1.23 10:26

@M_Vladim

Rozumím a děkuji.
U fotky je popisek potřeba, proto máme automatickou rutina, která chybějící popisek generuje.

Problém jste vyřešil nápaditě, editací samotného příspěvku :palec:

Řešení je možné také pomocí buttonu Upravit fotku, najdete ho v detailu fotky , těsně pod fotkou.

Při editaci je potřeba změnit:

• název fotky
  • popis fotky

Pak je nutné Uložit fotku.

Nicméně máte pravdu, že editace fotky je matoucí, button Uložit fotku je téměř neviditelný a svádí k použití buttonu Uložit příspěvek, který ale s editací samotné fotky nesouvisí. Vymyslíme, jak stránku upravit.

Děkujeme za připomínku, pěkný den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová