Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20846
24.3.22 14:14

@Parninas

Moc díky, přeposíláme url k opravě. Děkujeme,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.3.22 20:25

Nemohu se často dostat do diskuzí. Kdykoliv na nějakou kliknu, tak místo diskuze vyskočí reklama. A nejde s tím nic udělat. I 10× za sebou skáče reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
31.3.22 10:21

@topazio

Moc díky za připomínku, mohla byste zkusit problém víc popsat, například formou odpovědí na otázky? Jste na webu na desktopu nebo na moblu? Jaký prohlížeč používáte? Máte naistalovaný nějaký doplněk k blokování reklam? Ze které url zkoušíte diskuzi otevřít? Vyskakuje stále tatáž reklama nebo různé?

Podle odpovědí budeme hledat řešení.

Každopádně moc díky za ohlášení.
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.3.22 10:23
@admin píše:
@topazio

Moc díky za připomínku, mohla byste zkusit problém víc popsat, například formou odpovědí na otázky? Jste na webu na desktopu nebo na moblu? Jaký prohlížeč používáte? Máte naistalovaný nějaký doplněk k blokování reklam? Ze které url zkoušíte diskuzi otevřít? Vyskakuje stále tatáž reklama nebo různé?

Podle odpovědí budeme hledat řešení.

Každopádně moc díky za ohlášení.

Mám prohlížeče Safari a Google. Na blokování reklam nic nepoužívám. Toto se děje v mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
31.3.22 10:48

@topazio

Mohla byste prosím ověřit, zda se chyba projevuje i v Chrome? Zatím se nám ji nepodařilo nasimulovat. Zřejmě se jedná o chybné nastavení reklamy, k řešení by nám pomohlo url, na které reklama vede.
Díky za pomoc,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65240
18.4.22 11:05

Peknny svatecni den, vite, ze to tu poslednich par dni porad vypadava. A nejen mně, ptala jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
21.4.22 17:48

@vokishka

Díky za ohlášení, mrzí mne, že jsem zprávu přehlédla a reaguji až nyní:

Během pondělí došlo k nestandardní situaci, kterou pokrylo naše zabezpečení. Od úterý byla situace plně stabilizována.

Pokud u Vás technické problémy přetrvávají i nyní, prosím, dejte vědět.

Díky za zprávu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
21.4.22 17:51
@admin píše:
@vokishka

Během pondělí došlo k nestandardní situaci, kterou pokrylo naše zabezpečení. Od úterý byla situace plně stabilizována.

Díky za zprávu,

Chtěla bych se zeptat jestli dnes pracujete? Od samého rána tu řádí vulgární prase s nabídkou, kterou tu ani nebudu popisovat. Hlášení musíte mít mraky, je všude a otravuje ve všech diskuzích. Mohla by už přijít náprava, je to skutečně k zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
21.4.22 17:59
@admin píše:
@vokishka

Díky za zprávu,

no sláva, takže jste tady -
přidávám se k @Anna766 - proč od 11 hodin tady stále bez omezení řádí to prase, které jsme už několikrát nahlašovali? nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
21.4.22 18:27

Dobrý den.

@Anna766 píše:
Chtěla bych se zeptat jestli dnes pracujete? Od samého rána tu řádí vulgární prase s nabídkou, kterou tu ani nebudu popisovat. Hlášení musíte mít mraky, je všude a otravuje ve všech diskuzích. Mohla by už přijít náprava, je to skutečně k zvracení.

Dobrý den.

Omlouváme se za to, že jsme to tu nechaly takto zaspamovat. Odpolední adminka se bohužel z vážných důvodů nemohla službě věnovat. Nestává se to příliš často, že je služba dělána opožděně - nicméně, tentokrát (jako na potvoru) se tak stalo :(

Ona osoba je již zablokována. Zároveň se snažím to tu vyčistit… :)

Pokud něco zbyde, moc prosím, nahlaste příspěvek (i citaci, kde je jeho původní příspěvek: inzerát). Ať nám to tu nestraší! ;)

Moc díky za pochopení i za veškerou pomoc! :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
21.4.22 18:31
@admin píše:
Dobrý den.

Dobrý den.

Omlouváme se za to, že jsme to tu nechaly takto zaspamovat. Odpolední adminka se bohužel z vážných důvodů nemohla službě věnovat. Nestává se to příliš často, že je služba dělána opožděně - nicméně, tentokrát (jako na potvoru) se tak stalo :(

Ona osoba je již zablokována. Zároveň se snažím to tu vyčistit… :)

Pokud něco zbyde, moc prosím, nahlaste příspěvek (i citaci, kde je jeho původní příspěvek: inzerát). Ať nám to tu nestraší! ;)

Moc díky za pochopení i za veškerou pomoc! :mavam:

Petra

Každému se může něco stát. Dík za odpověd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19290
23.4.22 07:48

Taky vam nefunguje Mimino v počitačove verzi? Od včerejšiho vecera nejde spustit. Vyzkoušeno na více zařizenich na Chrome a Mozille.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65240
23.4.22 08:06
@Dixies píše:
Taky vam nefunguje Mimino v počitačove verzi? Od včerejšiho vecera nejde spustit. Vyzkoušeno na více zařizenich na Chrome a Mozille.

Mam pocitacovou verzi na tabletu a jede mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
23.4.22 08:06
@Dixies píše:

Nešlo mi to taky chvíli včera večer (Chrome),ale šla jsem koukat na TV, tak nevím, jak dlouho to trvalo, pak už dobrý.

Jako že Ti to nejde do teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19290
23.4.22 08:21
@Žirafa 69 píše:
Nešlo mi to taky chvíli včera večer (Chrome),ale šla jsem koukat na TV, tak nevím, jak dlouho to trvalo, pak už dobrý.Jako že Ti to nejde do teď?

Nejde :( A v mobilu me to nebaví, píšu s překlepy a pořad to opravuju at to jde číst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová