Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše:
Copak, drahý data já nemám, fibrkabel je někde v zemi, je v „činzi“, a na mobilu mám desnou spoustu „bajtu“, ktery stejně nevyuziju. Ale tady jde o moje nervy, ty jsou k nezaplacení, a ta hlupanacka reklama mi je uzira. Mohu reagovat s „křížkem po funuse“ a to plodí spoustu nedorozumění a následného vysvětlování. Tak tu reaguju nahlas v tichu domova a diskuze jenom čtu, bez přispívání, často
Já mám drahej mobilní do práce a ven, kde nemám možnost se píchnout na volnou wifinu a mám jen 5GB na měsíc za 300,–Kč…
A na celej měsíc mi to nestačí…
![]()
@admin píše:
@topazioDěkujeme za print screen, ten naštěstí nesouvisel s bezpečností, ale se sníženým výkonem webu (jak zmiňují @vokishka, @DanielaD). Včera po 22.00 hodině byly úspěšně nasazeny i úpravy, které by měly vést ke zrychlení webu, omezení výpadků, předčasnému odlogovávání aj. Děkujeme za trpělivost.
Incident související s bezpečností a aktivním blokováním obsahu zatím nahlášen nebyl.
Pěkný den,
Jitka
Mně to bloklo celý profil (Lucie_Sx) a přispívání, můžete vysvětlit prosím? Žádné nepřístojnosti nepáchám. Díky.
Můžete mi prosím vysvětlit tu blokaci účtu? Viz výše. Děkuji.
Dobrý poledne, už je to tu zase, nedá se s tím něco udělat? Tahle reklama, která se mě nota bene netýká, mi znepříjemnuje už delší dobu život na emiminu. Zkratka mi na delší dobu ochromi tablet a já se nikam nedostanu. https://www.aeg.cz/…estereotypu/?…
Prosím nedá se vypnout ten vánoční řetěz? Ač krásný, ale než se mi načte kvůli němu stránkw, budu v důchodu. Hrozně to v mobilu zpomaluje.
Dobrý deň,
@Samina007 vianočná reťaz sa bohužiaľ vypnúť nedá. Ešte overíme to načítavanie, ďakujeme za upozornenie.
Kristína ![]()
Jak se zbavím tabulky „nastavení soukromí“, mám ji přes půl obrazovky a už jsem stokrát zmáčkla „Rozumím a přijímám“ a nic nezmizelo. V PC i v mobilu.
Mám to taky, na PC, a nenačítá se citace příspěvků… Další funkce jsem zatím nezkoumal… A někam mi zdrhli všichni smajlíci… /hlavouvrtícísmajlik, smutnejsmajlik, černobrejlatejsmajlik
V mobilu to ještě jde, tam je ta tabulka dole a celkem se dá zbytek číst. V počítači to mám přes třičtvrtě monitoru, takže přečtu jen tři řádky textu. Už jsem zkusila se odhlásit a přihlásit a nic… Smajlíky mám, ale nevím jestli všechny
![]()
Jo, to nastaveni soukromi vubec nejde odkliknout, to je strasny
Díky všem za upozornění, odesíláme k prověření důvodu chyby.
Pěkný večer,
Jitka ![]()