Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PapeJ píše:
Nevím, jestli se to stává jen mě, ale když je u příspěvku více obrázků/fotek, tak dřív jsem se pohybovala šipkou do strany a prohlídla jsem postupně všechny obrázky/fotky u daného příspěvku. Teď, když jdu šipkou do strany, tak se mi načte obrázek/fotka z úplně jiného příspěvku. Musím obrázky rozklikávat jednotlivě a vracet se zpět do příspěvku.
Musis tou sipkou doleva a ne doprava. Logiku v tom nehledej. ![]()
Už je to tu zase, v diskuzích opět chybí stránky. Například se mi zobrazí napsaný příspěvek v 8 h a potom až po 13 h. Mezi tímto časem konverzace proběhla, psala jsem i já. Příspěvky od nikoho nevidím.
@topazio píše:
Už je to tu zase, v diskuzích opět chybí stránky. Například se mi zobrazí napsaný příspěvek v 8 h a potom až po 13 h. Mezi tímto časem konverzace proběhla, psala jsem i já. Příspěvky od nikoho nevidím.
Stalo se mi vcera.
@Žirafa 69 píše:
Stalo se mi vcera.
Stává se mi že čtu dvě strany diskuze a na obou stejné příspěvky.
@Anna766 píše:
Stává se mi že čtu dvě strany diskuze a na obou stejné příspěvky.
Ano, mně včera ve vláknu „Ulice“.
@Žirafa 69 píše:
Ano, mně včera ve vláknu „Ulice“.
I v naší uzavřence.
@Anna766 píše:
I v naší uzavřence.
Aaa, vidíš, tam vlastně taky.
Moc díky ![]()
Potvrdili jsme si, že se jedná o situaci, kterou delší dobu řešíme. Je to dočasný problém (v řádu minut), který je způsoben zpomalenou synchronizací serverů. Problém se tak objevuje zejména ve špičce, kdy se často obsah servíruje z více serverů. Máme přislíbené posílení hardwaru, které by mělo problém vyřešit (snad příští týden).
Děkujeme za trpělivost.
Jitka ![]()
Nemohlo by to tu fungovat aspon jeden tyden v kuse jak ma? Pro zmenu zase nejdou rozklikavat disuse z upozorneni. Bud rovnou chybova hlaska nebo se to jen nacita a nic
@vokishka píše:
Nemohlo by to tu fungovat aspon jeden tyden v kuse jak ma? Pro zmenu zase nejdou rozklikavat disuse z upozorneni. Bud rovnou chybova hlaska nebo se to jen nacita a nic
Já jsem minule psala v diskuzi a najednou příspěvek nešel odeslat. Emimino spadlo. ![]()
@admin píše:
@topazioMoc díky
Potvrdili jsme si, že se jedná o situaci, kterou delší dobu řešíme. Je to dočasný problém (v řádu minut), který je způsoben zpomalenou synchronizací serverů. Problém se tak objevuje zejména ve špičce, kdy se často obsah servíruje z více serverů. Máme přislíbené posílení hardwaru, které by mělo problém vyřešit (snad příští týden).
Děkujeme za trpělivost.
Jitka
Ve špičce? ![]()
Emimino jede na plný výkon celý den. Uživatelé píšou. ![]()
Na webu došlo k dočasnému výpadku služby, omezení výkonu, situace je vyřešena.
Pěkný den,
Jitka ![]()
Dobrý den všem,
je to týden, co byl posílen hardware serverů eMimina.
Zatím jsme nenarazili na chybu s opakováním stránek v diskuzích. I výpadky byly postupně zredukovány. Pro jistotu prosíme o případný komentář i vás. Pokud by se vám - počínaje dnešním dnem - opakovaly stránky v diskuzích, dejte nám vědět.
Děkujeme,
Jitka