Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin můžu se zeptat co admin dělá že přes veškerá hlášení tu stále opruzuje ten orální blbec s vulgárními fotografiemi napříč vlákny a ještě se vytahuje jak je s @admin domluvený? Skoro to vypadá jako by měl pravdu.
@Anna766 píše:
@admin můžu se zeptat co admin dělá že přes veškerá hlášení tu stále opruzuje ten orální blbec s vulgárními fotografiemi napříč vlákny a ještě se vytahuje jak je s @admin domluvený? Skoro to vypadá jako by měl pravdu.
Nahlášeno snad stokrát a nic. ![]()
@stock píše:
@Anna766 smarjanko kterej?
Tenhle. Pořád tohle visí například v diskuzi o vtipných hláškách dětí. Admin nic
@Anna766 píše:
Tenhle. Pořád tohle visí například v diskuzi o vtipných hláškách dětí. Admin nic
Je to všude. ![]()
@Anna766 píše:
Dobrý den,
velmi se omlouvám za náš výpadek. Situace je nicméně již podchycena, uživatel smazaný a s ním i nevhodné příspěvky. Jak jsem již psala v jedné z diskuzí, kde se uživatel o „spolupráci s adminy“ zmiňoval, jedná se samozřejmě o nesmysl. V případě jakýchkoli dalších problémů nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme za veškerá hlášení a upozornění spojená s tímto uživatelem.
Krásný den
Terka
Mohla bych se jen zeptat na diskuse, které byly dnes založené cca 8:35 a krátce po deváté hodině už smazané? Šlo o rýpající nadřízenou a tikající biologické hodiny po svatbě, kdy manžel chce s dítětem ještě počkat. Do první jsem přispěla a druhá byla smazaná ještě dřív, než jsem příspěvek stihla odeslat. Jelikož to byly klidně probíhající diskuse a teprve v začátku, jen mě zajímalo, zda šlo o smazání na přání zakladatelky, protože je v takových případech většinou adminem nejprve oznámeno zamčení a předání ke smazání, takže mě dost překvapila ta rychlost a jelikož to byly hned dva případy, říkala jsem si, jestli nejde o chybu v matrixu
(bože to je dlouhý souvětí
) Díky.
Ten nový typ reklam, co jste dnes(?) spustili, je vážně hrozný. To je teď v nějaké testovací fázi nebo to už je na trvalo?
Dobrý den,
aktuálně řešíme chyby u zakládání nových diskuzí. Ta zmizelá diskuze s chybou může souviset, jakmile obnovíme funkce, chybu důkladněji prověříme.
Děkujeme za nahlášení,
Jitka
Dobrý den,
jaký typ reklamy máte na mysli? Můžu poprosit o prinstcreen či fotku?
Moc díky,
Jitka
@admin píše:
@ParninasDobrý den,
Moc díky,
jaký typ reklamy máte na mysli? Můžu poprosit o prinstcreen či fotku?
Jitka
Když kliknu například na Upozornění, tak něž mě to tam pustí, tak mi vyskočí tohle a musím to manuálně zavírat (nemám zapnutý adblock). Přijde mi, že je tu reklam už dost a tyhle vyskakovací okna navíc už mi přijdou trochu moc.
Moc děkujeme, posílám k prověření, tohle není standardní formát.
Jitka