Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer admin, kam mizí příspěvky, které člověk odešle, ale ony nedorazí?
@neumisa píše:
souhlasím, poslední příspěvek tam vidím svůj ve 20:32 a vím jistě, že jsou tam další příspěvky, v seznamu diskuzí mi tam bliká oko, ale po otevření skončím vždy na svém příspěvku.
Hele, mne po dvaceti minutach, co obcas zkousim F5, pribyl jeden prispevek z 20:34. Dobry, ne? ![]()
@stock píše:
Dobrý večer admin, kam mizí příspěvky, které člověk odešle, ale ony nedorazí?
Vidis, to je zajimave k zamysleni. Treba se nejakou červi dirou dostavaji do jine dimenze
Mě mizej před očima moje příspěvky
ale jo, asi za moc nestály, to beru, ale stejně, bueeeee
A ted zmizel i můj příspěvek, kde o tom píšu tady, bueeee
no jo
Třeba si někdo hraje a ukazuje, co by mohlo v nejlepším případě být,
![]()
@admin nemůžete se aspon ozvat, jo, vime, pracujeme na tom. Jo, víme, ale prdime na vas, najděte si jinou zabavu
@vokishka píše:Že by s mizející stránkou zmizel i @admin?
@admin nemůžete se aspon ozvat, jo, vime, pracujeme na tom. Jo, víme, ale prdime na vas, najděte si jinou zabavu
Dobré ráno,
ďakujem všetkým za nahlásenie. Písala som vám už aj do diskusie vedľa, ale sama tam ten svoj príspevok nevidím.
Pôjde asi najsôr o technickú chybu. Pracujeme na jej vyriešení. ![]()
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobré ráno,ďakujem všetkým za nahlásenie. Písala som vám už aj do diskusie vedľa, ale sama tam ten svoj príspevok nevidím.
Kristína
Pôjde asi najsôr o technickú chybu. Pracujeme na jej vyriešení.
Ano, vedle je ten příspěvek neviditelný ![]()
@Dixies píše:
Ano, vedle je ten příspěvek neviditelný
stejně jako hromada dalších ![]()
@vokishka píše:
stejně jako hromada dalších
Je v tom trik. Když do té diskuze přidáš prispevek, tak se ti odtajni další v pořadí. V té vedlejší diskuzi jsem u dnešního rána (momentálně čas 7:53), ještě mi tam chybí asi dost příspěvků k tomu, abych se tam dostala k reakci @admin
@admin píše:
Dobré ráno,ďakujem všetkým za nahlásenie. Písala som vám už aj do diskusie vedľa, ale sama tam ten svoj príspevok nevidím.
Kristína
Držím Vám palce, asi to není jednoduchý, i dnes ráno mizí odesílane příspěvky v neznamu.
A zrovna ten ranní mi dal takovou praci ![]()
@admin píše:
Kristína
Tuhle technickou chybu tu máte roky, ale poslední dva dny je to extrém.