Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101684
12.10.22 09:43

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148721
12.10.22 11:29

@admin můžu se zeptat co admin dělá že přes veškerá hlášení tu stále opruzuje ten orální blbec s vulgárními fotografiemi napříč vlákny a ještě se vytahuje jak je s @admin domluvený? Skoro to vypadá jako by měl pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24724
12.10.22 12:09

@Anna766 smarjanko kterej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.10.22 12:11
@Anna766 píše:
@admin můžu se zeptat co admin dělá že přes veškerá hlášení tu stále opruzuje ten orální blbec s vulgárními fotografiemi napříč vlákny a ještě se vytahuje jak je s @admin domluvený? Skoro to vypadá jako by měl pravdu.

Nahlášeno snad stokrát a nic. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.10.22 12:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148721
12.10.22 12:13
@stock píše:
@Anna766 smarjanko kterej?

Tenhle. Pořád tohle visí například v diskuzi o vtipných hláškách dětí. Admin nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
12.10.22 12:14
@Anna766 píše:
Tenhle. Pořád tohle visí například v diskuzi o vtipných hláškách dětí. Admin nic

Je to všude. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
12.10.22 14:16
@Anna766 píše:

Dobrý den,
velmi se omlouvám za náš výpadek. Situace je nicméně již podchycena, uživatel smazaný a s ním i nevhodné příspěvky. Jak jsem již psala v jedné z diskuzí, kde se uživatel o „spolupráci s adminy“ zmiňoval, jedná se samozřejmě o nesmysl. V případě jakýchkoli dalších problémů nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme za veškerá hlášení a upozornění spojená s tímto uživatelem.

Krásný den
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148721
13.10.22 00:18

Děkuji. Fotku jsem také vymazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
13.10.22 09:18

Mohla bych se jen zeptat na diskuse, které byly dnes založené cca 8:35 a krátce po deváté hodině už smazané? Šlo o rýpající nadřízenou a tikající biologické hodiny po svatbě, kdy manžel chce s dítětem ještě počkat. Do první jsem přispěla a druhá byla smazaná ještě dřív, než jsem příspěvek stihla odeslat. Jelikož to byly klidně probíhající diskuse a teprve v začátku, jen mě zajímalo, zda šlo o smazání na přání zakladatelky, protože je v takových případech většinou adminem nejprve oznámeno zamčení a předání ke smazání, takže mě dost překvapila ta rychlost a jelikož to byly hned dva případy, říkala jsem si, jestli nejde o chybu v matrixu :D (bože to je dlouhý souvětí :D ) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
13.10.22 10:35

Ten nový typ reklam, co jste dnes(?) spustili, je vážně hrozný. To je teď v nějaké testovací fázi nebo to už je na trvalo?

• Citovat
  • Upravit
20838
13.10.22 13:31

@Michelle_M

Dobrý den,

aktuálně řešíme chyby u zakládání nových diskuzí. Ta zmizelá diskuze s chybou může souviset, jakmile obnovíme funkce, chybu důkladněji prověříme.

Děkujeme za nahlášení,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
13.10.22 13:33

@Parninas

Dobrý den,
jaký typ reklamy máte na mysli? Můžu poprosit o prinstcreen či fotku?

Moc díky,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
13.10.22 13:37
@admin píše:
@Parninas

Dobrý den,
jaký typ reklamy máte na mysli? Můžu poprosit o prinstcreen či fotku?

Moc díky,
Jitka

Když kliknu například na Upozornění, tak něž mě to tam pustí, tak mi vyskočí tohle a musím to manuálně zavírat (nemám zapnutý adblock). Přijde mi, že je tu reklam už dost a tyhle vyskakovací okna navíc už mi přijdou trochu moc.

• Citovat
  • Upravit
20838
13.10.22 14:59

@Parninas

Moc děkujeme, posílám k prověření, tohle není standardní formát.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová