Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
8.7.22 16:48

@vokishka Děkujeme za nahlášení. Předala jsem problém kolegyni, co nejdříve ho ověří a vyřeší.

Natálie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
27.7.22 20:12

Hezký večer, můžete se, prosím, podívat na uživatelku lliba - sází do diskuzí nabídky na nějaké rychlé půjčky a jak nikdy nic nenahlašuji, tady udělám ráda výjimku.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.7.22 20:23

Zdá se, že zase mizí stránky. Už to tu bylo v týdnu, dnes opět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
27.7.22 20:33

Zdravím, pro jistotu píšu ještě jednou, vážně bych nerada, aby to zapadlo.

Řádí tady nováček s nickem @lliba a tapetuje diskuze nabídkou na rychlé půjčky.
Upozornila jsem ji na pravidla, pokračuje ve svižném tempu dál. ;)
Kde jsem na ni narazila, označila jsem. Šmejdi by tady své místo mít neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.7.22 20:38

@Dája999 musíš počkat, už je večer. Oni běžně reagují na označení v diskusi. Taky je dobré ten příspěvek rovnou označit jak otřeba reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
27.7.22 20:42
@vokishka píše:
@Dája999 musíš počkat, už je večer. Oni běžně reagují na označení v diskusi. Taky je dobré ten příspěvek rovnou označit jak otřeba reklamu.

Díky za tip, jdu na to.
Nikdo mě nedokáže vytočit tak strašlivě, jako šmejdi. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.7.22 20:44
@Dája999 píše:
Díky za tip, jdu na to.
Nikdo mě nedokáže vytočit tak strašlivě, jako šmejdi. :cert:

jo, já je taky vždycky hned nahlašuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.7.22 20:55

Docela děs s tím mizením příspěvků. V diskusi Bojíte se války na Ukrajině mě dokonce někdo označí a odepíše mi a já to vůbec nenajdu. To už Putin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
27.7.22 21:12
@vokishka píše:
Docela děs s tím mizením příspěvků. V diskusi Bojíte se války na Ukrajině mě dokonce někdo označí a odepíše mi a já to vůbec nenajdu. To už Putin?

souhlasím, poslední příspěvek tam vidím svůj ve 20:32 a vím jistě, že jsou tam další příspěvky, v seznamu diskuzí mi tam bliká oko, ale po otevření skončím vždy na svém příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.7.22 21:13
@neumisa píše:
souhlasím, poslední příspěvek tam vidím svůj ve 20:32 a vím jistě, že jsou tam další příspěvky, v seznamu diskuzí mi tam bliká oko, ale po otevření skončím vždy na svém příspěvku.

já tam dala nejméně tři, nepsala jsi mi ty? Viděla jsem, že mi nekdo odpověděl, ale nenašla jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
27.7.22 21:13
@vokishka píše:
já tam dala nejméně tři, nepsala jsi mi ty? Viděla jsem, že mi nekdo odpověděl, ale nenašla jsem to

nepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.7.22 21:15
@neumisa píše:
nepsala…

jo, ve 20.52. Psala jsem o té sms od Putina, tak jsem si říkala, jeslti mi nepíšeš, že mám vyhlížet prašule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
27.7.22 21:19
@vokishka píše:
jo, ve 20.52. Psala jsem o té sms od Putina, tak jsem si říkala, jeslti mi nepíšeš, že mám vyhlížet prašule

jo aha… máš pravdu, psala. Ale já tak daleko nevidím, já skončila s příspěvky ve 20:32. Ani nevím, jestli se mi to odeslalo. No tak zjevně jo… psala jsem, že by ten tvůj trezor mohl mít pásy a dlouhou hlaveň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
27.7.22 21:20

Tywoe… už i tady??? příspěvek z 21:19 jsem editovala a vidím pouze původní verzi…

edit: beru zpět, už ho vidím celý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
27.7.22 21:21
@neumisa píše:
jo aha… máš pravdu, psala. Ale já tak daleko nevidím, já skončila s příspěvky ve 20:32. Ani nevím, jestli se mi to odeslalo. No tak zjevně jo… psala jsem, že by ten tvůj trezor mohl mít pásy a dlouhou hlaveň :mrgreen:
:mrgreen: abych nechodila teda raději otvírat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová