Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, za zveřejňováním podobných videí mohou být čísla sledovanosti a většinový vkus uživatelů. A je pravda, že já jim ten klik bohužel díky hlášení udělala. Pokud tomu tak je a snažili bychom se jim vyhnout jinou rubrikou, časem se objeví i tam. Jedinou cestou je ignorovat je, případně sledovat ta vkusnější ![]()
Díky,
Jitka ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@admin Díky, kategorie technika se mi líbí
Ty úly jsou taky boží…
![]()
https://tv.idnes.cz/…idnestv_taus
Tak tomu nerozumum. Dovolite zalozit nick p rdelka a kdyz chci citovat, tak mi to haze sprosté slovo a nejde to
@vokishka píše:
Tak tomu nerozumum. Dovolite zalozit nick p rdelka a kdyz chci citovat, tak mi to haze sprosté slovo a nejde to
Dobrý deň,
ďakujem za upozornenie. Pozrieme sa na to. ![]()
Kristína ![]()
Jak na telefonu, tak na PC se mi špatně zobrazují fotky v diskuzi, když je rozkliknu. Je z nich vidět tak půlka.
Programátoři zjistili v čem je problém, pracuje se na opravě a během večera nasadí opravu.
Děkujeme za upozornění,
Jitka ![]()
@vokishka píše:
Chyba nastala u registrace, kde došlo k výpadku automatického nástroje pro blokaci vulgarismů. Ten už funguje správně. Nicky obsahující vulgarismy nejsou povolené a jsou důvodem pro blokaci účtu a to i pokud jsou zjištěné dodatečně. (V tomto případě stačí přezdívku přejmenovat.)
Pěkný den,
Jitka ![]()
Asi mluvíte o tomto obrázku:
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
Ano, máme systém přizpůsobený formátu 16:9 a pro náhled celé fotky je v tomto případě potřeba kliknout na detail fotky.
Není to uživatelsky pohodlné, zkusíme vymyslet, co s tím.
Díky za připomínku,
Jitka ![]()
@admin píše:
Chyba nastala u registrace, kde došlo k výpadku automatického nástroje pro blokaci vulgarismů. Ten už funguje správně. Nicky obsahující vulgarismy nejsou povolené a jsou důvodem pro blokaci účtu a to i pokud jsou zjištěné dodatečně. (V tomto případě stačí přezdívku přejmenovat.)
Pěkný den,
Jitka
díky, to vyzvete tu uživatelku k přejmenování?
@admin píše:
@vokishka @Michelle_M @ka2kaProgramátoři zjistili v čem je problém, pracuje se na opravě a během večera nasadí opravu.
Děkujeme za upozornění,
Jitka
tak evidentně se oprava nepovedla
@Fíková píše:
Jak na telefonu, tak na PC se mi špatně zobrazují fotky v diskuzi, když je rozkliknu. Je z nich vidět tak půlka.
Upraveno, děkujeme za nahlášení.
Jitka ![]()
Máte pravdu, věřili jsme, že už to je vyřešené, ale evidentně není.
Pracujeme na tom.
Jitka ![]()